736 online at 17:23:12

BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > U21 kapitányjelöltek kortesbeszédei

U21 kapitányjelöltek kortesbeszédei (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
180883.3 in reply to 180883.1
Date: 4/20/2011 3:13:30 PM
Overall Posts Rated:
2020
Sziasztok!

Indulni szeretnék a kapitányi poszt elnyeréséért. A külső fórumon eddig is mindig segítettem az aktuális kapitány munkáját építő, esetleg kevésbé építő kritikáimmal. Érzésem szerint az elmúlt években (és ez nem csak az utolsó 2 évet jelenti természetesen) számomra elég egysíkú volt a válogatott játéka. Ezen szeretnék változtatni.

This Post:
11
180883.4 in reply to 180883.3
Date: 4/21/2011 4:24:02 AM
Overall Posts Rated:
350350
Bemutatkozom: Hosszas gondolkodás után meggyőztem magam, hogy egy segítővel (Charlie50 Csimpánzok (160483)) közösen megpályázom az u21 kapitányi posztot. 30 éves közgazdász vagyok, Buzzerbeater az egyik hobbim. A legjobb menedzserjáték, amit valaha láttam.

Csapatom: Az 5. szezonban regisztráltam, azóta folyamatosan tolom a játékot. A nagy lökést Kenesei ledraftolása jelentette, akit felneveltem az u21-be. Sokáig tőkehiány miatt vegetáltam csak, azonban a 13. szezon meghozta az előrelépés lehetőségét. Feljutottam a II.2 ligába, ahol idén már harmadik szezonom töltöm. Időközben még egy játékost (Torgyánt) felneveltem u21 szintre, ő is kerettag volt, ugyan kevesebb lehetőséget kapott.

A válogatottról: Az u21 egy speciális csapat, amely évről-évre „újjászületik”, új játékosok jönnek és minden szezon alapokról indul. Olyan alapokról, amelyet ti, a BB közösség teremtetek: olyan játékosok kerülnek a mindenkori kapitány kezei közé, amelyet a lelkes cserkész gárda koordinálásával felneveltek.

Mivel a jelenlegi korosztállyal nem vagyok képben, ezért feltétlenül szükséges lesz egy alapos konzultáció a cserkészekkel.
Célom erős, határozott, sokoldalú csapat, amely kint is, bent is erős egyaránt és méltán követi az elődök által megteremtett presztízst és hagyományokat!

Az ellenfelekről tömören annyit mondanék: Mindegyik csapatot illene megverni a magyar U21 hagyományai alapján, leszámítva a spanyolokat. Velük egy ki-ki meccset vívnánk, ha egyik csapat sem hibázik addig, az a meccs egy külön "háború" lesz.

A taktikáról értelemszerűen a keret összerakása nélkül konkrétat mondani nem tudok. Annyi biztos, szeretnék egy univerzális csapatot, ha a lehetőségek adottak lesznek ehhez.

Segítőmről, Charlie-ról röviden annyit, hogy ő intézné a játékosok átnézését és mivel perfekt angolos, ezért ő levelezne kapitányokkal. Majd jelentkezik egy rövid beszéddel.

Szeretném, ha a csekész-csapat együtt maradna és jól össze tudnánk dolgozni.
Továbbá szeretném, ha kinti fórumon nagyobb élet lenne, még több ember folyna bele a brainstormingba.

Amennyiben tetszett a rövid programom,
SZAVAZZ RÁM és Charlie50-re!

Köszönettel Gila11 & Charlie50

This Post:
00
180883.5 in reply to 180883.4
Date: 4/21/2011 5:58:36 AM
Overall Posts Rated:
310310
Én ugyan nem indulok szövetségi kapitánynak, de mivel Gila felkért segítőjének, én is kicsit bemutatkoznék.

Magamról: 32 éves vagyok, régebben (a sérülésemig) kosárlabdáztam, azóta inkább csak kívülről nézem ezt a fantasztikus játékot, főleg a statisztika és az elemzések érdekelnek. A BB-ben nem sokan ismernek, mert bár minden fórumpost-ot elolvasok, nem szoktam belefolyni a beszélgetésbe.

Csapatom: a hatodik szezon végén regisztráltam, az első teljes szezonomban fel is jutottam a harmadik osztályba, ahol folyamatosan fejlődve egyre messzebbre jutottam a rájátszásban, míg a tizedik szezonban (Gilát legyőzve) feljutottam a jelenlegi ligámba, ahol azóta is stabil középcsapatnak számítunk. Elsősorban a védekezésre és a multiskilles csapatszerkezetre alapozok, előbb-utóbb remélem, meglesz az eredménye Eddig sajnos elég rosszul sikerült draftjaim voltak, leszámítva a csapat jelenlegi legjobbját, Endre Viskyt, aki 12 U21-es meccsen lépett pályára, jelenleg pedig Szugyiből igyekszem U21-es válogatottat faragni.

A válogatottról: Figyelemmel szoktam kísérni mindkét válogatott játékosait, valamint azokat is, akik talán nincsenek annyira reflektorfényben, de megbízhatóan teljesítenek a klubjukban. Az U21-es válogatottunk múltja igen imponáló, remélem a jövőben is folytatódni fog ez a sorozat, a sikereket elsősorban a remek scoutoknak, segítőknek tudom be. Amennyiben minket tiszteltek meg a bizalmatokkal, úgy beszéltük meg, hogy megosztjuk a munkát, én elsősorban a statisztikával és a játékosokkal fogok foglalkozni, remélem a jelenlegi scoutok is továbbra is segítik a válogatottat. Mint ahogy azt Gilával megbeszéltük, univerzális csapatot szeretnénk építeni, amely könnyedén váltogatja a taktikákat, ezzel is megnehezítve az ellenfelek felkészülését.

Ami a terveket illeti, természetesen mindenki ellen csak a győzelem elfogadható, bár ha a spanyoloktól egy szoros meccsen kapunk ki, az még belefér, de fontos, hogy utána tovább tudjunk lépni és a hiányosságainkat kijavítva folytassuk a fejlődést, amiből később a felnőtt válogatott is profitálhat.

Üdv!

Don't feed the troll