Skoro forum zostało "rozruszane", to może i ja coś w końcu napiszę... Skaczecie sobie do gardeł jak koguty, tylko się zastanawiam po co. Co dla jednego jest dużym osiągnięciem, dla drugiego być nie musi i odwrotnie. Pozwólcie koledze się cieszyć z dobrych występów w PP! Przecież obiektywnie patrząc idzie mu całkiem nieźle i nie ma większego znaczenia, czy miał szczęście w losowaniu czy nie miał. Nie od niego to zależy, więc dlaczego miałby umniejszać sobie satysfakcję. Świetnie jak dotąd wykorzystuje sytuację, jaka mu się tworzy i oby tak dalej. Ja osobiście się cieszę, że nasza liga ciągle reprezentuje nas w PP i trzymam kciuki za obu naszych menadżerów i tylko mogę żałować, że nie jestem na ich miejscu.
Sezon ciągle trwa, więc należy się wstrzymać z podsumowaniami, zwłaszcza że tabele, poza wyraźnymi liderami w obu konferencjach, są mocno spłaszczone. Więcej pokory Panowie - nawet liderzy nie powinni spać spokojnie.
Może lepiej podyskutujmy kulturalnie na jakieś ciekawe tematy? Związane z BB lub niekoniecznie. Ktoś ma jakiś ciekawy pomysł?