אני אתייחס לטיעונים שלך בסדר קצת הפוך
אני לא סתם מתעקש איתך דעתך חשובה ביותר בגלל שאתה חלק מהמערכת
כג'יאם לפעמים נוטים לתת לנו יותר כוח ממה שיש לנו - בהחלט אין לנו כוח ממה שיש לנו. קולנו לא נחשב יותר מקולך בנוגע להצעות כאלו ואחרות. הכלי היחידי שיש לי שלך אין בנושא הוא פורם של ג'יאמים שהוא סגור יותר ויש מצב שמנהלי המשחק קוראים אותו יותר - וגם זה לא בטוח נכון
ני חושב שיש צורך לקצת חופש מחשבתי לא נראה לי שהשינוי שאנו מצעים הוא מהפכני כל כך או לא הגיוני
ואני גם חושב שהשינוי בשיטה לא ישנה את שוק השחקנים כמו שחלק כתבו או שיהפוך את האימון לקל ולכן לפחות מאתגר
ההפך הוא הנכון, אנו רוצים שכל המשחקים שאנחנו משחקים בהם יהיו תחרותים, עוד אף פעם לא התיחסת לטיעון הזה
יש לך את כל החופש המחשבתי שבעולם. גם חופש הביטוי. לראיה הפורם הזה וגם הפורם הגלובלי וגם הפורם של ההצעות. הרבה רעיונות באו מהקהילה, נולדו ממנה ותפסו צורה כזאת או אחרת. ניראה לי שניר בעבר הציע משהו שתפס ואני יכול להגיד לך שבעונה שעברה אני הייתי חלק מאוד פעיל בדיון גלובלי לגבי שינוי השיטה באליפות העולם בבאזר - שינוי שיצא לפועל.
(אגב השינוי נוצר לא בגלל שהיה לי בעיה עם השיטה אלא בעיה עם משהו אחר)
אז בהחלט אי אפשר להגיד שאין חופש כזה או אחר.
כשאמרתי שאני לא מאמין שהרעיון יצא לפועל זאת היית דעתי האישית, כמישהו עם ניסיון במשחק. אין לי השפעה כזאת או אחרת על אף אחד מההנהלה בנושאים האלו.
אני אשמח עם באמת לרגע תנסה "לתקוף" את ההצעה שלי לאמן את השחקן בעמדתו המקורית
מה לא נשמע לך הגיוני בזה, למה יותר הגיוני להפסיד בכוונה משחקים בכדי לאמן
או למה זה יותר הגיוני לדבריך ליצור סגל גדול רק בכדי שיהיה גיבוי לשחקנים שמתאמנים.
מה בדיוק לא הגיוני בלאמן שחקן בעמדה שלו?
אין לי דרך אחרת "לתקוף" את ההצעה שלך חוץ מהדרך שהסברתי כבר וגם ניסן אגב הסביר בתגובה שלו ועוד כמה אנשים.
הדבר שמציק לי במיוחד בהצעה הזאת ובטיעונים של "מה בדיוק לא הגיוני בלאמן שחקן בעמדה שלו" זה שאני לא מבין למה החיפוש הצודק הזה כלפי היגיון מגיע פתאום.
הנה עוד שאלה / הצעה - אני מעוניין שיהיה אפשרות להגיד למאמן ששחקן מסוים צריך לשחק גג 37 דקות כדי לא לפגוע לו בפורם.
על פניו הצעה מצוינת וזה לא הגיוני אפילו שאי אפשר לתת הוראה כזאת.
אבל מה לעשות, זה חלק מהמשחק, הוראה כזאת תהפוך את המשחק לפשוט בהרבה ויוריד חלק מהסיכונים שכל אחד מאיתנו לוקח כשהוא במהלך המשחקים...
"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy