תשמע, התאפקתי מלהגיב, אבל זה כבר הופך למוגזם.
מה שאתה אומר הוא בכלל לא בר ביצוע. אין דבר כזה לפתוח קבוצה לקנות 18 שחקנים בני 18 עם פוטנציאל סופרסטאר+, לאמן את כולם לרמת נבחרת ולהשתלט על העולם. עזוב אחי, רד מזה.
אם אני אמכור את כל הקבוצה שלי ואני חושב שהיא שווה הרבה, אני אוכל לקנות מקסימום 8-10 שחקנים כאלה וגם אז לאמן רק 3 מהם לרמת נבחרת, אז מה עשיתי בזה? הרסתי לעצמי את הקבוצה ולא עמדתי בדרישות שלך.
ההשוואה של מלחמת ששת הימים ילדותית ומופרכת מהמציאות, אתה לא מעמיד צבא של אנשים עם נשק, אלא שחקנים וירטואליים עם תכונות ספציפיות.
מעבר לזה, אתה בונה את הנבחרת מהחומר שאתה מקבל (השחקנים מהדראפט), אתה לא יכול לצפות שאם קיבלת 20 שחקנים עם פוטנציאל להיות שחקני נבחרת בדראפט של כל באזר ישראל, שמתוכם אולי 12 מגיעים לקבוצות פעילות, שמתוכם אולי 6 יחליטו לאמן אותם וה-6 האחרים ימכרו אותם. אז נשארת עם 6 שחקנים אצל קבוצות ישראליות שחלקם אולי לא ממש יודעים לאמן לרמות הגבוהות ועוד 6 שחקנים בקבוצות מחוץ לישראל שאת חלקם לא ממש אכפת מטובת הנבחרת- בקיצור, לא נשאר לך הרבה ועם ה"לא הרבה" הזה אתה צריך לבנות נבחרת ולהסתדר, אז לפעמים זה מסתדר ומגיעים לשלבים גבוהים, כמו: אליפות אירופה וגמר אליפות העולם. ולפעמים? לא הולך, זה מה יש.
בכל אופן, שאלה לי אלייך, למה לך אין שום מתאמן ישראלי?