ניר גם הוא זה שהעלה את הרעיון של שיטת הדראפט החדשה עם ההשקעה והבחירה העצמית לא הרעיון המוגמר אבל כן השלד של השיטה שיש עכשיו אבל כן בסופו של דבר ההצעה היותר חשובה שניר הציעה היה שיזיזו את זמן שינוי מחירי האולם לסינכרון עם מועדי הליגה במקום ה ראשון לכל חודש היה ההצעה היותר חשובה שלי שהתקבלה

בנוגע לדיון אני מסכים עם אהוד ועם ניסן הרעיון בבסיסו בא באמת ממקום טוב ורצון לשפר אבל הפונקציונליות שלו היא אפסית אני לא רואה את הביברים משנים את השיטה הקיימת בישביל להקל על מאמנים לאמן את הסנטר שלהם בתכונות גארדים
בזמנו עשו את החילופים בהגנות כדי שזה יאפשר יותר משחק עם האימונים וזה אכן עוזר תשאלו את עידן שמצליח לאמן גבוהים בעמדת הפוינט גם במשחקי ליגה בלי להפסיד יותר מדי
אני אתן לכם עוד דוגמא אני עפתי היום מהגביע איך? לא יודע אולי מישהוא ישמח להגיד לי
המחשבה שלי היא להביא גבוה צעיר עם משניות טובות שישחק
מחליף בליגה לגבוהים ונחשו מה הוא הולך לעשות בידידות? נכון ישחק בתור גארד לא פוגע לי בקבוצה לא פוגע לי במתאמנים ולא כלום
אז מה הבעיה ? הבעיה היא שאנחנו בתור בני אדם טיפה חזירים כנאמר בעבר רוצים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה רוצים גם שיהיו לנו 3 מתאמנים לעמדה אחת גם שיוכלו לקבל את כל סוגי האימונים מאיזה עמדה שאננחנו רוצים וגם שיהיו הכוכבים שלנו באותה עמדה
אני שואל אותכם מה הבעיה להביא שני מתאמנים למשחקי הליגה שיהיו באמת הכוכבים של הקבוצה ועוד מתאמן שיתאמן בעמדה לא שלו שישחק מחליף בליגה וישחק בידידות. אין בעיה פשוט לא יוצרים 3 מתאמנים מגוונים אלא רק אחד
עכשיו שאני רושם את המגילה הזאת אני באמת מסרב להבין את בעיות בשיטה הקיימת ברגע שעובדים בצורה מושכלת
Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain