BuzzerBeater Forums

BB Israel > שיטת אימון

שיטת אימון

Set priority
Show messages by
From: baruch2

To: chp3
This Post:
00
183242.37 in reply to 183242.36
Date: 4/28/2011 4:01:46 PM
neve hof b.c
III.9
Overall Posts Rated:
111111
כפי שאמרתי כבר לאהוד! יש דיון בגלובל בשם Traning methoeds!
אני כבר יכול לומר לכם שעד עכשיו הגיב שם מישהו מספרד והוא מיישיר קו עם המתנגדים לשינוי.
כנראה שלאנשי העולם הדיון הזה הוא משהו ישן חדש.

תיקון קטן! הדיון נמצא בדיון ההצעות הגלובלי, ולא בדיון הגלובלי הרגיל.

Last edited by baruch2 at 4/28/2011 4:06:28 PM

From: Amirr

This Post:
00
183242.38 in reply to 183242.37
Date: 4/28/2011 5:43:11 PM
Overall Posts Rated:
2929
הנה הלינק לפוסט שברוך כתב בגלובל

(183206.1)

From: ron1243

To: Ehud
This Post:
00
183242.39 in reply to 183242.1
Date: 4/28/2011 6:49:03 PM
Overall Posts Rated:
100100
אם אני רואה נושא, שנראה לי יכול להיות מאוד מעניין ויש הרבה מה לדבר עליו, בפורום הגלובלי או כל פורום אחר, האם זה ענייני להעביר אותו לכאן (זאת אומרת, לפתוח דיון בנושא)? או שעצם זה שהוא מופיע בפורום הגלובלי זה מספיק ואין סיבה לדון עליו כאן?

אם זה ענייני, אז אני רוצה לדון על משהו שקראו לו שם
״Hidden Skills"=תכונות נסתרות.
הכוונה במושג הוא תכונה שאי אפשר לראות בדף השחקן, אך משפיעה על ביצועיו במשחק.
דוגמא לתכונה כזו, אמרו בפורום שם שהביברים איששו שקיימת תכונה כזאת, היא אגרסיביות- תכונה שקובעת עד כמה השחקן נוטה לעשות עבירות, או מהצד השני לסחוט עבירות.
עלתה השאלה, האם יש עוד תכונות נסתרות כאלה?
אולי שחקן קלאץ׳- שחקן שלרוב תראה אותו זורק את הזריקות המכריעות
או סקורר, שחקן שמטבעו זורק הרבה
או כל דבר בסגנון.
מה אתם חושבים? עולות הרבה שאלות מהנושא המעורפל הזה, ונראה לי שמדיון עליו, נוכל אולי להסיק מסקנות ולפזר חלק מהערפל.

From: Ehud

This Post:
11
183242.40 in reply to 183242.39
Date: 4/29/2011 12:08:51 AM
Overall Posts Rated:
274274
אם תרצה תעביר לפה כל דיון שבא לך - רק פתח לו נושא משלו

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
Message deleted
This Post:
00
183242.42 in reply to 183242.1
Date: 4/29/2011 5:49:37 PM
Overall Posts Rated:
492492
קודם כל, כמו שכתבתי כבר באחת התגובות הראשונות, אני חושב שיש פה נושא בעייתי שזקוק לתיקון ואני דווקא חושב שהצעה כמו זו של אמיר דווקא מוצלחת, כי היא לא הופכת יותר מידי עולמות ולדעתי היא תשפר את המגוון במשחק בהרבה, תפחית את כמות המשחקים הלא-תחרותיים שקורים והכי חשוב - אולי תחזיר לחיים את הסמול והפאוור שמאוד נעלמו.

אני לא מסכים ולא מבין למה כולם מעלים את עניין ה"קשה וקל" - גם לשחק כדורסל עם יד אחת קשורה מאחוי הגב זה יותר קשה, אבל זה לא אתגר וזה לא מעניין. אני חושב שהבאזר הוא משחק מאוד מאתגר (ולכן מאוד מוצלח) בגלל מכלול של גורמים שכוללים את עניין דקות המשחק, ריבוי המשחקים בשבוע, הדראפט, צורת האימון, וגם הרבה מהאתגר הוא העניין הכלכלי שמאוד לא טריוויאלי בבאזר. אני לא רואה איך הצעה כמו של אמיר הופכת את המשחק לקל יותר - נהפוכו -למאמנים חכמים יהיה יכולת לייצר שחקנים הרבה יותר מענייינים מה גם שיהיה יותר קשה לדעת במה השחקנים של יריבך טובים. היכולת לייצר שחקנים יותר מגוונים תוסיף עניין ואתגר למשחק, לא תהפוך אותו לקל ומשעמם.

עיזבו את הדיון האיזוטרי על סנטר שיודע למסור, בוא נעבור למשהו קצת יותר בנאלי: מה ההגיון שאי אפשר לאמן קליעה מבחוץ בפוינט או בסמול (רק בעמדה אחת) או הגנה מבחוץ בשוטינג - מה, רק בשביל שיהיה יותר "קשה"?.

מאמן דוב נמלים אמר יפה גם את בעיית חוסר התחרותיות- ישנם שלבים בעונה שקבוצות מוותרות לחלוטין על משחק אחד כל שבוע - הצורך לעלות מתאמנים בעמדות שלא להם רק מעצימה את הבעיה הזו.

From: Ehud

This Post:
00
183242.43 in reply to 183242.42
Date: 4/29/2011 5:57:44 PM
Overall Posts Rated:
274274
עיזבו את הדיון האיזוטרי על סנטר שיודע למסור, בוא נעבור למשהו קצת יותר בנאלי: מה ההגיון שאי אפשר לאמן קליעה מבחוץ בפוינט או בסמול (רק בעמדה אחת) או הגנה מבחוץ בשוטינג - מה, רק בשביל שיהיה יותר "קשה"?.

אוו - זאת נישה שכבר אפשר יותר להיתפס אליה ולדבר עליה.
ועדיין אני לא בטוח שזאת הצעה טובה. אבל להציע שכל אימון שהיום מציעים אותו ב2 עמדות או 3 עמדות יהיה אפשר לאמן אותו גם בעמדה 1 ולאו דווקא בעמדה הידועה היום. כלומר לחץ יהיה אפשר עמדה 1 גם לשוטינג (אבל לא לפאוור) - או ריבאונד יהיה אפשר גם לפאוור עמדה 1 ולא רק לסנטר.

גם זאת הצעה שתיכנס לדיון של האם זה מקל מידי על המשחק והופך ומוריד מהאתגר. בנושא הזה עוד לא גיבשתי דעה, אבל זה למשל נושא שיכולים לגלות אליו יותר פתיחות לדעתי.

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: naor
This Post:
00
183242.44 in reply to 183242.43
Date: 5/5/2011 1:38:22 AM
Overall Posts Rated:
33
תרשו לי להציע שיפור קטן לרעיון הזה

שיהיה אפשר לבחור לכל אימון את העמדה אבל יהיה קנס באימון לעמדות מסוימות נניח אני רוצה לאמן עמדה אחת הג"ח לסנטר שלי אז שיהיה קנס של 40% במהירות האימון(לא חייב להיות דווקא 40 אלא קנס מסוים הגובהה יקבע ע"י הביברים)
אני חושב שזה יגרום להאטה של כמות משניות הגבוההות אבל זה יגרום לאימון שלהן בהמון ככה שאם מישהוא יתעקש על 11 מסירה לסנטר הוא באמת ילך על עמדת הפ"ג ולא בעמדת הסנטר וככה המחיר של המשניות הגבוההים תהיה שווה להיום אבל משניות בנוניות טיפה יעלו כי ייקח יותר זמן לאמן את זה וגם קבוצות לא ייפגעו ורמת הספורטיביות תעלה.