Vargšą italą dar iki dabar kaltini :D
Mano komplektacijos tipas kitoks :) Stengiuosi visad stiprintis ten, kur esu silpniausias, kad komanda būtų kuo lygensė. Praeitam sezone, dėl treniruočių, silpniausia buvo gynėjų pozicija, tai ir nusipirkau PG/SG + dar jaunikliai pasitreniravo, tai šiam sezone žymiai stipresnė komanda :) Aišku, filosofijos reikalas, bet man tas tolygumas veikia visai neblogai :) Ir taktiškai daugiau laisvės turiu. Gi žaidžiau ir aš prieš tą Lewis, ir prieš Super Mamos monstrus, ir prieš tavo legendinius artimus :) Negaliu sakyti, kad visada laimiu, bet tikrai nesu ir pastumdėlis, kurį sutrypia monstrai :D
Kas dar, tai man nelabai patinka tokie žaidėjai kaip tas tavo PG, kur moka pasuoti ir gintis, bet taškų rinkime visiškas nulis. Pažiūrėjus į jo skillus, stebuklas, kad jo taškų vidurkis II lygoj yra 12,7. Čia gal būtų neblogas pavyzdys to, ką prieš tai sakiau, kad superstarai padaro kitus geresniais :)
Jei pakeistum savo 2 žvėris paprastesniais (tarkim 40k algos) žaidėjais, to Diazo skillai būtų tie patys, bet spėju, jog jo taškų vidurkis kristų žemyn. Bendrai tavo komanda įmestų irgi mažiau, net jeigu tie pakaitalai irgi rinktų po 20 taškų. Bet čia jau kartoju ką prieš tai rašiau :)
Tuo pačiu, galim įsivaizduoti, jei Diaz mokėtų geriau mesti, gal ir superstarai taptų efektyvesni ir daugiau taškų rinktų.