Επειδή βαριέμαι να γράφω, απλά θα σχολιάζω τα όσα έγραψες Γιώργο...
ΑΓΟΡ@ΙΩΝΙΚΟΣ: Το πρώτο ντέρμπι της εβδομάδας για μένα, ο Ιωνικός έχει καλύτερες φόρμες και ακόμη και αν χάσω έχω την διαφορά πόντων για την πρώτη θέση, (μάλλον) πιο σημαντικό είναι το ματς του Σαββάτου, (μάλλον) άσσος...!
ΣΧΟΛΙΟ: Θα έλεγα διπλό, αλλά το σχόλιο σου με πάει στον άσο. Εμαθα ότι απαγορεύθηκε και η μετακίνηση φιλάθλων στο κλειστό της Λαμίας που τις 5 τελευταίες σεζόν είναι συνεχώς υπό ανακατασκευή.
ΧΟΛΑΡΓΟΣ@ΡΙΝΟ: Άλλο ένα μεγάλο ντέρμπι, με τον Φροσινάκη να μην έχει αντικατασταθεί ακόμα από τον παιχταρά από το Μακάου, θα πάω με Ρίνο, άσσος!
ΣΧΟΛΙΟ: Καρφωτό άσος όσο δεν βλέπω στα νέα του buzzer τη φράση "Cholardos Legends μόλις απέκτησε..."
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ@ΚΟΝΔΟΡΕΣ:Οι Κόνδορες μάλλον το έχουν πάρει απόφαση για την κάθοδο στην IV, καλή ομάδα ο Αλέξανδρος, καλή ευκαιρία να επωφεληθεί από την σφαγή των άλλων δύο συνδιεκδικητών, διπλό!
ΣΧΟΛΙΟ: Εφυγε και ο Oberman, άνετο το διπλό.
ΠΑΟ@ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ: Η πεντάδα του ΠΑΟ-αν κατέβει-μπορεί να δασκαλέψει τον Θάνο, αλλά πιστεύω πως όπως και να έχει θα τα καταφέρει, άσσος!
ΣΧΟΛΙΟ: Δεν υπάρχει άλλο σημείο απο τον άσο, ακόμα και την καλή του πεντάδα να κατεβάσει ο Παναθηναϊκός.
ΝΙΚΟΛΑΣ@ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ: Ο Κοσμάς παίρνει γέροντες των 750 χιλιάδων (έκανε καλή μπάζα το Σάββατο!), επεκτείνει το γήπεδο, επιμένω ότι ετοιμάζεται για τα...play-off και ας λέει τα δικά του (προφανώς θολώνει τα νερά όλη τη σεζόν για στοιχηματικούς λόγους,είναι πολλά τα λεφτά!), οπότε πιστεύω θα νικήσει σήμερα, διπλό!
ΣΧΟΛΙΟ: Τόσο καιρό έκανα ότι περνούσε απο το χέρι μου για να βρίσκομαι στις δύο τελευταίες θέσεις, αλλά τελικά κανείς δεν το εκμεταλλεύεται. Τι χαλαρά βάζω, τι μπάζα κατεβάζω... βλέπω ότι η ανανέωση στο έμψυχο υλικό μπορεί να γίνει και ας μην πέσω, αλλά πλέον δεν είναι στο χέρι μου αν θα μπορέσω να κάνω την υπέρβαση για τετράδα. No bet το σημερινό παιχνίδι, γιατί δεν ξέρω πως θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού το νέο μου απόκτημα.
ΑΕΤΟΣ@ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ: Η Βασίλισσα βρίσκει και τα κάνει και ομοίως θα πράξει πιστεύω και αυτή την αγωνιστική, άσσος!
ΣΧΟΛΙΟ: Αυτό το βρίσκει και τα κάνει με αντιπροσωπεύει 100%. Ασος, εκτός αν ο Αετός την "παίξει" έξυπνα.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ@ΑΡΗΣ: Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Πανιώνιος θα μπεί στα play-off και για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να νικήσει σήμερα έναν άμεσο ανταγωνιστή, το διπλό έχει καλή απόδοση πιστεύω!
ΣΧΟΛΙΟ: Εδώ διαφωνώ 100%. Βλέπω καρφί άσο και καρφί για τετράδα τον Αρη γενικότερα...
ΦΑΜΠΡΙΚΑ@ΓΚΡΕΙΤΑΛΕΞ: Αν οι lucky fun που θα συμπληρώσουν την πεντάδα των γηπεδούχων είναι ο Ντίρκ, ο Γκασόλ και αλλαγή τους ο Κόμπε, τότε το έχουν το μάτς...Αλλά επειδή οι παραπάνω κάτοχοι διαρκείας του γκρέιτάλεξ εθεάθησαν με αιθέριες υπάρξεις σε ύποπτα μπαράκια, μαλλον θα συνεχίσουν τις ρακοποσίες και το ματσάκι είναι διπλό...
ΣΧΟΛΙΟ: Οι Χάντερς έχουν δυναμώσει, θα κερδίσουν σήμερα, αλλά γενικότερα δεν βλέπω φως στον ορίζοντα.