Labas, aš Vadia. Esu vienas iš labiausiai nežinomų menedžerių, nes užsiregistravau tik šiandien ir nemėgstu vatos.
Apie savo komandą: SENIEJI LIETUVIAI - TAI V.10 lygos senbuvė, jau 1 dieną praleidau šioje lygoje. Ir nors pradėjau žaisti jau nuo 13 sezono, aktyviai prakiauti pradėjau tik šiandien (tai matosi iš maximos čekių mano piniginėje). Kad patekčiau į šią lyga man reikėjo laimėti prieš savo nematomą draugą. Žaidėjų neleidau, žaidė tik personalas. Atakuojačią taktiką pasirinkau bėk pas mamą, o gynybinę 1vs.1 - kova iki mirties. Finale, labai atkakliame mače, apsigyniau nuo sirgalių mestų pomidorų ir su LKL prieš NBA laimėjau 100 taškų persvara.
Apie save plačiau: Mėgtu nerišlią kalbą, analizuoju išgertus alaus butelius ir jų statistiką, teikiu pasiūlimus pačiam auksčiausiam. Manau, kad šiame žaidime viskas įmanoma, jei tik turi daug pinigų ir pažysti šio žaidimo kūrėjus. Tai įrodžiau sukurdamas savo komandą pasinaudodamas tokiomis BB suptilybėmis kaip: registracija, prisijungimas, slaptažodžio pakeitimas.
Esu vienas iš LBBL įkūrėjų (dalis teisių priklauso mano nematomui draugui) ir vystikluotojų. Žinau, kad LT bus tik tada stipri, kai valdžioje turėsime turtingą ir įtakingą atstovą. Todėl žinau, kad geriausias mano indelis būtų prisidėti prie rinktines papirkinėjant žmones. Garantuoti išsamūs papirktų žmonių sarašai, sumos ir priežastys. Tereikia mane padaryti... treneriu. Šią teisę turi tik tu, ir dar mano pinigai. Būk aktyvus ir balsuok už mane, nes kitaip aš tave priversiu, kad balsuotum.
Visada jūsų už 10 000lt (atskaičius PVM)
Vadia(The-Piderator)
Last edited by The-Piderator at 7/1/2010 4:34:38 AM