אל תנסו להבין שום דבר. סימנתי בקו נטוי את החלק הלא ברור בכלל שיש סיכוי שהוא שם רק כדי שיהיה קשה לתרגם, או שהם פשוט עם הרבה בדיחות פרטיות לא ברורות בכלל. בבולד מסומנים דברים מצחיקים במיוחד והדברים שאני הוספתי בסוף. ארבל.
שלום וברוכים הבאים למשחק החמישי של הסיבוב הראשון באליפות אירופה! אנחנו ללא הפסד והיריבים שלנו היום גם כן עם סה"כ ארבעה ניצחונות וללא הפסדים. עם זאת, שיהיה ברור: ניצחון יניע אותנו לשלב השני ויגדיל מאוד את הסיכוי שלנו למקום הראשון (ובכך למנוע מראש יריבים גדולים ...).
מה עושה, פרופסור? פרופסור ...???י
"אממ, מצטער, הייתי בחופשה. יתר על כן, אני מייעץ לך מלונות בניו יורק, הם ... מסיח.
בקיצור, השבוע לחדש את הניתוח של היריבים שלנו דרך פרופיל של אחד הגיבור המפורסם ביותר שלהם ... או לא.
הבעיה עם מתנגדי שלנו היום היא שיש להם שפע של גיבורים, כל המפורסמים יותר אחד את השני. אז מי לנתח?
משה יהיה מושלם אם היה לנו כדור מים הקבוצה, קבוצת הבייסבול של דוד, חתירה נח ... לבסוף, אחרי הליכה בחדר ההלבשה הצרפתי לאחר המשחק האחרון, אמרתי לעצמי שזה לא היה בלי רעש, בלי קול. אז נצטרך לגרום של שמשון!
שמשון, ביטניק ששרו:
"אמי סיפרה לי כי שמשון לעצמך תספורת
סיפרתי לאמא שלי, בעוד עשרים שנה אם אתה רוצה.
לא אכפת לי כדי לקבל תשומת לב,
ולא בגלל qu'je למצוא אותו יפה, אבל בגלל שאני אוהב את זה. "
ובכן, בסופו של דבר, הוא היה צריך לגזור את השיער שלו על ידי מצרי ששרו גיגי L'Amoroso, את הניוון!
אבל זה לא הכי מעניין, כי בדקתי, השחקנים הישראלים הם גם הגולגולת העבה כי יום בלי צליבתו גולגותא.
לפני מכסח, יצוין כי שמשון נלחם נגד הפלישתים. הוא היה הורג את הדור קטן עם אלף ... לסת של חמור.
אוכמניות, טיפ: לשים תיל בכניסה של החדר, חמורים לא, ואתה תהיה שקט. "
כן, הכל נראה ... המתאים.
טקטיקה
מחשבות רבות, עבודה, ניתוח (תודה לצוות על מעקב של קבוצות מנוגדות) ... בהתחלה, הייתי מצפה התקפה מבחוץ של הישראלים, בתים טוב מלא חיצוני! אבל הטפסים שלהם נראה נוטים לכיוון ההפוך: מספר עצום של סמכות השיפוט המקומית בכל צורה, תוך לחיצוניות יש ירידה בכל. אני לא רואה את הישראלים מעזים 3-2 כאשר שיחקנו פעמיים ופעמיים פנים ניטרלית. אז נתקוף מחוץ לבניין על היריבה גבר לגבר. הנושא של SA ו ההגנה שלנו עולה ... בהתחשב הטפסים שלנו, בחרתי למקם כפי האחורי, אבל לשמור על
גבר לגבר להישאר מוצק rebounding וההגנה אם מעוניינים הפנים מלא. אם אין ניצחון, זה יהיה תוצאה של הטקטיקה, אשר תקף באותה מידה עבור להביס את ...
הרכב
ב מוביל, הוא לא בצורת העליון, אבל זה עדיין שלנו העליונה החיצונית: ז 'אן פייר
Dehedin
להיות אחראים זיקוק התנהגות טובה את המשחק של ז' אן ברונו יהיה לשבת על הספסל, אבל יחזור יוקרה
-up.
בחלק האחורי, פרדריק
Lelu
לוקח תחרה. מאכזב נגד בוסניה הוא גוסס כדי להתעדכן ולדבר האבקה מאחורי, בחרתי להחליף את בריאן אטיין ליהנות צדדיות שלה.
בתור, הוא ארתור
Vaisse
להיות משימה מרתיעה של שחקן פוסט כדי דופן. מאחורי, למרות טופס מעורב שלה, מיקי ארתור סאנצ יתפוצץ אם יהיה צורך.
בשנת הכוח קדימה, שנערך הישן והטוב אדריאן
Aubertin
את החלק הזה של המחבט. מאחורי, אני מצפה להתקדמות מצד אנזו
Calmon.
בשנת להתפלל מרכזי כי סמואל ביאנקי לשמור על הסטטיסטיקה של האש! פביאן
Guillemin
יהיה שם כדי לשתול
dunks
כמה ולהגן על ברוטו הישראלי.
ה
מילואימניקים שלנו הם ניקולה
Rabaud,
ואת שפיק
Delhoum.
עבור אוכמניות! תוף מזל:)!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קןרע מצחוק.
אהבתי במיוחד את הקטע של גבר לגבר כהגנה אישית. מת על התרגום של גוגל.
אני מקווה שזה עזר, למרות שאני בספק חחח. הטקטיקה דווקא סבירה לפענוח אבל הפירוט על השחקנים פשוט הזוי. מה זה לעזאזל "לוקח תחרה"??????????עבור אוכמניות! תוף מזל:)!
Last edited by Arbelon at 5/30/2011 11:15:10 PM