Magyarország U21 vs. Slovenija U21 77 - 63 
(14503)Žal poraz proti favoriziranim Madžarom. Tekma se je prevesila v njihovo stran v drugi četrtini, ko so imeli neverjetno dober izid, delni izid je bil tudi 11-0, kar nas je seveda koštalo cele tekme. Kot sem napovedal je bila odločilna obramba. Žal sem predvideval, glede na njihovo pripravljenost notranjih igralcev in glede na prejšne tekme in tudi naše prejšne obrambne taktike, da bomo oni igrali Teci in vrzi ali pa kakšno drugo zunanjo taktiko. Vendar pa se je na moje presenečenje odločil njihov trener za igro pod košem ter zavzetostjo na vso moč (med tekmo sem se pogovarjal z enim asistentom njegovim in je le ta povedal da je njihov selektor napovedal našo zmago, saj naj bi imeli veliko boljšo ekipo, kar priča o kvaliteti prejšnih tekem, ker na prvi pogled imajo oni za razred boljšo ekipo).
Tako, izpadli smo v četrtfinalu tolažilnega boja, kar je zgodovinski dosežek naše reprezentance, saj smo že dvakrat klonili eno stopnjo prej. V času mojega mandata smo (za sedaj) napredovali za eno mesto, saj smo iz 28mesta, prišli na 27mesto, kar je tudi najboljša uvrstitev za sedaj za našo mladinsko reprezentanco. Sam se še nisem stoprocentno odločil če bom ponovno kandidiral za mladinski stolček, vendar pa mislim da če bom prepustil stolček nekomu drugemu, da sem mu pustil kar lepo mesto za naslednje evropsko mladinsko tekmovanje.
lp, braco