W sumie w formach coś może być. Wg mnie to Del Zotti zwalił ci mecz, miał najwięcej rzutów z całego zespołu (pewnie dzięki JS, które podkręciło ci statsa rzutów z dystansu), a trafił z nich zaledwie 22%. Pozostaje też pytanie, czy przypadkiem Pony nie rzucił ci tam swojego najlepszego obrońcy - nie mam jednak pomysłu na to, kto mógłby nim być.
No i pozostaje kwestia pojedynku Dehang-Chrościk. Chrościk ostatnio był na TLu, ale nie zapisałem sobie jego skilli (konkretnie SS4). Nie wiem więc, czy to kwestia słabego IS.
Poza tym, nie wydaje wam się, że Pony jako jeden z niewielu w tej lidze używa multiskilli? Tam też może kryć spora różnica.
Parę hipotez mogę jeszcze wymyślić, ale nie wszystkie muszą być prawidłowe. Na pocieszenie tylko dodam, że wczoraj miałem od Piasta 16 BB-statów więcej, a prawie przegrałem. I było to tylko jedno ze starć, w którym BB-staty miały się nijak do końcowego wyniku. To całkiem pomocny wskaźnik, ale jest on nic nie wart bez odpowiedniej analizy słabych punktów przeciwnika.
Leniwy, stary, wyliniały kocur. Czasem jeszcze zerknie na polskie tłumaczenia.