Drama, drama, drama...
Aja, in "nehajva spamat/smetiti nitko" uporabljam jaz na HT že nekaj časa, in tudi v BB sem že parkrat rekel, ampak ne na slovenskem forumu, tako da ne vem, ali fejkaš, ali je to čisto tvoja "fora" :P
To je pa res bolelo Koperboy. Mogoče te bo še sodno preganjal zaradi avtorskih pravic.
Če res ne razumeš zakaj ti nasprotuje ti lahko jaz razložim. Vedno sprašuješ za pomoč na forumih in ko ti kaka oseba s več znanja svetuje skoraj nikoli ne upoštevaš njenih nasvetov oz ko se s kako rečjo ne strinja s tabo jo ostro zavrneš in trdiš da nima prav. Zakaj sploh prosiš za nasvet če ga nisi pripravljen sprejeti? Izgleda, da samo zato, da pridobiš nekaj pozornosti. Kot naprimer v tvojem postu o Špesu, ki si ga napisal, ko si ga kupil. V istem postu si prosil za nasvet kako ga trenirati in nam že takoj dal vedeti, da nasveta ne boš sprejel s tem ko si napisal da prvo sezono boš "stoposto treniral met pod košem". Izgleda, da si se le želel pohavliti, kako (po tvojem mnenju) dobrega treniranca si kupil in reklamirati dejstvo kako nesebičen si češ da boš treniral za reprezentanco.
Aja spet sam svojim trditvam nasprotuješ. Še malo postov nazaj si rekel, da se ti ne zdi primeren za reprezentanco sedaj pa razlagaš kako se boš smejal ker bo Špes prišel v reprezentanco. Pomisli in šele nato piši.
Lp Cveto