Hmm... to ja też chyba się rozpiszę i podsumuję sezon.
Co można powiedzieć? Teoretycznie nie jest źle... 11-11, najlepszy bilans ze wszystkich beniaminków, 27 małych punktów zabrakło do PO, finanse mam raczej spokojne...
Ale odczuwam spory niedosyt. Play-off było w zasięgu ręki, na dobrą sprawę do awansu do decydującej rozgrywki wystarczyłoby wygranie meczu z Chicago, które Chicago miało odpuścić i odpuściło. O statystykach meczowych już nawet nie będę się rozpisywał... gdyby tylko na nie patrzeć, móglbym wygrać 1 mecz ze Starogardem, może także i mecze z World Cupem, pierwszy z Łomżą, drugi ze Starogardem, któreś z tych spotkań można było wygrać... Generalnie rzecz ujmując, myślę, że 3 miejsce przed PO mogłem zdobyć, choć raczej bez powodu nie poległem w tych meczach

Ogólnie mówiąc, cieszy mnie to, że mam ekipę zdolną powalczyć w S30 o górną połówkę tabeli przy nie takich znowu wysokich pensjach. Niemniej zmarnowałem ten potencjał głupimi decyzjami taktycznymi... Jeśli uda się poprawić ten element gry, następny sezon na pewno będzie bardzo dobry. Tylko zastanawiam się, czy będzie mnie stać na dokupienie 1-2 graczy do rotacji, wtedy byłoby już genialnie. Na pewno trzeba będzie powalczyć!
Last edited by Siwy at 1/3/2015 4:14:06 PM
Leniwy, stary, wyliniały kocur. Czasem jeszcze zerknie na polskie tłumaczenia.