Zgodovinska tekma
(16075) seveda z našo zmago za uvrstitev v drugi krog!!
Čarobni večer, oz. kot mi je srbski selektor napisal "dvosatni pakao!!" (torej: dve urni pekel). Res obe tekmi, ki sta odločali o naši usodi sta bili napeti in zanimvi.
Začelo se je magično za nas, pa nato slabše nadaljevanje. Pa 9min pred koncem prejme njihov prvi center 6 osebno in razlika 9 točk se je začela topiti! Nato smo jih že ujeli pa so nam 2min in 30 sek pred koncem spet ušli za 7. Takrat pa smo pokazali česa smo sposobni in izsilili podaljšek. Seveda pa smo v podaljšku nadzirali potek na koncu smo uspešno izvajali proste in nato zasluženo zmagali! Seveda pa smo bili potem odvisni od nemcev, ki pa so v drugem podaljšku strli odpor portugalske in nam odprli pot v nadaljevanje!
Edino v sezoni 5 nam je uspela uvrstitev v nadaljevanje, tako da se po 12 setonah čakanja na ta uspeh lahko ponovno veselimo! Rad bi poudaril, da je za ta uspeh v veliki večini zaslužna reprezentanca do 21 let. Sestava ekipe, dogovarjanje z lastniki o treningu in pripravljenosti, ter seveda taktika je odvisna od mene. Vendar temelje te igralci naredijo v prvih treh letih, ko nastopajo za reprezentanco do 21 let. Tako da se zahvaljujem vsem selektorjem in pa skavtom, ki so sodelovali pri delu z mladinci. Zahvaljujem pa se tudi lastnikom teh igralcev in pa sporočam vsem slovenskim managerjem, da ni nikoli prepozno za pomoč reprezentanci! Enostavno treniraš Slovenca z dovolj visokim potencialom in če bo v U21 bo mogoče tudi v članski!
No sedaj pa še malce manj vesele novice... Imamo že razpored tekem v nadaljevanju! Žal vse kar lahko pričakujamo je 5 porazov.
Tekmeci so: Finska, Rusija, Italija, Poljska, Francija! Nekaj upanja sem imel, da bomo dosegli kakšno zmago če igramo zadnjo tekmo proti Fincem oz. Rusom, vendar smo dobili obe ekipi že na začetku...
Sicer pa mi smo že presegli naše ŽELJE (v skupini z izjemnimi nemci in finalisti CT lanske sezone portugalci napredovanja nismo mogli pričakovat!), tako da gremo sproščeno v nadaljevanje!
Last edited by ElanNM at 9/20/2011 7:29:06 AM