miałem nie pisać ale mam fajny humor to co nieco napisze dlaczego przegrałem 3 mecze i dlaczego staty marne :
-staty olejmy bo w zadnym meczu nie grałem optymalnym ustawieniem , zreszta nie zwracam na nie uwagi
- trenuję 3 grajków i tylko w jednym meczu w tygodniu gram teoretycznie najlepszym ustawieniem , chociaz tez do końca tak nie jest bo nominalny SF śmigał na SG 48 minut .
- w każdym meczu w którym poległem nie mogłem skorzystać z podstawowego obwodowego , co też miało znaczenie .
-po za tym czesto na zmienników na pozycjach C i PG dawałem ogórki , aby ładniej rozkładać minuty ( wpływ na staty )
- 2 trenowanych grajków ( jeden SS ponad 120 drugi blisko 110 ) skoro nie graja razem to ciężko wyciągać jakieś wnioski o mojej słabości czy sile .
- z tych 3 porażek wczorajsza przyznaje mnie zaskoczyła , bo nie spodziewałem się zerkając na pensje rywala ze jest w nim jakas tam moc , a tu wyszło cieniutko dla mnie . Gratulacje dla Pogrążaczy :-)
Ludera prawdopodobnie sprzedam , aby kupić 2 grajków , jednym zastapie Ludera drugim zapcham dziurę na C , jaką obecnie tam mam .
Robię całkiem nowy skład , jak nie uda sie awansować w tym sezonie to tragedii nie bede robił , za sezon spróbuję pewnie ponownie .