Letošnjo sezono Vas nisem obveščal sproti zaradi tega ker nekateri špekulirajo da si s tem pridobivam samo dodatne "točke" pri uporabnikih. Moj namen je vedno bil zgolj obveščanje ter to da bi nekako spodbudil tudi druge k pisanju o reprezentančnih tekmah. 
Mislim, da takšni špekulanti niso niti najmanj relevantni. Jaz sem kar pogrešal reporte mladinske reprezentance, kot jih ima naš selektor članske reprezentance (izjave igralcev sicer niso nujne...

). Da pa se s takšno zunanjo linijo, kot smo imeli, boriš do zadnjega za napredovanje, je po moje lahko samo uspeh. Če nekateri to vidijo kot nabiranje "točk", kar naj. Takšni so v manjšini, vendar ker so glasni, potem izgleda, kot da je to prevladujoče mnenje.
Za čez dve leti pa bi po moje lahko imeli res več uspeha, tako kot praviš - moj Polh bo predvidoma imel tam nekje 45-50k plače pri 21., moj bratranec trenira šuterja in plan je, da bi imel JS in JR oboje 14, pa še eden zunanji se zelo dobro trenira - na žalost se ne morem spomniti, pri katerem menedžerju. Čez dve sezoni bi zunanjo linijo lahko imeli res dobro. Če bodo še centri tako dobri kot letos...