Selektor prije mene su pobjedjivali sve svjetske velesile, kao npr.: Bolivija, Panama, Saudijska Arabija, Nigerija, Njemacka, Bahami, Rumunija, Bjelorusija, Armenija i Cipar, sve svjetske sile BBa.
Selektor prije toga također sve BB sile na reprezentativnom nivou kao npr.: Malezija, Indija, Kosta Rika, Holandija, Senegal, Turska, Jamajka, Japan i Malta.
Da odemo jos malo dalje u proslost? Sto da ne, također sve velesile BBa: Armenija, Norveska, Irska, Jamajka, U.A.E., Porto Riko, Danska, Engleska i Malta.
Izvini Party, evo Bgm sest sezona prije mene nasi selektori haraju BBom i demonstiraju silu nad najboljim reprezentacijama BBa, jbg ja mislim da je do mene i da nema veze ni sa cim drugim. Ja se duboko izvinjavam zajednici na tome i zelim da cestitam selekorima prije mene na izvanrednom uspjehu, i sto su na tako divan nacin predstavljali nasu lijepu Bosnu i Hercegovinu.
Sto se tice nacionalizma za koji me optuzujes, to nema veze sa nacionalizmom samo sa patriotizmom ali ti koji si otvoreno i javno vise puta ponovio da BIH ne osjecas kao svoju domovinu si najmanje kompetentan da se javis i prigovaras, jer ocigedno to ne radis iz sportskih razloga.
ps. Zaboravio si velesilu u mom mandatu, reprezentaciju Hrvatske ;)