najprije se zahvaljujem svima koji su glasali za mene i ukazali mi povjerenje da u sljedeće dvije sezone vodim hrvatsku reprezentaciju:D
zahvaljujem se i svima ostalima koji su glasali za Zoblu i Darth Vadera i time pokazali da prate reprezentaciju

kao što sam već napisao, očekivao sam veći odaziv na izborima, no zaboravih pritom da su izbori pali u vrijeme kada su se mnogi Hrvati razmilili diljem Europe po raznim skijalištima pa nisu stigli dati svoj glas. biće nas više na sljedećim izborima.
vlasnici reprezentativaca koji još mogu napredovati (tu ne mislim na Topića, Šupera...) neka se pripreme na neprestano tlačenje s moje strane. choda ma kakav da je bio nije ništa u usporedbi sa time kakav ja tiranin mogu biti ;)
suradnja sa Jukićem je jedan od mojih prioriteta. moj je plan da se uz nas dvojicu uključe i skauti koji bi trebali snimiti sve 18-godišnje klince potencijala MVP i više na svojoj poziciji koju skautiraju, kontaktirati vlasnike uz objašnjenje kako bi taj i taj igrač minimalno trebao imati skilove sa 21 godinom, dati mu plan treninga te ga pratiti u napredovanju kod onih vlasnika koji su ih spremni tako i trenirati. oni menadžeri koji ne žele takve igrače trenirati trebalo bi im pristojno ukazati na to da je bolje prodati takvog igrača nego ga upropastiti netreniranjem ili nabijanjem nebuloznih cijena. ako se neki skauti ne žele previše eksponirati slanjem takvih BB mailova neka se slobodno meni jave, pa ću ja to preuzeti na sebe.
toliko od mene za sada.
ah, da...danas protiv BiH se naravno ide na pobjedu