Nu man ir sekėsi šiaip, nes tuo metu sau jaunius auginosi nemažai tų normalių menedžerių, kuriems kartais net nereikdavo nieko prašyti kelt, jie patys susivokdavo. :) Aišku aš nežinau, ar dabar taip yra, ar ne.
Pritariu nuomonei, kad U21 tikrai ne ta vieta, kurioje multiskillų reikia. Ir išvis aš kažkaip jiems neteikiu daug dėmesio. Dažnai mes dėl to su ryčka pykstamės ir ginčijamės ir t.t. Nesakau, kad ten zjbs su katastrofom sedėti, bet ten kad visi gerbiami būtų irgi man kol kas nėra poreikio turėti žaidžiant su "Bulls". Nebuvo to poreikio žaidžiant ir su U-21.
Ucanas panašaus tipo treneris, kaip ir ryčka, ir geresnis strategas už mane, bet dabar pagalvojus jam būtų buvę geriau tapti NT treneriu. :)
Mano pranašumas buvo tas, kad aš su visais menedžeriais bendraudavau per skype'ą. Jiems ko reikia - jie parašo ir ramuma. Nereikia ten per BB-mail ir visus kitus rašinėtis. Geriausiu metu turėjau daugumos aktyvių I-II-III skype'us. Ir tas pats skype'as padėdavo labai scoutinant lygas. Vos parašai skype, kas nori padėt scoutint ir iškart 3-5 žmonės sutikdavo. Nesvarbu, ar ten tik kelias lyga, ar daugiau, bet tai labai padėdavo.
EDIT:Nu turėjau aš antroje kadencijoje ir ten pirmosios pabaigoje tą vadinamąjį štabą, kuriam duodavau žaidėjus. Doskinas ten vos su pora susisiekė, paskui bbž kur dingo. Shawnas su pupkiu bandė dar kažką, bet irgi jiems nelabai sekėsi.
O tas susidomėjimas visom rinktinėm tik atspindys to, kad Lietuvos bendruomenės kritęs labai susidomėjimas Buzzeriu. :)
Last edited by Kirkas at 2/9/2011 5:14:30 AM