BuzzerBeater Forums

Slovenija - I.1 > Sezona 46

Sezona 46

Set priority
Show messages by
This Post:
11
299540.36 in reply to 299540.35
Date: 8/12/2019 3:00:47 PM
Overall Posts Rated:
335335
Čestitke docu še na forumu, zaslužen naslov v še eni dominantni sezoni, kar je pa še bolj zastrašujoče, je pa to da so njegovi nosilci vsi v "primu" in lahko s to ekipo dominira še 3-4 sezone če bo vztrajal pri tej postavi, seveda če se ne najde še kdo drug ki bo sestavil kakšen "superteam" :D Jaz pa sem pred pomembno odločitvijo kako naprej, jedro ekipe Rajk-Volčanšek-Galvanauskas je bilo ustvarjeno, da nekega dne pride v finale SKL ali morda celo osvoji naslov, vendar je bil skozi sezone problem najdit komplementarne igralce, ki bodo ta cilj omogočili, in ker je začela "biološka ura" nosilcem že tiktakati sem moral pomoč poiskat pri veteranih saj ni bilo budgeta za vrhunske igralce v "prajmu". Lahko rečem da je cilj bil dosežen z uvrstitvijo v finale, naslov realno ni bil dosegljiv, da bi imel možnosti, bi moral v finale preneseti maksimalno razpoloženje in med sezono priigrati prednost domačega terena, potem bi bile možnosti precej večje, a vseeno bi bilo težko vreči docholidaj s prestola. Sedaj pa sledi ali popolna razprodaja, morda delna ali pa še en napad na finale ob minimalnih spremembah, a brez sprememb zagotovo naslednjo sezono ne bomo boljša ekipa, tako da določene spremembe bodo potrebne.

Lp