BuzzerBeater Forums

BB Israel > עונה 15-צעירה

עונה 15-צעירה

Set priority
Show messages by
This Post:
00
168831.37 in reply to 168831.35
Date: 2/1/2011 9:27:13 AM
Overall Posts Rated:
100100
אתה לא יכול לאמן 5-7 שחקנים לרמה של נבחרת! בשביל לאמן שחקן לרמת נבחרת הוא צריך לקבל אימונים של עמדה אחת, וכשאתה מאמן עמדה אחת אתה יכול לאמן מקסימום 3 שחקנים בשבוע אימון מלא.

בנוסף, בקשר לדוגמא שהבאת, המסקנה שאני מסיק ממנה שעדיף מעט ואיכותי מהרבה ופחות איכותי, אבל בבאזר זה לא הולך ככה. בשביל שיהיה לך בנבחרת הצעירה שחקנים טובים, אתה צריך לקבל בדראפט שחקנים טובים, ולא מספיק שיהיו 20 שחקנים מצוינים עם פוטנציאל לנבחרת, כי אז מספיק ש5-6 (וזה יחסית מעט) יפלו אצל מאמנים שלא פעילים ולא יענו להודעות וכבר נשארת עם 14-15 שחקנים עוד לפני שהגיעו 3 עונות שהשחקן צריך להתאמן עמדה אחת ויכולות להיות בדרך פציעות ארוכות, או מאמנים שיתחלפו ויגיע אחר שלא יקשיב לך..
אני מקווה שהבהרתי את הנקודה.

This Post:
00
168831.38 in reply to 168831.37
Date: 2/1/2011 9:36:55 AM
Overall Posts Rated:
22
נו בדיוק!

מה שאמרתי לך עם הקבוצה

ועומר אני מבין שלא הבנת את העיקרון את הפואנטה הכוונה היא שבישביל להצליח ולנצח לא חייבים להיות הרבה

This Post:
00
168831.39 in reply to 168831.38
Date: 2/1/2011 10:18:10 AM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
אהה גאסול, את סין לא היינו מנצחים במלחמת ששת הימים, ותכלס השוואה למלחמה היא לא השוואה טובה

לגבי ההצעות שלך, אני מציע לך, יש בהן המון המון בעיות, ואני מניח שעם העונות במשחק אתה תבין את זה. אני אתן לך את הדוגמה של הקבוצה שלי, שעושה בערך מה שאמרת. לפני 4 עונות קניתי שחקן ישר מהדראפט במיליון, ועכשיו הוא בנבחרת הצעירה. למה לא קניתי עוד? כי לא היו לי עוד מיליונים... קבוצה שרוצה גם להחזיק את עצמה בליגה ובמשחק, יכולה לאמן 2 שחקני נבחרת במקביל במקסימום. במיוחד לאור העובדה שאימון עמדה אחת זה רק לשלושה מתאמנים. אבל לא משנה כמה אני אאמן שחקנים לנבחרת, אם לא יהיה שחקן שייצא מהדראפט ממש ממש שפיץ, ואיתו עוד 5-6 שחקנים כאלה, הנבחרת הצעירה לא תגיע לרמות הגבוהות. פעם אחת זה קרה, והיינו אלופי אירופה, וסגני אלופי העולם, שזה יותר מההישג הכי טוב של כל נבחרת צעירה בתולדות ישראל בכדורסל האמיתי. (תקנו אותי אם אני טועה, ההישג הכי גדול הוא של בורשטיין וחבריו שהיו סגני אלופי אירופה, וסיימו 6 באליפות העולם או משהו כזה??)

This Post:
00
168831.40 in reply to 168831.38
Date: 2/1/2011 10:18:27 AM
Overall Posts Rated:
100100
ועומר אני מבין שלא הבנת את העיקרון את הפואנטה הכוונה היא שבישביל להצליח ולנצח לא חייבים להיות הרבה

לא חייבים להיות הרבה, אבל אז כולם צריכים להיות שותפים, ועם קצת מזל פעם בכמה עונות אפשר לעלות לטופ.
הדור זהב שלנו היה לפני כמה עונות, וממנו הוצאנו את המקסימום!

This Post:
00
168831.41 in reply to 168831.39
Date: 2/1/2011 10:52:57 AM
Overall Posts Rated:
22
שמע סין ביחד אני חושב שזה כמו 11 מדינות איסלאם
כבר ידוע שהאיסלאם הוא רב מאוד
וכל משפחה שם זה 8 ילדים אבל בקיצור

אבל מה שאנ אומר שזה למצוא קבוצה שלא מחפשת לעלות ליגה ותחרותיות אלא לאמן

תאמין לי אני משחק כבר כמה עונות במשחק רק שבאמצע הייתה הפסקה ופרישה
שמע מה שאמרתי שרוב המאמנים בארץ הם דואגים לעצמם לעלות ליגה למצוא את השחקנים הכי טובים שהם יכולים למצוא ולא לאמן שחקנים אחרים בישביל הנבחרת

This Post:
11
168831.42 in reply to 168831.33
Date: 2/1/2011 11:37:48 AM
Overall Posts Rated:
99
תשמע, התאפקתי מלהגיב, אבל זה כבר הופך למוגזם.
מה שאתה אומר הוא בכלל לא בר ביצוע. אין דבר כזה לפתוח קבוצה לקנות 18 שחקנים בני 18 עם פוטנציאל סופרסטאר+, לאמן את כולם לרמת נבחרת ולהשתלט על העולם. עזוב אחי, רד מזה.
אם אני אמכור את כל הקבוצה שלי ואני חושב שהיא שווה הרבה, אני אוכל לקנות מקסימום 8-10 שחקנים כאלה וגם אז לאמן רק 3 מהם לרמת נבחרת, אז מה עשיתי בזה? הרסתי לעצמי את הקבוצה ולא עמדתי בדרישות שלך.
ההשוואה של מלחמת ששת הימים ילדותית ומופרכת מהמציאות, אתה לא מעמיד צבא של אנשים עם נשק, אלא שחקנים וירטואליים עם תכונות ספציפיות.
מעבר לזה, אתה בונה את הנבחרת מהחומר שאתה מקבל (השחקנים מהדראפט), אתה לא יכול לצפות שאם קיבלת 20 שחקנים עם פוטנציאל להיות שחקני נבחרת בדראפט של כל באזר ישראל, שמתוכם אולי 12 מגיעים לקבוצות פעילות, שמתוכם אולי 6 יחליטו לאמן אותם וה-6 האחרים ימכרו אותם. אז נשארת עם 6 שחקנים אצל קבוצות ישראליות שחלקם אולי לא ממש יודעים לאמן לרמות הגבוהות ועוד 6 שחקנים בקבוצות מחוץ לישראל שאת חלקם לא ממש אכפת מטובת הנבחרת- בקיצור, לא נשאר לך הרבה ועם ה"לא הרבה" הזה אתה צריך לבנות נבחרת ולהסתדר, אז לפעמים זה מסתדר ומגיעים לשלבים גבוהים, כמו: אליפות אירופה וגמר אליפות העולם. ולפעמים? לא הולך, זה מה יש.

בכל אופן, שאלה לי אלייך, למה לך אין שום מתאמן ישראלי?

This Post:
00
168831.43 in reply to 168831.42
Date: 2/1/2011 12:04:52 PM
Overall Posts Rated:
22
למה אין לי?רוצה שיהיה לי בוא קנה ממני שחקן בשלוש מאות אלף אז יהיה לי 400 אלף ואוכל לקנות מאמן ברמה יוצאת מן הכלל ולא אעשה קרבות על רמה מתקדמת

אם יהיה לי מאמן טוב כל שחקן שתביא אני מוכן לאמן אותו מי שתביא לא אכפת לי מי

זה הבעיה אין לי מאמן
אז למה אין לי מתאמן

בוא אני אגיד לך משהו מכיר את הביטוי עדיף שתי ציפורים על העץ מאשר ציפור אחת
למה למישהו אכפת בכלל אם יהיה שתי ציפורים על עץ או ציפור אחת

או התפוח לא נופל רחוק מהעץ למה למישהו בכלל אכפת עם תפוח נופל או לא?!

אתה לא מבין את העיקרון מה הכוונה

This Post:
00
168831.44 in reply to 168831.43
Date: 2/1/2011 1:09:02 PM
Overall Posts Rated:
343343
אף אחד לא מצפה ממאמן לחשוב על הנבחרת לפני שהוא חושב על הקבוצה שלו וגם מאמני הנבחרת מודעים לזה

בתור אחד שאימון שחקן מגיל 19 ישראלי שהגיע לצעירה אני יכול להגיד לך שקודם כל שמתי את טובת הקבוצה ואז את טובת הנבחרת כך זה בחיים

נראה לך שאתה יכול לעשות עבודה יותר טובה? שאתה יכול לקחת את אליפות העולם? יאללה בעונה הבאה יש בחירות לצעירה בהצלחה למרות שלפי איך שאתה מדבר יהיה לך מזל לעבור 5 מצביעים כי הדיבור שלך מצביע על א. דיקטטורה בתור מאמן נבחר ב. חוסר ידע בסיסי בהתנהלות

בתור מאמן נבחרת זה לשעבר אני גם יכול להגיד לך שמאמנים זרים וגם מאמנים מבית לא ממש שמים עליך קצוץ אתה מתחנן שישמרו על דקות אתה מתחנן שיאמנו כמו שצריך את השחקנים וזהו בזה נגמר מה שאתה יכול לעשות

בוא אני אגיד לך משהו מכיר את הביטוי עדיף שתי ציפורים על העץ מאשר ציפור אחת
למה למישהו אכפת בכלל אם יהיה שתי ציפורים על עץ או ציפור אחת

או התפוח לא נופל רחוק מהעץ למה למישהו בכלל אכפת עם תפוח נופל או לא?!

בוא אני אגיד לך משהו מכיר את המשפט חכמה לסייג שתיקה? אנא אמץ כי לכולם די נמאס מהדיון הזה

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
This Post:
00
168831.45 in reply to 168831.43
Date: 2/1/2011 1:16:14 PM
Overall Posts Rated:
99
חחחחחחחחחחח תשמע אחי, אתה סטלן!
דבר ראשון, זה המשחק- כמוך, כמו כולם- צריך כסף כדי להתנהל בדרך עליה דיברת. לרוב אין.
ואם כבר זרקת משפטים לא קשורים, אני אזרוק לך פתגם מפגר בעצמי: כסף הוא לא בעיה, פשוט אין כסף.
בכל אופן, המון אנשים קונים את המאמן הזה שחסר לך וקונים את המתאמן הזה שאין לך ומשקיעים המון המון זמן ומחשבה באימונים, אז אל תקום יום אחד בלי שום רזומה באימון שחקני נבחרת ותגיד שיש לך רצון לשנות ולסדר ולהצליח. לא ככה עובדים העניינים. עם כל הכבוד ואני באמת מעריך את זה שאתה מנהל פה משא ומתן ושיש לך רצון לשנות, אבל אין לך פה שום דבר מוצק, אתה מדבר בחוסר ידיעה וזה באמת לא נראה רציני.
בקשר לפתגמים שנתת פה, באמת שזה חסר כל קשר לעניין וסתם תיקון קטן- עדיף ציפור אחת ביד מאשר שתיים על העץ- זה הפתגם.

לסיכום, אני מקווה שיהיה לך מלא בהצלחה עם הקבוצה האישית ושתלמד ותשכיל מהמשחק ומי יודע, אולי עוד כמה עונות תשנה את מיקום הנבחרת הלאומית.
בוא שנינו נאחל בהצלחה לנבחרות ונסיים את הדיון הזה פה, כי הדיון הזה לא יביא לשינוי שלו אתה מייחל.

This Post:
00
168831.46 in reply to 168831.44
Date: 2/1/2011 2:25:20 PM
Overall Posts Rated:
22
אם לכולם נמאס מהדיון הזה אתה מוזמן לנעול אותו

לא שזכור לי שאתה היית המאמן עשית נפלאות כן?ממש אתה הטופ העולמי התקווה של הנבחרת אני בטוח שעדיין אתה מקבל מכתבי מעריצים ושמתחננים שתחזור לנבחרת

אני לא מתחנן לשום דבר למה אם אני רוצה משהו אני לא צריך להתחנן
חוסר ידע בסיסי?
יאללה עוד כזה שחושב בגלל שהוא בליגה גבוהה יותר הוא יודע יותר טוב
בוא אני אגיד לך משהו התנהגות כזאת היא מגעילה וזה דיקטטורה

למה לחשוב שאתה יותר רק בגלל שאתה מעל זה מגעיל

בוא אני אגיד לך משהו בכלל עליך שמים קצוץ בזה אני בטוח
אל תחשוב שבגלל שאני בליגה 4 אז יש לך יותר ידע
למה כי גם דברים קורים כי יצא לי לראות הרבה מקרים ששחקנים מתחילים מעיפים שחקנים מליגה 2 מה שקרה לי
זה נקרה התנשאות שבכוונה ישימו הרכב גרוע כי הם אומרים לעצמם חחחחח אני מנפנף אותו 40 הפרש

אם כל הכבוד אני די בטוח אז שהנבחרת מחכה לך
קול אחד כבר שמור לך ממני עכשיו חסרים לך עוד 4

From: Ehud
This Post:
00
168831.47 in reply to 168831.46
Date: 2/1/2011 3:05:26 PM
Overall Posts Rated:
274274
שלום חברים - איזה כיף שיש קצת דיבור בפורם
זה כבר טוב
בקשר לסגנון, ובהתאם לדיון אני גם אצטט משפט, אולי לא כזה נחשב כמו המשפטים שלכם:

נא להתנהג בהתאם!

אז עם כל הכבוד לכולם, החדשים והוותיקים, אין שום סיבה להיגרר לסגנון הזה.

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
Advertisement