BuzzerBeater Forums

BB România > B3 & BBM - BuzzerBeater Tournaments

B3 & BBM - BuzzerBeater Tournaments

Set priority
Show messages by
From: Otis

This Post:
11
311483.38 in reply to 311483.36
Date: 7/29/2023 1:49:39 PM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
473473
Second Team:
The D-fenders
multumesc Radu, multumesc Rares.

urmeaza meciurile cu adevarat grele. acum e momentul, in sezoanele urmatoare va fi mai greu. personal m-as bucura si sa joc finala macar, dar sa vedem. marja e f mica.

This Post:
00
311483.40 in reply to 311483.39
Date: 8/2/2023 2:02:52 PM
sighet united
RBBA
Overall Posts Rated:
4949
Second Team:
Marmatia
Felicitări Otis!
Succes in semifinale

From: Otis
This Post:
00
311483.41 in reply to 311483.40
Date: 8/3/2023 1:43:15 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
473473
Second Team:
The D-fenders
multumesc pentru urari. apreciez gandurile bune si sprijinul de care ati dat dovada.

meciul cel mai greu e urmatorul. mai multe n am de adaugat public. desi echipa e construita sa mai reziste asa inca 2-3 sezoane, acum simt ca e momentul. asa ca sa vedem ce va urma.

This Post:
11
311483.42 in reply to 311483.41
Date: 8/3/2023 3:56:02 AM
Bals Bombers
II.2
Overall Posts Rated:
88
Second Team:
Bals Lions
Bafta Otis!!

From: Starstr3k

To: Otis
This Post:
11
311483.43 in reply to 311483.41
Date: 8/3/2023 6:02:49 AM
B.C Steaua Bucuresti
RBBA
Overall Posts Rated:
101101
Second Team:
B.C Steaua Bucuresti II
Felicitari!

Pe departe cea mai puternica echipa romaneasca din istorie si cel mai probabil din cele 4 echipe ramase in competitie.

Sper sa aduci trofeul B3 pentru prima data in Romania.

Multumesc!

From: rr

This Post:
00
311483.44 in reply to 311483.43
Date: 8/3/2023 8:28:42 AM
Overall Posts Rated:
1111
Și eu cred ca termini jocul sezonul asta si castigi b3 :))

From: RaresVP

This Post:
11
311483.45 in reply to 311483.41
Date: 8/9/2023 8:12:46 AM
Bucharest RVP
RBBA
Overall Posts Rated:
4242
Second Team:
Bucharest Dogs
Inca cateva ore pana la meci. Un meci pe care de abia astept sa il urmaresc, cum nu am urmarit vreun meci in ultimii ani.

Cu sanse reale la trofeu, nu doar la victoria de azi, cred ca speram cu totii la o premiera pentru Romania, atat la nivel de finala cat si la nivel de titlu mondial.

Iti tin pumnii si orice s-ar intampla diseara si pe viitor, ai dovedit ce aveai de dovedit si ai aratat ca se poate. Nu esti primul ajuns aici, dar inca poti fi primul care ajunge in finala. Poate si mai departe.

Bafta multa si felicitari!

This Post:
11
311483.47 in reply to 311483.46
Date: 8/9/2023 1:29:01 PM
Bals Bombers
II.2
Overall Posts Rated:
88
Second Team:
Bals Lions
Otis, imi pare foarte rau pentru rezultat, a fost un meci pe cinste, greu si demn de etapa in care ai ajuns. Eu unu iti multumesc pentru ca am trait meciul asa cum facem in tinerete prima data cand am intrat in jocul asta. Prin performantele tale mai stie lumea si de mica noastra comunitate asa ca vreu sa iti zic si aici Felicitari!!! Sunt sigur ca sezonul urmator o sa fie mai bun si cu putin mai mult noroc poate o echipa romaneaca o sa castige mult doritul trofeu.

This Post:
11
311483.48 in reply to 311483.47
Date: 8/9/2023 2:24:27 PM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
473473
Second Team:
The D-fenders
multumesc marian.

multumiri tuturor care mi-au scris pe forum, pe mail, pe whatsapp. a insemnat foarte mult sprijinul moral.

am facut tot ce am putut. am condus in final de q4. era egal cu 1 min ramas, doar ca el a marcat primul. marja fix asta a fost. de 1 cos.

tactic, pt cine e curios sa inteleaga ce s-a intamplat, lucrurile au stat in felul urmator.
personal cred ca presiunea de a castiga un b3 e mare iar daca ai facut o de 2 ori precum adversarul de azi, poti juca cu mai mult curaj fiindca ai mai putin de pierdut.

a jucat pe interior. oarecum vulnerabil la ghici. a crezut ca avea echipa mai buna. obiectiv eram peste el dar am scos mai putin in echipa ema decat el din a lui.

desi a scos mega aparare adversarul, lotul era optimizat pentru o tactica de tip patient. in principiu tinteam pt o victorie 70 la 60.

am dat 3-2 ca sa acopar o contratactica exterioara fiindca nu ma simteam comfortabil sa risc ghiciul. din pacate lectia invatata din acest meci e ca am fost prea conservator. echipa sa nefiind un pericol pe exterior cand joaca cu repozitionari. stiam asta ca asa am jucat si eu. practic zona unde am riscat am avut recompensa f mica.

iar din acest 3-2 care e absolut letal m-am ars fiindca la acest nivel vorbim practic de echipe nationale. cum am zis OD ul adversarului e peste ce scoatem ca NT. s-a intamplat complet random ca doar SF-ul sau sa nenoroceasca pivotii mei. din care va asigur ca unul e de nivel mondial, iar rezerva instantaneu. ama vut 12 faulturi pe pozitia de pivot. s-a soldat cu multe faulturi, de aici a reusit sa preia controlul.

paradoxal, abia cand mi-a iesit pivotul de rezerva cu 6 faulturi si mi-a intrat alta rezerva am rederesat meciul. s-a ajuns la lina de sosire. s-a dat cu banul, a iesit ce nu trebuie.

pacat, se putea castiga un titlu cu echipa asta. in final n-as zice ca greselile m-au costat cat faptul ca n-am scos maximul din echipa, poate doar 90-93% el a scos 100. a avut putin noroc ca n-am fost mai curajos, iar la 2 posesii anume lucrurile au picat in favoarea sa.

experienta aveam si tot acumulez dar m-as bucura uneori si cu victorii nemeritate.

in continuare shaq atack ramane cu cea mai mare realizare, finala b3. eu si edward doar cu semi. fereastra mea mai permite sanse realiste la 3 incercari.

depinde f mult de cum voi modela echipa in curand. se poate si mai bine dar ramane de vazut . in finala personal cred ca chinezul va lua pe merit b3 in mod incontestabil. acolo as fi riscat mai mult.

sper sa mai pot oferi trasee de poveste care sa va inspire si pe voi la mai mult.

castigul real ramane engagementul cu comunitatea, care mica asa cum e, totusi este vie.

multumesc tuturor si bafta mai departe.

Advertisement