Εμένα πάλι μου άρεσε βέβαια η αξιολόγηση στην άμυνα που ήταν στα "περσινά" στάνταρ αλλά με μία μεγάλη διαφορά: Οι 2 απο τους 3 περιφερειακούς έπαιζαν με 7 αγ.κατασταση και ο γκοεσας με 8 ..οποτε λογικα ενα 11αρι στην αμυνα το πιανω
αυτό είδα και εγώ...βέβαια με την ίδια λογική εγώ πιάνω το 10άρι περ άμυνα αλλά και πάλι έχεις πολύ καλύτερη..:(
Το κακο ειναι σιγουρα οτι εχω θεμα στα ριμπαουντ ...
με ένα ψηλό φτιάχνεται αυτό...
Επισης ομαδα θυμιζει κατι στον μπασκετικο ολυμπιακο ..ο γκοεσας αλλα σπανουλης κανει τα παντα αλλα χωρις αυτον η ομαδα εχει θεμα..αν βρεθει καποιος που να παιξει αμυνα τον γκοεσας αλλα μιλαμε καλη αμυνα οχι μαλακιες θα εχω μεγαλο προβλημα..
διαφωνώ..πιστεύω ένας παίχτης με 16 άμυνα και καταρτισμένος αγωνιστική κατάσταση μπορεί να "σβήσει" άνετα τον γκοέσας..εξάλλου ο γκοέσας δεν είναι ο καλύτερος επιθετικά γκαρντ του ομίλου, ο κινέζος του τζόκερ είναι....και τον συγκεκριμένο τον έχω περιορίσει με 15άρι....
ακόμα διαφωνώ πως αν δεν τα βάλει ο γκοέσας θα έχεις πρόβλημα...γιατί απλά έχεις άμυνα...ποιος θα σου κάνει επίθεση;;;με καλές καταστάσεις βγάζεις 11 έξω άμυνα και αν πάρεις και έναν καλό ψηλό θα βγάζεις σχεδόν 10 και μέσα άμυνα..ποιος θα σου κάνει επίθεση με τέτοιες άμυνες;;;;;;;;;;;;
Last edited by GIANNIS.K. at 2/22/2012 7:27:48 AM