מניסיון של עונות קודמות,
אני מבקש להימנע מהכרזות לגבי כוונות הצבעה, זה לא סקר או מדגם, אלא דיון בחירות.
תשאלו שאלות, תקבלו תשובות, תעלו תהיות וכו', כל זה מקובל.
.
עידן אני מקבל את ההערה שלך אבל אם תשים לב -הבעתי בסה"כ דעה די לגיטימית- מי שלא מסביר את כוונותיו,על סמך מה בדיוק נצביע לו? והאם אפשר לצפות שמי שלא מתייחס לפני הבחירות כשהוא צריך את הקול שלך שיתייחס לשאלות שלך אח"כ כשכבר יהיה המאמן של הנבחרת? נבחרת היא של קהילה ולא קובצה פרטית וצריך רמה מסוימת של תקשורת כדי ,לעשות היטב את התפקיד בעיני.אגב, כנראה שההערה עשתה את שלה יותר מהצפוי אפילו אם אחרי 2 תגובות בשבוע קיבלנו 24 נוספות ב9 שעות שאחרי..
עדיין לצערי מבין המאמנים רק ברוך ויהודה הגיבו ורק ברוך באמת מגיב לכולם ככה שעדיין אין סיבה בעולם להצביע לשלושת המתמודדים האחרים
- לגבי התשובות שניתנו כאן
לברוך:
אמרת כאן שרק קני הציע עזרה . אז אני מציע עזרה לא רק לברוך אלא לכל אחד אחר שייבחר אשמח לתרום
ולעזור למי שירצה כמו שהצעתי בעבר זה עומד גם למאמן הבא.אני מאמין שיש עוד רבים שישמחו לעזור
מבחינת התשובה שלו לגבי סוג השחקנים שירצה- ניסיתי להבין מה חשוב שיהיה בשחקן לאיו דווקא מספרים ספציפים.רון צודק שאין כמעט רכזים עם 14 מסירה בגיל הזה וכו' אבל סה"כ מצא חן בעיני הכיוון הכללי בעמדות החוץ. מה שלא ברור הבנתי זה למה שמת פ"פ וסנטר יחד-האם אתה רואה את שתי העמדות האלו כדורשות שחקנים מאותו סוג?
ליהודה:
נושא הניסיון בנבחרות לא אישיו בעיני כי כל אחד צריך להתחיל איפשהו ולגבי תוכניות אימונים ורמת השחקנים- אני מאמין שעומר יעביר לבא אחריו את מה שיש לו למייל. כשעומר נכנס לנבחרת הוא היה מוכן עם קבצי אקסל שבניתי עם כל רשימות השחקנים והסקאוטינג,ועם תוכניות אימונים שכתבתי מוכנות באנגלית ובעברית לכל עמדה.אני מניח שהוא אפילו שיפר את זה בזמן שאימן את הנבחרת לעומר אכפת מהנבחרת והוא יעביר את הכל בדיוק כמו שהעברתי אליו למאמן שאחריו.
לחובתך אני יגיד שכשאני קיבלתי ממך את הנבחרת לא העברת אליי לא רשימות שחקנים וסקאוטינג , לא תוכניות אימונים ולא כלום. אני זוכר את הנסיבות ועדיין זה תמיד ייתפס לי כמשהו שמי שאכפת לו מהנבחרת היה צריך לעשות.
לזכותך- שני דברים אחד -שאין ספק שאתה הוכחת פעילות בפורומים בעברוהשני שלפחות הפעם אתה מדבר על מטרה- להעפיל לאליפות העולם,
אבל מצד שני מה פתאום אתה מכין מראש תירוץ של כושר למקרה שלא יילך לפני שהעונה התחילה ??!!
כושר הוא אחריות של המאמן-תקשורת טובה עם כל המאמנים של 30 השחקנים שבסגל ושקרובים לסגל שומרת את רובם בכושר ובמקרים הבעייתים פה ושם פותרים את זה באמצעות הרוטציה הרחבה של אנשים בסגל וכאלה שניתן לזמן.אם תסתכל אחורה לעונות שלי בנבחרת תראה שהיו בעונה כמות מאוד גדולה של שחקנים שזומנו בד"כ ומעבר לזה שינויים מאוד גדולים ממשחק למשחק בסגל ובחמישיות ועובדה שזה הביא תוצאות- אסור להגיע לתלות בשחקן שניים.
לגבי הטענה של קני שאימנת כבר 4-5 פעמים- זה לא חוכמה להתחמק ולהגיד שלא אימנת את הצעירה 6 עונות.אתה יודע טוב מאוד שהוא התכוון באופן כולל בנבחרות -גם בבוגרת. לגבי זה אני דווקא חושב שאין בעיה שתאמן שוב .כמו שאתה אומר -זה לא ברצף ואני מסכים איתך על זה.
מצד שני יש לי בעיה עם להצביע לך מכיוון אחר - בכל העונות שלך גם
בבוגרת וגם בצעירה לא ראיתי במרבית המקרים הישגים מרשימים במיוחד עם כל הכבוד.
תנסה לענות עם יד על הלב ובכנות,למה שלא ניתן למישהו עם גישה חדשה לבוא ולנסות לעשות משהו שונה ואולי להביא הישגים טובים יותר?
שבת שלום לכולם ובהצלחה לברוך ויהודה
Last edited by LA-dov bear at 4/22/2011 3:35:25 PM
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...