Živjo! Najprej naj povem, da sem ze vnaprej opozarjal da imamo nizko razpolozenje in da nemoremo zmagat! Zakaj cona 2-3? Zato ker so finci odigrali vse tekme pod kos, njihovi zunanji igralci imajo slabsi met z razdalje in pa slabso zunanjo prow zaradi visjega meta pod kosem... Imajo pa tudi visje razpolozenje, vemo da smo se mi dost bolj potrudili za napredovanje, kot so se morali oni! Vem da ti nisi zagovornik te obrambe, sam proti nemcem smo bili blizu, portugalci pa so najmocnejsi pod kosem pa si ravno zato k smo proti nemcem odigrali obrambo pod kosem niso upali igrat pod kos! Ker njihova igra pod kos in pa nasa m2m mislim, da bi tisto odlocilno tekmo izgubili... Torej tvegali smo in uspeli smo!
"ves cas precej blizu" ekipa ki ob polcasu vodi za 15pik ne igra tako na polno v nadaljevanju! Nase menjave so to tekmo odigrale 7,8min, njihove pa 12,8min torej so tocno 5 min imeli na igriscu slabso postavo! Zal vec kot da pridobimo na tej tekmi razpolozenje ni bilo mozno... Sicer pa za nas je IZJEMEN uspeh ze uvrstitev v drugi krog!
Glede na to da si pa skoz po forumih in da veliko pripomores k nasi skupnosti me je pa zelo zmotilo dejstvo, da nisi bil z nami na chatu, sicer si bil prisoten na tekmi portugalska - nemcija sam na nasi tekmi pa nisi bil... Sicer je cist tvoja stvar kaj pocnes, sam mislim pa da bi bilo lepo ce bi prisoten! Sej ves tisto, vec nas je mocnejsi smo!