Sve si vidio moj Ibro, neda se jednoj maloj i divnoj repci da odrzi nadu za plasman dalje sto je svakako nerealno za ocekivati, ali tezili smo ka tome, jer sta je covjek bez snova...
Bolje generacije ce doci, oticemo dalje opet, siguran sam 100%, u mladoj repci pokazujemo da smo sposobni za dobru suradnju i napredak zajednice u svakom smislu!
Bosna i Hercegovina
87 - 104 Sakartvelo
(40100)Prije svega jos jedno veliko HVALA svima koji su dosli pratiti ovaj mec, a bilo vas je stvarno u velikom broju, hvala na rijecima podrske i hvala sto ste dijelili tugu i gorcinu ove utakmice zajedno samnom.
Opalili su nas svom snagom sto i nije neki bas problem, ali BB je odlucio jos jednom da se poigra sa nama, sa povredama koje samo MI dobijamo, nikako nasi protivnici.
Znate kolke probleme imamo na vanjskim pozicijama, pogotovo sad nakon povrede i lose forme Pukleka na kojeg nisam mogao racunati danas.
Zausing je solidan bek ali nam igra na pleju kao najbolje rjesenje, povrijedio se u
1. minuti!
Njegova zamjena u ovoj utakmici je bio Veskovic, i to je bio veliki belaj za nas, ali stanite, to nije sve, i on se povrijedio u
9. minuti!
Bravo!!!
A kako smo tek igrali napad i odbranu ovu utakmicu najbolje oslikava procenat suta naseg najboljeg igraca u repki, Ivana Kostadinovica: 7 - 21 naravno forma mu je 9 ali..
Protivnicki centar je imao recimo sut 16 - 23
U skokovima zamalo da pariramo protivniku, bilo je samo 32-59 u korist Gruzije hhh
Trebali smo ih rasuti na ovu 2-3 zonu ali ne moze, ne dozvoljava BB i nagradjuje ovu lakrdiju.
Mnogo sam razocaran, iznerviran i povrijedjen ovom utakmicom iskren da bude, odavno me nesto nije ovoliko iznerviralo i pogodilo...
Sa ionako limitiranom ekipom dobili smo to sto smo dobili, sada sa puno pozitive docekujemo nabijanje kos razlike protiv Francuske! U njihovu korist naravno, ali sta se moze, mi cemo odigrati najbolje sto mozemo, uz koju nasu povredu to ce biti sasvim OK.
This is where we hold them!