Dobra, dziękuję wszystkim za jakże piękną, merytoryczną dyskusję, jednakże jako autor tego wątku proszę o jej zakończenie lub przeniesienie jej na PW.
Po zwycięstwie nad Islandią,w poniedzialek przyjdzie Nam się mierzyć z Maltą. Ich kadra składa się z 6 zawodników, czyli jest dość skromna. W pierwszym meczu zostali pogromieni przez Izrael, postaramy powtórzyć się ten wyczyn, zobaczymy na ile będziemy w stanie ;) Orzełki solidnie przepracowaly trening czego efektem jest dobra forma, szczególnie sprawna u Szuberta i Solocha, za co wszystkim menadżerom dziękuję. Nie będzie praktycznie żadnych roszad w składzie - jedynie Sudol jest w porządnej, dlatego prawdopodobnie szansę na debiut w meczu o stawkę będzie miał Jędrzej Mandryk
(32297375). Cieszy mnie też to, że udało mi się dotrzeć do właścicieli Naszych najlepszych Centrów i u niektórych widać poprawę formy, na razie na przeciętną.Niestety, prawdopodobnie nie będę miał możliwości skorzystania z Karola Tokarka
(32298986), a to on miał dziurawić kosze rywali w tym sezonie. Więc jak widać nie może być za łatwo ;) Po mam nadzieję spokojnym i wysokim pokonaniu Malty, z niecierpliwością będę oczekiwał na kolejnych rywali w tej fazie rozgrywek :)