(16071)Portugalska - Slovenija za nas že odločilna tekma ki smo jo morali zmagat! Tekmo smo odigrali z višjo zavzetostjo, in do 3tje četrtine smo si priigrali že 20 točk prednosti! Nato so prišli v igro naši rezervisti in prednost je nekoliko skopnela, vendar končna razlika +12 točk pove, da naša zmaga ni bila ogrožena!
Izjave:
A. Almada
Odigral sem odlično tekmo! Vedeli smo, da so slovenci izjemno motivirani! Enostavno so bili boljši... Škoda ker nisem imel razigranih soigralcev... Sicer pa ni še nič odločeno!D. Bolek
Preserečen sem da smo premagali takšnega tekmeca kot so Portugalci! Vsi smo dali vse od sebe in v treh četrtinah smo jih čist raztrgal! Vem da me vas večina BB navdušencev sploh ne pozna, vendar upam da sem se vam na tej tekmi lepo predstavil!Elannm
Tako dali smo vse od sebe in v teh šestih tekmah smo pokazali, da smo izjemno napredovali! Dosegli smo najvišjo ubrstitev na BB lestvici torej trenutno smo 24 reprezentanca BBja. Ko sem prevzel vodenje pa smo bili le 48. Sedaj že izbiram taktiko za naslednjo tekmo, žal naši igralci pa prebolevajo zasluženega mačka...Zadnja tekma prvega dela bo odločala o marsičem! Torej, če nemci premagajo portugalce, potem nas tud zmaga samo za točko pelje v naslednji krog! Sicer pa če portugalci premagajo nemce, moramo mi srbe premagat z 28 točkami višjo razliko... Torej znanstvena fantastika! Vse bo jasno naslednji ponedeljek ob 20.10 pričetek tekme pa bo ob 18.30! Torej v čim večjem številu ste vsi vabljeni na chat! In upam na zmago nemčije! Kaj bo pa naša reprezentanca naredila bomo pa videli!