BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Lietuvos U-21 rinktinė

Lietuvos U-21 rinktinė (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
171496.35 in reply to 171496.30
Date: 2/8/2011 3:35:43 PM
Overall Posts Rated:
511511
Atsipalaiduok , pazaisk ,juk darbe gali dirbti :)))

This Post:
00
171496.37 in reply to 171496.35
Date: 2/9/2011 3:09:08 AM
Overall Posts Rated:
561561
Ligonineje pirmadieni ir antradieni praleidau, tai dirbt kitko negalejau...

This Post:
00
171496.38 in reply to 171496.36
Date: 2/9/2011 3:10:35 AM
Overall Posts Rated:
561561
Nzn kazkurioje temoje taves klausiau del tu isolation taktiku bet kazkas paaiskino. O sioje ankstesniuose postuose negraziai apie tave kalbejau kad nesirupini jauniais ar pan :) Bet turbut ne manasias istryne, nes graziai gan surases buvau.

This Post:
00
171496.39 in reply to 171496.34
Date: 2/9/2011 3:18:54 AM
Overall Posts Rated:
561561
Tau gal ir buvo. O man nebuvo. Niekas nesusisieke ir nepasake, kad mano jauniai tarkim sudas ar kad tarkim geri. Trenink ta ir ta. Kai menesi parekavau, wazoo per skype parase kad trenink ta ir ta arba trenink ka trenini ir vsio. Zodziu esmes nera vistiek kuria kryptimi ta rinktine zengia ir kokiu jai zaideju reikia. O pasakymas kad gerai dirbi priziureti nereikia yra visiska nesamone. Tai jei man atrodo kad gerai dirbu keldamas baudas iki legendiniu tai nors ir super jauni turiu, priziureti nereikia ? Suprantu kad pasitikima ir t,.t. menedzeriais, bet tai zaidejai niekuom nesikeicia, visad treninom ir treninam blogai, nes treneriai nesugeba po to pritaikyt tu istrenintu zaideju taktikoms. Tai ar verta visgi priziuret ar ne ? Tos rinktines kurios su maziau menedzeriu sugeba mums duot i skura tikrai kiekviena jauni priziuri ir butent sudaro plana kad ir ka ir kaip trenint. Cia nieko. Kokie bus tokie, jei tiks paimsim. O jei netiks ? Supranti kad Nt zaidejai ir prekiu pelna nesa ir pan. Todel is anksto reikai zinoti ar tinka ar netinka jie ir ar verta juos tokius daryt kokiu nori. Man pasakytu kad visi trys jauniai yra pamazgos ir niekam tike, parduociau ir nusipirkciau kitus kurie butu tike. Tiesiog visi cia daug sneka, o daro labai mazai, arba nieko nedaro. As isvis V lygoj sedziu, ka as galiu zinot kokie tie skilai svarbus aukstame lygyje. As taigi, netreninu Nt, tai nezinau priezasciu kodel mes pralosiam nevykeliam. O treneriai Nt jas turi zinot ir zino ir turi pasakyt ka keiciam kad tai pasikeistu.

This Post:
00
171496.40 in reply to 171496.39
Date: 2/9/2011 3:49:28 AM
M.L.S. REICH
IV.7
Overall Posts Rated:
393393
As galiu klysti, nors cia zaidimas kurybingas, tad nemanau kad klysiu kalbedamas is savo puses.
pvz Hermonas Vaicekevicius (13462725) u21 rinktine. Kam jis toj rinktinei yra? mano galva, u21 turi losti maksimalus 3 max 4 igudziu zaidejai. o ne universalas is kurio naudos nera. nt zinoma kitas reikalas bus.
rinktiniu treneriai savotiskai yra ikaitai tu zaideju savinku. butent ir manau kad su u21 visada bus taip kaip su rulete. arba sekasi arba ne. jei nesilaikys to plano, tai ka - nepaiims i rinktine. aisku kad paims, nes nieko geriau nebus. kas is to priziurejimo - bato aulas vistiek darys kaip nori. o ne bato aulas tikrai nemes likusiu pvz 2 zaideju treniruociu del vieno "kandidato" i rinktines. vie del to kad tai brangiai kainuos. ir treniruos "standartiskai". ir turesim ta pati ka turim dbr.
nemanau kad kazkada buvo pas mus kazkoks priziurejimas. nepajauciau. buvo arba gera karta arba bloga.
o apie zaidejus pamazgas - manau niekas nerizikuos sakyt kad tavo zaidejai pamazgos. svarbiausia treniruok. pasakos tau kad turi gerus sansus tik reikia treniruoti ir psio. o paskui rinktine matai kaip savo ausis.

This Post:
00
171496.42 in reply to 171496.41
Date: 2/9/2011 4:07:39 AM
M.L.S. REICH
IV.7
Overall Posts Rated:
393393
As del tu antriniu manau priesingai. Nes net ir paciam buvo rungtyniu kai atlikdavau ~20 rez. perdavimu, varzovas pvz 7 ar 9. ir vistiek laimedavo. vien del to kad visa kita kiek auksteliau uz mane, ar gynyba ar metimas ar verzimasis ar dar koks biesas.
tda visada maniau kad sitam u21 lygy butent ir rekia koncentruotu zaideju o ne "viskas po biski".
o del lenku skautu...tai nors ir 7 jie butu suleke - skilai nuo to greiciau nekiltu :))) taciau budamas skautu buni ir ale aktyvus bendruomenes narys, ismanantis menedzeris, ar koks siaip autoritetas bendruomenei :))

From: Nerka

This Post:
11
171496.44 in reply to 171496.42
Date: 2/9/2011 4:59:31 AM
Overall Posts Rated:
2323
Prisimeni Kirko kadencijas? Aš tai puikiai, buvo treniruoti žaidėjai be antrinių įgūdžių "run n gun" buvo beveik neįveikiama, rezultatai tikrai neblogi. O kas iš to jei visas forumas užė kaip mes nuspėjami taktikose, Kirkas niekam tikęs treneris ir panašiai. O kokį dviratį taktiškai išrasi, kai nebuvo jokio tikro įžaidėjo tik SG su kiek didesniu perdavimu, jokio SF čia vėl puikiai sueidavo koks SG su kiek didesniu reb ir ID?

Kas dėl skautų pamenu kai pretendavau į U-21 ir sakiau kad bursiu štabą iš keleto gerų manager'ių kas buvo? Ogi buvau išjuoktas taip aukštam lygį nežaidęs, bet taktikas tikrai išmanau neką prasčiau nei koks II ar III lygos manager'is, bet esmė tame kad kam tau štabas, atsigauk žmogau čia žaidymas ne realybė. Ir ką turim rinktinės treneris vienas pats turi išžvalgyti 89 grupes ir čia be V lygos kur irgi galima rasti aktyvių vartotojų. O kur dar patikrinti žaidėjus iš sąrašų kuriuos jam perdavė buvęs treneris. Ir viską padaryti per savaite laiko atsiprašau bet kol bendruomenėje nebus aktyvumo tol apie itin aukštus rezultatus net neverta svajot.

P.S O U-21 treneris buvo ir bus atpirkimo ožys. Nes mums multiskill'ai arba bent jau su aukštais antriniais įgūdžiais nereikalingi nes tokie žaidėja greit neatneša rezultato o tu kaip nori sukis žmogau.

From: Kirkas

This Post:
00
171496.45 in reply to 171496.44
Date: 2/9/2011 5:10:55 AM
Overall Posts Rated:
182182
Nu man ir sekėsi šiaip, nes tuo metu sau jaunius auginosi nemažai tų normalių menedžerių, kuriems kartais net nereikdavo nieko prašyti kelt, jie patys susivokdavo. :) Aišku aš nežinau, ar dabar taip yra, ar ne.
Pritariu nuomonei, kad U21 tikrai ne ta vieta, kurioje multiskillų reikia. Ir išvis aš kažkaip jiems neteikiu daug dėmesio. Dažnai mes dėl to su ryčka pykstamės ir ginčijamės ir t.t. Nesakau, kad ten zjbs su katastrofom sedėti, bet ten kad visi gerbiami būtų irgi man kol kas nėra poreikio turėti žaidžiant su "Bulls". Nebuvo to poreikio žaidžiant ir su U-21.
Ucanas panašaus tipo treneris, kaip ir ryčka, ir geresnis strategas už mane, bet dabar pagalvojus jam būtų buvę geriau tapti NT treneriu. :)
Mano pranašumas buvo tas, kad aš su visais menedžeriais bendraudavau per skype'ą. Jiems ko reikia - jie parašo ir ramuma. Nereikia ten per BB-mail ir visus kitus rašinėtis. Geriausiu metu turėjau daugumos aktyvių I-II-III skype'us. Ir tas pats skype'as padėdavo labai scoutinant lygas. Vos parašai skype, kas nori padėt scoutint ir iškart 3-5 žmonės sutikdavo. Nesvarbu, ar ten tik kelias lyga, ar daugiau, bet tai labai padėdavo.
EDIT:Nu turėjau aš antroje kadencijoje ir ten pirmosios pabaigoje tą vadinamąjį štabą, kuriam duodavau žaidėjus. Doskinas ten vos su pora susisiekė, paskui bbž kur dingo. Shawnas su pupkiu bandė dar kažką, bet irgi jiems nelabai sekėsi.
O tas susidomėjimas visom rinktinėm tik atspindys to, kad Lietuvos bendruomenės kritęs labai susidomėjimas Buzzeriu. :)

Last edited by Kirkas at 2/9/2011 5:14:30 AM

Advertisement