BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > [REP] - Tekme

[REP] - Tekme

Set priority
Show messages by
From: ElanNM

This Post:
00
31970.299 in reply to 31970.298
Date: 6/27/2011 2:23:46 PM
NK AFRICA
II.2
Overall Posts Rated:
176176
Mal si pozn, smo pršli že ob 18.08! Tko da smo si lohk ogledal tekmo na kateri smo dobil svojega naslednjega nasprotnika! Ni prišlo do presenečenja, tako da nas naslednji tedn čakajo madžari! Pa še igral so z nižjo zavzetostjo...

This Post:
22
31970.300 in reply to 31970.299
Date: 7/4/2011 2:32:10 PM
NK AFRICA
II.2
Overall Posts Rated:
176176
Sanj je konec!
Žal favoriti tolažilnega prvensta so bili premočni! Sicer smo odigrali na vso moč, oni pa so bili z nižjo zavzetostjo močnejši... Sicer smo čist zgrešil taktiko, sam smo na ta način pridobili 10 skokov več! No sicer rezultat ne govori realnega stanja! Naši v zadnjih minutah sploh niso prišli do koša nekje 5 min do konca pa smo držali kar nekako realen rezutat imeli smo -7 madžari pa so zgrešili trojko mi pa nismo dobili skoka in so iz še enega poizkusa vendarle zadeli za -10, potem pa je šlo vse samo navzdol. Sicer pa smo na koncu 3/4 imeli celo dva napada za -2 oz s trojko za -1. Njihov prvi play je celo zadnjo četrtino odigral z 5osebnimi in glede na to da smo po treh četrtinah zaostajali samo za osem bi ob morebitni šesti lahko postalo zelo zanimivo...
Izjave
A. Velićević Odigrali smo proti najmočnejši ekipi tolažilnega turnirja! Imeli so prednost domačega igrišča zato so nas tudi suvereno premagali! Žal nepoznam razloga za mojih 8 izgubljenih žog! Žal kljub moji dobri igri teh 8 izgubljenih žog pomeni prevelik minus za ekipo...
R. Böcz Živjo! Glede na to da ste odigrali zono pod košem smo presenetljivo slabo metali iz zunanjih položajev! Očitno imate odlične zunanje igralce! Vsekakor smo pričakovali napredovanje želimo pa si tudi zmago na turnirju in upam da nam bo to tudi uspelo doseči!
vendabal_HUN_NT_Coach Zasluženo smo zmagali! Nepričakovano ste dobili skok, vendar vam tudi to ni pomagalo! Mi si želimo v finale in to nam bo tudi uspelo!
Blizu pa tako daleč... Zdj je težko karkoli govorit kaj bi bilo drugače vendar ekipa je izjemno napredovala in že dejstvo da smo upali da lahko premagamo ekipo madžarske na njihovem igrišču in to še 5min do konca tekme je nekaj fenomenalnega. Sedaj bomo igrali prijateljske tekme, nato pa lahko upamo na nekoliko lažji žreb, ker v prejšnji sezoni smo imeli res 3 izjemno močne nasprotnike! Tako da za letos se ekipa poslavlja, upamo pa na čim višjo uvrstitev na lestvici in nato lažjo skupino na naslednjem EP!

From: Koperboy

This Post:
00
31970.301 in reply to 31970.300
Date: 8/2/2011 4:04:55 AM
Overall Posts Rated:
952952
Čestitke za ponovno izvolitev! Ob tej priložnosti te bom prosil še za komentar skupine...ni lahka, vendar imamo zelo dober razpored - ključni tekmi sta v finišu, v katerega lahko vstopimo z zelo visokim entuziazmom, saj proti Nemčiji verjetno nimamo kej praskati.

This Post:
11
31970.302 in reply to 31970.301
Date: 8/2/2011 7:06:54 AM
NK AFRICA
II.2
Overall Posts Rated:
176176
Najprej hvala vsem, ki ste glasovali zame! Želim si, da bi reprezentanca še naprej napredovala in da bi se lahko kosali z močnejšimi reprezentancamii BBja. Skupina ni lahka, ampak za razliko od evropskega prvenstva v sezoni 15, smo tokrat četrto rangirana reprezentanca v skupini.
Razpored tekem pa je idealen! Na začetku dve reprezentanci, ki bi ju morali brez problemov premagat. Sledita dve mogoče odločilni tekmi na katerih ne smemo izgubiti točk, poleg tega pa bi bilo dobro pridobiti na koš razliki! Tako, to so otvoritvene štiri tekme, na katerih smo izraziti favoriti!
Sledi favorit skupini nemčija, istočasno pa se bo za nas igrala najpomembnejša tekma torej dvoboj med Srbijo in Portugalsko! Nekako sem že vnaprej vpisal poraz naše reprezentance (seveda probali bomo presenetit, vendar ne na račun razpoloženja). Zmagovalec dvoboja med srbijo in portugalsko pa bo nato reprezentanca, ki jo bomo morali obvezno premagat, če želimo upati na napredovanje! Načrt je tak da bi kljub dvema porazoma ob boljši koš razliki napredovali v nadaljevanje tekmovanja!
Seveda pa bi se ob morebitnem porazu v prvih štirih tekmah oz. preslabi koš razliki, tak načrt lahko še pred odločilnimi tekmami že podrl
Res pa je, da je do odločilnih tekem še daleč in gremo od tekme do tekme, do za našo reprezentanco odločilnega petega kroga!

From: MR.X

This Post:
00
31970.303 in reply to 31970.302
Date: 8/2/2011 8:00:20 AM
Overall Posts Rated:
1818
Bravo.....Bom pa cez 2 sezoni spet poskusil tokrat sem imel 16 glasov kar je 30,2% to pa ni tako malčo in sem kar zadovoljen.
Elan zelim ti da bos se naprej uspesno vodil reprezentanco.

Last edited by MR.X at 8/2/2011 8:00:38 AM

From: copatar

This Post:
00
31970.304 in reply to 31970.302
Date: 8/2/2011 12:43:59 PM
Overall Posts Rated:
130130

Čestitke za ponovno izvolitev.Sam sem bil eden tistih,ki sem bil skeptičen na prejšnih volitvah in sem ti oddal glas bolj s" težkim srcem".Čestitke tudi za pogum pri izbiri taktik,zaradi katerih smo dobili marsikatero tekmo,žal tisto zadnjo tekmo proti madžarom pa tudi izgubili...vendar^^,kdor ne reaskira ta ne profitira^^
l.p.

This Post:
00
31970.305 in reply to 31970.304
Date: 8/8/2011 3:23:07 AM
NK AFRICA
II.2
Overall Posts Rated:
176176
Živjo! Danes se za reprezentanco uradno začenja sezona 17. Prvi nasprotnik je najnižje rangiran v naši skupini in je naš znanec iz EP v sezoni 15.
Torej Wales je ena izmed 4 držav, ki sestavljajo Združeno kraljestvo. Njihova književnost je ena najstarejših v Evropi, slovi zaradi glasbe, zlasti zaradi zborov. Čaka nas zanimiv dvoboj v katerem smo favoriti in to želimo pokazat tudi na igrišču! Vsi ste vabljeni da si ob 18.40 ogledate prvo uradno tekmo naše reprezentance v tej sezoni!

Last edited by ElanNM at 8/8/2011 3:26:52 AM

This Post:
00
31970.306 in reply to 31970.305
Date: 8/8/2011 4:04:00 AM
Overall Posts Rated:
952952
Najprej sem malo čudno pogledal, ko si omenil književnost, ampak potem videl, da si hotel samo predstaviti to državo

Če bi to bila prava tekma, bi si lahko pred ali po tekmi res ogledali kaj književnosti...no, ali pa pivnic, kakor vzameš Lahko pa zraven napovedi vsake tekme napopaš še par linkov iz Wikipedie o znamentostih države, proti kateri igramo. Tako lahko "gledalec" pred tekmo prečekira te linke in potem res čuti pravo vzdušje te države!)

This Post:
22
31970.307 in reply to 31970.306
Date: 8/8/2011 4:45:22 AM
NK AFRICA
II.2
Overall Posts Rated:
176176
No sj mogoč bom pa res linke limal... Pa če koga slučajn zanima vse tekme igramo na češkem, tako da lahko izveste kaj o tej državi na teh linkih:
http://www.simplyclever.si/5-zvezdic/%C4%8Ceske-dobrote/1...
http://www.zdruzenje-manager.si/si/publikacije-dokumenti/...
http://sl.wikipedia.org/wiki/%C4%8Ce%C5%A1ka
http://europa.eu/about-eu/countries/member-countries/czec...
Zanimiva anektoda:
Ko so prišli Čehi na Krvavec smučat, so imeli redarji oblečene fluorescentne jakne z napisom »reditelj«. Ker to pomeni po češko direktor, so tega gospoda vsi prosili, če jim lahko priskrbi ta oblačila.

Last edited by ElanNM at 8/8/2011 4:50:43 AM

This Post:
22
31970.308 in reply to 31970.307
Date: 8/24/2011 7:01:05 AM
NK AFRICA
II.2
Overall Posts Rated:
176176
Lep pozdrav! V teh prevročih dneh res nimamo izbire in je bolje biti zaprt v klimatizirani sobi kot pa, da smo zunaj na tem zgočem soncu... Torej odigrali smo prve 3 tekme Evropskega prvenstva in pričakovano smo vse tri tekme zmagali. Na hitro da povzamem rezultate:
-Cymru 96 - 115 Slovenija (Igrali smo z isto zavzetostjo, do tretje četrtine smo si že nabrali prednost, nato je ta prednost skopnela, vendar na koncu smo zanesljivo zmagali! Končni rezultat je bil +19 za našo izbrano vrsto!)
-Slovenija 111 - 84 Andorra (Na tej tekmi smo zmagali vse 4 četrtine. Tekmo sta obe reprezentanci odigrali z isto zavzetostjo! Razlika na koncu +27 za naše pove vse o moči naših nasprotnikov.)
-Belarus 79 - 92 Slovenija (No po prvih dveh tekmah nas je v tretjem krogu pričakal pravi izivalec. Poleg tega da imajo močnejše igralce kot naši predhodni nasprotniki so tudi odigrali z višjo zavzetostjo. Seveda je prav to naš največji problem, da te slabše ekipe nekoliko vidijo priložnost in mislijio, da nas lahko premagajo. Tako nam nagajajo pri naših željah, da naredimo čim višjo koš razliko... V uvodni četrtini so nas prestrašili in so jo dobili z +11. Nato so se naši fantje organizirali in so preostale tri četrtine dobili ter na koncu smo suvereno slavili +13.)
Torej po teh 3 tekmah smo lahko zadovoljni z zmagami, nikakor pa nemoremo biti zadovoljni z koš razliko, ki je žal samo +59, kar je nekje 30-40 točk premalo da bi lahko upali na uvrstitev v nadaljni del tekmovanja z 2 porazoma. Poleg tega pa nas čaka sedaj močna reprezentanca Islandije in na tej tekmi bomo težko pridobili kaj veliko na koš razliki. Prvi cilj na naši naslednji tekmi je zmaga.
Da pokomentiram še preostale 3 ekipe.
Presenetljivo so portugalci v prvem polčasu proti belorusom in islandcem odigrali bolj kot ne izenačeno in so šele v drugem polčasu naredili razliko. Mislim da lahko presenetijo tudi nemce.
Srbi tako kot vedno igrajo odlično in s svojo izjemno močno reprezentanco vsekakor kandidirajo za napredovanje! Največja prednost njihove reprezentance je prav v pripravljnosti nosilcev ki jo imajo vsi dobro ali celo odlično.
Nemci in njihov selekotr, ki ima samo 45% podporo poleg tega je pa na volitvah srečno zmagal, pa so mi neznanka... Na dveh od 3 tekmah so odigrali napačno obrambno postavitev, poleg tega pa tudi pripravljenost njihovih igralcev ni tako zelo šampionska kot bi se za tako velesilio pričakovalo... Vsekakor pa ostajajo prvi favorit naše skupine!
Torej naša naslednja tekma bo proti islandcem in če ne bo prišlo do kakšnega presenečenja, upam da bomo prve štriri ekipe krenile v zadnje tri kroge neporažene. To bi bil izjemen uspeh za našo reprezentanco.
Imam pa še eno izjemno novico: Naša BB reprezentanca je na svetovni lestvici reprezentanc napredovala na odlično 26 mesto, tako da odkar se beleži ta lestvica je to izenačena najvišja uvrstitev z dne 9.8.2010 ko smo bili prav tako 26. Torej trenutno smo 13 evropska reprezentanca!
No tako da malo ohladim oziroma še segrejem te že tako vroče dni! Lp

This Post:
00
31970.309 in reply to 31970.308
Date: 8/24/2011 7:20:40 AM
Overall Posts Rated:
952952
Super, tri zmage v treh tekmah, človek res ne more pričakovati več. Se pa po eni strani sprašujem, če bi imel tri zmage, če bi igrali z nižjo zavzetostjo? Vsaj pričakoval sem, da boš tako nastavil ekipo, vendar so bile prve dve zmage bolj tesne, kot sem pričakoval, in to kljub enaki zavzetosti. Zato bi z nižjo zavzetostjo bolj tvegali, kot sem si mislil.

Islandija ima skoraj enakovredne centre našim, zunanjo linijo pa malo slabšo od naše. Je to priložnost za igranje z levo roko, glede na to, da imamo malo višji entuziazem od tekme z Belorusijo?

Advertisement