BuzzerBeater Forums

BB Israel > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Alfa
This Post:
11
269291.3 in reply to 269291.1
Date: 4/30/2015 4:33:51 AM
Montanas
II.4
Overall Posts Rated:
277277
שלום לכולם,

כדי שיהיו לפחות 2 מתמודדים רציניים, אני גם מתכוון להתמודד לתפקיד מאמן הנבחרת.

אני מאמן מזה כ-7 עונות את קבוצת מונטנס שנמצאת היום בליגה 2.2. במשך תקופתי כאן הייתי פעיל בפורומים ושימשתי כסקאוט של הנבחרת הצעירה. בנוסף אימנתי את איתי קנת שהיה שחקן הנבחרת הצעירה לפני כ-2 עונות, ואם לא הפוטנציאל היחיסית שלו, כנראה היה מגיע גם לבוגרת (ויחזקו את דבריי הסקאוטרים של הבוגרת). בנוסף כרגע יש לי מתאמן נוסף עלי חוסייני, שלמרות נתוני פתיחה לא מדהימים, נמצא על סף הכניסה לצעירה (לדעתי האישית בלבד!) למרות שכנראה לא מספיק טוב כדי להגיע לשם. בנוסף, סייעתי מקרוב לאימון של סמי פנקס שחקן הנבחרת הצעירה בעונה הקרובה.
בסך ההכל רציתי לומר כאן שיש לי ניסיון באימון שחקנים - גם על חשבון הצלחת קבוצתי האישית.

מבחינה אישית, אני מאמין שיש ביכולתי להוביל את הנבחרת להישגים. אין לי עדיין ניסיון מבחינת נבחרות מלבד היותי סקאוט הנבחרת הצעירה וזה שעבתי עם גל מאוד מקרוב על האימון של איתי. אבל - הרי צריך להתחיל מאיפשהו, לא? :)

אני בן 31, עושה דוקטורט, ובעל יכולת להשקיע זמן בנבחרת. כמו-כן, אני חושב שבשנים האחרונות צברתי המון ידע והבנה על המשחק ויש ביכולתי להוביל את הנבחרת להישגים גבוהים. גם אני, כמו צחי, מאמין בעבודה של צוות רחב של מאמנים. עוזרי מאמן, סקאוטים, אנשים שתפקידם לקשר בין הנבחרת לקהילה ועוד.

בכל מקרה, אני בטוח שגם צחי יעשה עבודה נפלאה אם ייבחר, אבל אני מאמין שבבחירות צריך להיות מימד של בחירה. אני באמת מאמין בעצמי וביכולות שלי והוכחתי את זה בעלייה מהירה של 2 ליגות, וכעת אני שומר על מקומי בליגה 2 ולא עולה ליגה רק בגלל אימון של 2 הצעירים שלי, שלזה אני נותן עדיפות עליונה!

בהצלחה לכולם ומאחל לנו עונה נפלאה!