BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > [REP U21] Kandidati

[REP U21] Kandidati (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
107066.312 in reply to 107066.311
Date: 4/12/2011 7:26:24 AM
Overall Posts Rated:
952952
Pred par urami si napisal:

Ja, drži me za besedo, ker jo bom izpolnil

Zdaj si napisal:

Pred tremi meseci, ja.
Toda časi se spreminjajo

Ne bom se več ukvarjal s tabo in tvojiim obljubami o treniranju U-21 reprezentantov, ker si resen še za trikrat manj, kot si star. Ne rabi niti odgovarjat na to sporočilo, ker sva po mojem že dovolj zasmetila to nitko.

This Post:
00
107066.313 in reply to 107066.312
Date: 4/12/2011 7:41:26 AM
Overall Posts Rated:
1616
James lepo da imaš željo trenirat U-21 igralce ni pa to treba ves čas po forumu govorit,ker če enkrat to poveš je dost in vsake par mesecev pokažeš napredek tvojih bodočih reprezentantov,ker sedaj vsak teden berem kako boš tega kupu pa ga natreniru naslednt tedn že druzga igralca najdeš itd.

To je pač igra kjer se počasi daleč pride in če boš hotu nardit U-21 centra boš pač rabu 9 mescov na njemu delat al kokr dolg že pač trajajo te tri sezone.

Message deleted
From: MR.X

This Post:
00
107066.317 in reply to 107066.316
Date: 4/12/2011 8:19:30 AM
Overall Posts Rated:
1818
James jst se bom pa teb smejal v obraz oz.na tvoji strani kluba(sej se že smenjim)ker se imaš za u 21 trenerja NIČ ti še ni uspelo in to da imas enga špesa k je moj bratovčak bolši.Lej rabis vsaj potencial superzveznik ali več in +4500 plače

From: Cveto

This Post:
00
107066.319 in reply to 107066.315
Date: 4/12/2011 8:36:02 AM
Overall Posts Rated:
3636
Drama, drama, drama...

Aja, in "nehajva spamat/smetiti nitko" uporabljam jaz na HT že nekaj časa, in tudi v BB sem že parkrat rekel, ampak ne na slovenskem forumu, tako da ne vem, ali fejkaš, ali je to čisto tvoja "fora" :P

To je pa res bolelo Koperboy. Mogoče te bo še sodno preganjal zaradi avtorskih pravic.

Če res ne razumeš zakaj ti nasprotuje ti lahko jaz razložim. Vedno sprašuješ za pomoč na forumih in ko ti kaka oseba s več znanja svetuje skoraj nikoli ne upoštevaš njenih nasvetov oz ko se s kako rečjo ne strinja s tabo jo ostro zavrneš in trdiš da nima prav. Zakaj sploh prosiš za nasvet če ga nisi pripravljen sprejeti? Izgleda, da samo zato, da pridobiš nekaj pozornosti. Kot naprimer v tvojem postu o Špesu, ki si ga napisal, ko si ga kupil. V istem postu si prosil za nasvet kako ga trenirati in nam že takoj dal vedeti, da nasveta ne boš sprejel s tem ko si napisal da prvo sezono boš "stoposto treniral met pod košem". Izgleda, da si se le želel pohavliti, kako (po tvojem mnenju) dobrega treniranca si kupil in reklamirati dejstvo kako nesebičen si češ da boš treniral za reprezentanco.

Aja spet sam svojim trditvam nasprotuješ. Še malo postov nazaj si rekel, da se ti ne zdi primeren za reprezentanco sedaj pa razlagaš kako se boš smejal ker bo Špes prišel v reprezentanco. Pomisli in šele nato piši.

Lp Cveto

From: Cveto

This Post:
00
107066.321 in reply to 107066.320
Date: 4/12/2011 8:48:53 AM
Overall Posts Rated:
3636
Sem pogledal, kaj je takrat dejal Koperboy. Na kratko; svetoval ti je, da če ga kupiš, ga natreniraj v krilnega centra in še posebej je povdaril, da če boš preveč natreniral njegove notranje skille, bo hitro dosegel svoj potencial.

Lp Cveto

Advertisement