(267694.10) " İlla gruplaşma diyecekseniz de hepimiz gayet iyi biliriz o işlere meyledenleri, daha fazla uzatmayın o konuyu isterseniz."
şu kısmından ben onu anlıyorum belkide yanlış düşünüyorumdur?? asıl mesele benim için bu, beni rahatsız eden konuda bu, sen GM olarak bunu yazarsan orda yazdığın gruplaşma yok sözü havada kalır benim için. farkettiysen her bu konu açıldığında kim yazarsa yazsın kim bu gruplar isim belirtin dedim çünkü isim belirtilse bb camiasının hepsi olduğu ortaya çıkar sende dahil.
(267694.7) şu mesajının üstündeki yazıyla kendi cevabını okursan tekrar neden seni haksız bulduğumu anlarsın ama bu mesajını GM olarak değil ,senin fikirlerini yanlış bulduğumu söylerim ancak.
gelelim son konuya mesajı silmen kimse mesajda silinecek birşey vardı demedi silmen doğruydu demedi hatanı kabul etmen bu kadar mı zor?? çünkü bu GM olarak aldığın yanlış bu karar için fikirmide söylerim eğer şikayet ettiysem. hadi silmeni geçtim verdiğin cevaplarla sen eski konunun açılmasını sağladın uzamasının sebebi belki budur hiç düşündün mü??
konunun uzamasını sitemiyorsan 1 yıllık bir sebepten mesaj silmemen lazım bence , mesajı silme olarak kasdettiğim ordaki silme muhabbetin son yazıda silinen mesaj değil. ayrıca o başlık kapatılması değil mesele çünkü saçma bir muhabbet dönüyor madem GM de var diyor ( ki yukarıdaki alıntım da var) bu konu neden uzadığı ortadadır. yoksa kimin kimle daha çok muhabbeti olduğunu ne sen ne de ben bilebiliriz haksızmıyım ??
Last edited by aquila at 5/3/2015 7:41:00 AM