sam d te popravm, nemci ne igrajo doma ampak se vse tekme igrajo na ceskem in razn cehov nima nobena ekipa prednost domacega igrisca!
Potem pa mislm d je majhna vrjetnost d bodo nemci premagal portugalce, zto k so ze naprej in bodo odigral z levo roko! Sicer pa edina moznost d pridemo mi naprej je, da premagajo nemci portugalce mi pa srbe. Obstaja se majhna moznost d mi premagamo srbe, portugalci pa nemce sam moramo mi potem zmagat z 28 tockami vec kt portugalci.
Ker pa je tak game engine pa je to skor nemogoce, kar se je lepo pokazalo na lanskemu ep mladincev Kjer smo na zadnji tekmi lovili visoko zmago. In je do 4 cetrtine lepo kazalo, nato pa so v igro prisle menjave in pa se menjave menjav in je posledicno razlika skopnela... Torej braco lohk potrdi d je tako narjen ta "game engine", zal...
Torej edina moznost za nase napredovanje je, da nemci premagajo portugalce... Sicer pa najprej se moremo se mi potrudit za zmago nad srbi, kar bo tud izjemno tezko, ce ne celo nemogoce zaradi nizjega razpolozenja!
Last edited by ElanNM at 9/13/2011 11:28:05 AM