BuzzerBeater Forums

BB Israel > המאבק על ליגת העל- סקירת רמה 2

המאבק על ליגת העל- סקירת רמה 2

Set priority
Show messages by
From: LA-Nir

This Post:
00
120187.3 in reply to 120187.2
Date: 12/1/2009 4:42:56 PM
Overall Posts Rated:
343343
איזה הענות מדהימה

אז אני אסקור קצת את מה הולך לנו היום

2.1

וואי... כבר שתי פיבוריטיות במשחקים שלהם הפסידו אחת יותר הפתעה אחת פחות נתחיל מהתחלה

הילדים מול החיות משחק בשליטה של הילדים שמראים שליטה בכל התחומים במגרש ניצחון ב28 הפרש

פיטונים מול האריות מיני הפתעה כמו שאמרתי שיהודה יעלה כך היה משחק שקול שנגמר 10 הפרש ליהודה שניצח בעיקר בזכות שליטה בריבאונד והלך המון לקו יחסית ליריבה 25 זריקות מוצלחות מתוך 30 נסיונות מול 6 זריקות מוצלחות מול 10 זריקות

בבית השני נתחיל מהמשחק של גק המרטש שמיבחינת ציונים ומבחינת סטטיסטיקה חוץ מאסיסטים וקצת באחוזי שדה לחלוטין במשחק אבל!!! הפסיד ב 5 לקואצרז שעושים את ההפתעה הגדולה של הפליאוף בנתיים

המשחק השני תל חי מול טרס פונטוס המפתיעה שליטה בלעדית של תל חי במשחק וגם בתוצאה נגמר 31 הפרש ונראה טוב

2.2

אומנם הליגה שלי אבל אני חייב להגיד איזה ציונים מטורפים בכל המשחקים אומנם לא היה הפתעות מיוחדות אבל כל אחת מ 4 הקבוצות יכולות להגיע לגמר בקלות במיוחד שכנראה כולם גם בהתלהבות זהה

דרור מול אשדוד פשוט חיסול של החברה מאשדוד שאחרי 4 עונות מצליחים להגיע סוף סוף לפליאוף רק כדי להירמס באכזריות על ידי דרור עם ציוני הגנה של 7-8 וציוני התקפה של פסע מ 924 הפרש כולל צמצום לקראת הסוף

המשחק השני ירושלים נראים מתחברים בזמן הנכון אומנם "רק" 15 הפרש אבל ציונים של 8 ב 3 קטגוריות ועוד 7 בהגנה השניה אי אפשר לזלזל בהם בכלל

בבית שלי המשחק שלי הלך קצת יותר מדי קשה ממה שחשבתי אומנם הבדלי גישה אבל בקושי היה גארבג ורג לקראת הסוף ברחתי ל20+ אומנם המשחק היה 10+ מהרבע הראשון אבל עדיין הצגה של ציונים מאוזנים כולל 8 בשתי ההגנות בינוני וגבוהה

עומר קומפני מול נפטה 32 הפרש ציונים יפים וקבוצה שאי אפשר לזלז בהם עומר קומפאני גם פסע מ 9 בהתקפה החיצונית ואחוזי שדה של מעל ל 50%

2.3

גם פה לא היה הפתעות וכל הפיבוריטיות עלו אבל לא לפני שגם גל וגם נאמבר עשו לנו התקפי לב

אז הנאמבר ניצחו במשחק לא קל את ניס יוניטד עם ציונים מדהימים של 7+ בהגנות ובשתי ההתקפות 17 הפרש נגמר בסוף בעיקר בזכות התפוצצות במחצית השניה

גל גם ניצח בסופו של דבר את שימשון תל אביב רק 9 שחלק לא קטן מהמשחק הוא די רדף אחרי שימשון בהבדלי גישה לגם על 9 בינוני בהגנה ו 8 בריבאונד נוט טו שאבי

בבית השני הכוח 14 הפרש על האריות האדומים עם ציוני הגנה של 9 בפנימית והתקפה מאוזנת

וקרמריה מול יניב במשחק של הגנות כמה הגנות? 68-51 לא לאחר שיניב גם פצע לקרמריה את אחד השחקנים שלהםגם קרמריה מציגים ציונים יפים של 3 קטגוריות על 7+ בציונים

2.4

לשם שינוי כרגע אין סינדרלות בליגה הזאת

הברוזים לא נתנו לפנדות לעבוד עליהם פעמיים וניצחו את המשחק עם התקפת חוץ רצחנית

סקסס עם משחק פנים מפחיד של 10 בהתקפה ו 9 בהגנה באישית ניצחו את הרואד ראנרד רק ב 6 הפרש אבל ניצחו

בבית השני ריינו ניצחו את זופול במשחק שנגמר בעיקר במחצית הראשונה

והמאסטרים של הבלאגן עם משחק ראן עצבני של 8 ניצחו את הדגיגים 6 הפרש אחרי קאמבק ברבע האחרון

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain