Pozostałbym raczej przy gratulacjach i wyrazach szacunku dla obu ekip, które zdołały awansować do PLK (szewaa jest jaki jest, co wielokrotnie podkreślałem, ale tutaj chyba zbyt ostro go oceniłeś).
Sezon był ciekawy, nie muszę chyba ponownie powtarzać, że twoja wygrana jest miłą niespodzianką, która pokazuje, że BB nie zawsze musi być nudny i kończyć się wygraną faworytów. Play-offy rozegrałeś w ładnym stylu i chyba mogę powiedzieć, że w tej fazie sezonu okazałeś się najlepszy. Biorąc pod uwagę, że na papierze mieliśmy tu parę drużyn naprawdę godnych PLK, jest to spory wyczyn.
Ja na swój wynik narzekać nie będę, bo bilans 14-8, półfinał II ligi i 1/16 finału PP oznaczają najlepszy sezon w historii klubu. Ponarzekać za to mogę, że nie zdecydowałem się jeszcze na kupno odpowiedniego podkoszowego. Kandydaci byli, ale albo mi się nie podobali, albo byli minimalnie za drodzy. Kilku kandydatów w zakładkach mam, więc może jednak będę w stanie rozpocząć sezon z pełną mocą, ale jestem przygotowany na to, że na początku sezonu będę miał kadrę raczej na miejsca 9-12 (a celowałbym jednak w miejsca 3-6).
W tym sezonie mamy ponadprzeciętnie ciekawych spadkowiczów, i paru obiecujących zwycięzców III lig, więc liczę na to, że obsada w II.4 pozostanie równie interesująca, jak dotychczas.
Leniwy, stary, wyliniały kocur. Czasem jeszcze zerknie na polskie tłumaczenia.