Koperboy je s "prišel do tja, kjer hočeš" mislilna tvoje načrte o tem, da ga nameravaš trenirati še tri naslednje sezone. Če ga boš dobro treniral je DEJSTVO, da bo kmalu dosegel soft cap in se mu bo treniranje upočasnilo do te meje, da se ga ne bo izplačalo več trenirati. V mladinsko reprezentanco bo mogoče vseeno prišel, bi pa raje videl, da bi namesto njega bili v U21 centri s plačo 100k in več.
Lp Cveto
Vsaj nekdo tako misli
Če bo prišel v reprezentanco, bo to dobra novica zate in slaba novica za reprezentanco - kvaliteta bo namreč toliko nizka, da bo tudi tvoj treniranec dovolj dober zanjo. Ampak očitno tebi do reprezentance ni dosti mar - važno, da pridejo tvoji igralci not, pa je. Pa kolikor slabi že.
Menedžerji, ki trenirajo DOBRE mladinske reprezentante, morajo marsikaj podrediti treningu. Včasih tudi za dober potencial dati malo več denarja, ki ga nato zmanjka za njihovo ekipo. Ti pa želiš imeti dobro ekipo, napredovati v tretjo ligo, ko se ti sprdne, in kupiti poceni treniranca. Vse naenkrat ne gre.
Jaz bi lahko letos svojega novinca prodal za cca. 1,5 milijona, si ojačal ekipo in se komot uvrstil v drugo ligo. Tega nisem naredil in trening podredil njemu, zato pa izgubil v polfinalu proti KK Ohonici. Ampak ni mi žal, ker bo tako U-21 reprezentanca (upam) dobila enega dobrega igralca. In tako po mojem razmišlja večina menedžerjev, ki trenirajo dobre igralce za U-21. Kdaj boš ti tako razmišljal, pa ne vem. Zaenkrat svoj vzdevek ne upravičuješ.
Last edited by Koperboy at 4/11/2011 2:06:41 PM