Tere
Võtan selle kandideerimise nagunii tagasi, see oli vaid selleks, et ajada närvi väheke aktiivsemad mängjiad kes paneksid ka enda kandidatuuri püsti.
Võin ka vastata paarile küsimusele mis siin alguses olid ja mis solvasid. Esiteks mainiti mind kui mingit lontrust kes jäi IV liigasse püsima ainult tänu üleminekumängudele. See hooaeg ma ei panustanudgi edasipääsule kuna hakkasin mängima alles siis kui oli veerand 16-dast hooajast mängitud. Treenisin vaikselt oma treenitavaid ja ehitasin enda saali vähekene. Enda arvates tajun ma seda mängu väga hästi, kuid siiski, koondisetasemel treeneriks ei sobi minu arust alla kõrgliiga võistkonna treeneri mitte keegi(või juhul kui isik on olnud varem kõrgliigas), seda sellepärast, et neil puudub kogemus mänguvormidega ja vastupidavustega, need määravad aga seal kõrgemal palju rohkem kui siin "mudaliigas".
Huvi pärast vastan ka viimasele küsimusele, mille kukoc esitas. (Ilma taktikaid vaatamata, ainult pos vaadates.)
55 Crna Gora -- 21 Eesti Eesti peaks selles mängus minema rahulikuga peale, arvestades, et me peaks olema neist tunduvalt üle.
21 Eesti -- 46 Ukraina Eesti võiks minna peale normaalsega, kardan, et sealt Ukrainast võib püss paukuda ja väikse üllatuse valmistada vastasel juhul.
87 Ireland -- 21 Eesti Kindlasti võta rahulikuga.
21 Eesti -- 65 Azərbaycan Kindlasti võta rahulikuga.
30 Hrvatska -- 21 Eesti Normaalsega, vastasel juhul läheb liiga suureks mündiviskeks.
21 Eesti -- 38 Suomi Normaalsega, vastasel juhul läheb jälle mündiviskeks.
21 Eesti -- 3 España Võta rahulikuga, ei näe võimalust nende võitmiseks, pole mõttet riskida arvestades, et teine koht alagrupis peaks olema suhteliselt kindel. (kui eelnevalt on läinud kõik nii nagu vaja.)
Eestil peaks peale kõike seda jääma innustus sinna 10-12 palli kanti.
Rõhutan: See on kõigest minu arvamus ja kriitikat ärge nüüd kohe spammima hakake.
Kenneth