BuzzerBeater Forums

Poland - II.4 > Sezon 40

Sezon 40

Set priority
Show messages by
From: Siwy

This Post:
00
289693.3 in reply to 289693.1
Date: 9/26/2017 12:19:40 PM
Overall Posts Rated:
15061506
Nazwę zmieniłeś, przez chwilę cię nie poznałem... ale cieszę się, że rozruszasz nam forum Szkoda tylko, że ankietę będę musiał robić w 2 wątku, ale nadal nie wiem, kogo tam wrzucić obok 4-ki ekip, u których awans mnie nie zdziwi (Zaniemyśl i Buldogi jako mocni faworyci, Lechers i NZW jako ekipy, które być może stać na promocję, ale muszą włożyć trochę pracy i mieć trochę szczęścia. Jeszcze z ekip, na które po cichu się napalałem, wpadła Violetta, z którą grałem w III.10...ale ponieważ jest nieaktywna (możesz to zmienić, warto ;) ) to tutaj po prostu napalam się na jej zlanie przez powrotem do III ligi (jej lub moim).
Nie wiem szczerze, na co będzie stać twoją ekipę. W tydzień zwiększyłeś pensje o ćwierć miliona i wiem, że jakiekolwiek prognozowanie na podstawie zeszłego sezonu u ciebie nie ma w ogóle sensu. Niemniej 4-5 miejsce wydaje się realne, życie pokaże, czy nie pojawi się u ciebie szansa na lepszy wynik.
Co do reszty beniaminków - King Sajz chyba tu był i wydaje się nieco mocniejszy niż ostatnio, Provide może powalczy, ale rewelacji nie oczekuję, Viking niestety wygląda na skazanego na pożarcie.
Ogólnie liga jak zwykle powinna być ciekawa, wyrównana, ale na wynik się nie napalam. Kusi mnie, by dotrenować w tym sezonie mocniej młodych, więc realnym planem jest dowleczenie się na szóstym-siódmym do baraży i dopiero w nich walka na całego. Dobry wynik w PP byłby mi w sumie po drodze, ale ostatni sezon będzie ciężko przebić.
Na koniec ogólnie wszystkim beniaminkom gratuluję awansu, reszcie życzę powodzenia, a wszystkich zachęcam do dyskusji i udowodnienia mi, że za nisko ich oceniam.

Leniwy, stary, wyliniały kocur. Czasem jeszcze zerknie na polskie tłumaczenia.
From: xxx

This Post:
00
289693.5 in reply to 289693.4
Date: 9/27/2017 7:27:52 AM
Overall Posts Rated:
3333
Witam wszystkich.
Cele na sezon to utrzymanie i podreperowanie finansów bo w przyszłym sezonie będę musiał odmłodzić lekko skład. Jeśli uda się również w pucharze trochę dłużej pograć to będzie pełnia szczęścia.
Pozdrawiam i powodzenia!

This Post:
00
289693.6 in reply to 289693.4
Date: 9/27/2017 7:35:32 AM
Overall Posts Rated:
15061506
Z mocniejszymi czerwonymi bym nie przesadzał, zwłaszcza jeśli chodzi o dół tabeli. W ostatnich 2 sezonach na 6 barażowiczów z czerwa spadło... 6 . Ale na tą chwilę masz trochę racji, analizując, na kogo na tą chwilę mógłbym trafić, widzę, że pewnie będą to kluby równie silne lub silniejsze od mojego. Z HCA będą faworytami, ale jestem gotów podjąć ryzyko gry z nimi.

To: xxx
This Post:
00
289693.8 in reply to 289693.7
Date: 9/27/2017 12:21:38 PM
Overall Posts Rated:
15061506
xxx - życzę powodzenia i stwierdzam, że cieszę się, że mam odmładzanie już za sobą (choć w PLK i tak miałbyś drużynę dzieciaków)

Czy tylko mi się wydaje, czy pensje znowu poszły o kilka procent w górę? Mam jakieś 5% większy payroll niż prognozowany przez BM..

This Post:
00
289693.10 in reply to 289693.9
Date: 9/27/2017 5:22:39 PM
The French Bulldog's
PLK
Overall Posts Rated:
11571157
Second Team:
The French Bulldogs II
Także ten, tego... Na chwile się zagubiłem ale już szybko wróciłem do was (może bardziej do NAS) bo naście sezonów tu spędziłem! Więc ja jestem nestorem tej ligi i zamierzam tu rozdawać karty ;-)

Powodzonka wszystkim!

This Post:
00
289693.13 in reply to 289693.12
Date: 9/30/2017 8:02:52 AM
Overall Posts Rated:
15061506
Jankes skoczył w ID do SS10 76, taksa ustawiona, ale nie wiadomo, czy pójdzie do przodu, im dłużej patrzę na rywali, tym bardziej wyrównani się wydają.
Oprócz tego jeszcze mnóstwo roboty z U21, newsami zostało w sumie...

Advertisement