BuzzerBeater Forums

Hellas - III.16 > Season 19

Season 19

Set priority
Show messages by
From: Maraki

This Post:
00
208500.294 in reply to 208500.293
Date: 3/14/2012 6:20:52 PM
Overall Posts Rated:
2727
περιμένω!

From: BORBA

This Post:
33
208500.295 in reply to 208500.294
Date: 3/14/2012 6:34:27 PM
BORBA B.C.
II.1
Overall Posts Rated:
347347
Αντί για post game ο πρόεδρος της BORBA B.C. έκανε εκτενές ρεπορτάζ και φέρνει στο φως της δημοσιότητας τους λόγους για τους οποίους έχει ατονήσει η κίνηση στο φόρουμ του ομίλου μας. Ας τους πιάσουμε όλους από την αρχή…

Naxos: Η πρόεδρος της ομάδας τελευταίως το έχει ρίξει στο clubbing παρέα με τα δίμετρα παλικάρια της ομάδας της, πανηγυρίζοντας για την ξέφρενη πορεία τους τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο. Βέβαια ο Βολιώτης σύζυγος έχει αρχίσει να στραβώνει με τα νυχτοπερπατήματα της και ήδη έχει βάλει στο μάτι 1-2 από τα αστέρια της ομάδας…!!!

BORBA B.C.: Στους γιατρούς ξημεροβραδιάζεται πρόεδρος της ομάδας υποφέροντας από ζαλάδες και ιλίγγους! Οι ιατρικές γνωματεύσεις τους αποδίδουν στην άνοδό του στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας, μιας και πέρυσι βρισκόταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Με 2-3 «σφαλιάρες» θα έρθει στα ίσια του…!!!

arisempire: Σε παπάδες και ξελογιάστρες έχει χαθεί ο πρόεδρος της ομάδας, στην προσπάθειά του να βγάλει από πάνω του την γκαντεμιά που τον δέρνει με τους τραυματισμούς. Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι η σύντροφός του τον απείλησε ότι δεν θα ξανακοιμηθούν στο ίδιο κρεβάτι εάν δεν βγάλει τα σκόρδα από το μαξιλάρι του…!!!

Faliro Bulls: Κλεισμένος στο γραφείο του με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας είναι ο πρόεδρος των Ταύρων και τους τα ψέλνει έτσι ώστε η ομάδα να καταφέρει να ξεφύγει από τις θέσεις 3 έως 5 και να κάνει την υπέρβαση, μιας και ήδη η μουρμούρα στην κερκίδα γίνεται κάθε μέρα και πιο έντονη…!

P.Faliro bc: «Εγώ θα γεράσω με τον Γρεκούση» αυτή η ατάκα του προέδρου της ομάδας ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της συζύγου του, η οποία ακούστηκε σε όλα τα Νότια προάστια να φωνάζει πως σε εκείνη δεν έχει πει ποτέ τέτοια κουβέντα. Εκτός, μάλιστα, από τον εξάψαλμο που άκουσε, του πήρε και το PC, με αποτέλεσμα να τρέχει στα internet café για να φτιάξει ομάδα! Που καιρός για κουβέντες τώρα…!!!

Saltrick: Το όνειρο της ανόδου για τον πρόεδρο μετατράπηκε σε εφιάλτη τον οποίο ακόμα προσπαθεί να ξεπεράσει με τη βοήθεια των ειδικών, αφού ούτε οι μεταγραφικές κινήσεις έχουν πιάσει, ούτε οι απειλές προς παίχτες και τεχνική ηγεσία τους οποίους προειδοποίησε πως θα τους στείλει αδιάβαστους σε περίπτωση που η ομάδα επιστρέψει στην IV κατηγορία…!!!

mpekrides: Σε κέντρο αποτοξίνωσης βρίσκονται πρόεδρος… τεχνική ηγεσία… αλλά και παίχτες της ομάδας, αφού μετά την κατάκτηση της κορυφής του ομίλου τους πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ξέμειναν από προϊόντα όλες οι κάβες της περιοχής! Οι γιατροί έχουν απαγορεύσει ρητά τις πολλές κουβέντες και συναναστροφές για να μην κατρακυλήσουν και πάλι…!!!

green xtc: Ακόμα να συνέλθει από το ταξίδι στο Μάντσεστερ ο πρόεδρος της ομάδας και πώς να γίνει αυτό άλλωστε όταν εκεί εθεάθη να τριγυρνάει σε όλα τα μπαράκια της πόλης παρέα με σκάουτερ από όλο τον κόσμο, σε μια προσπάθεια να φέρει στην ομάδα νέα ταλέντα σε φθηνή τιμή! Όλο το σάλιο του το κατανάλωσε στο να πείσει τους σκάουτερ να φέρουν τα καλύτερα πουλέν στους πράσινους…!!!

Ag. Dimitrios Ninja Turtles: Αγκαλιά με τον ψυχολόγο του βρίσκεται ο πρόεδρος της ομάδας μονολογώντας… «Που έμπλεξα γιατρέ μου… εγώ ήρθα εδώ για να φύγω… και δυστυχώς με βλέπω να ριζώνω για τα καλά!» Και η απάντηση του ψυχολόγου: «Τον ξέρεις τον Borba;… ε σαν κι αυτόν θα καταντήσεις!» Και με το που το άκουσε αυτό ο πρόεδρος έχει πέσει σε μαύρη κατάθλιψη…!!!

Dark Warriors ShawnKemp, Annihilators BC, EGIO B.C., ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΤΟΥΜΠΑΣ, Panathinaikos 2009, MEVSKI: Εδώ συγνώμη παίδες αλλά σηκώνω τα χέρια ψηλά. Από αύριο, πάντως, θα παίζει σε όλα τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας σποτάκι AMBER ALERT, ενώ η Αγγελική Νικολούλη που θα αναλάβει την έρευνα για τον εντοπισμό τους δήλωσε πως θα είναι η πιο δύσκολη αποστολή της δημοσιογραφικής της καριέρας…!!!

This Post:
00
208500.296 in reply to 208500.295
Date: 3/14/2012 6:38:10 PM
Overall Posts Rated:
11
xaxaaxxa kalo file :P,wraios..,proswpika apexw genikotera giati exw apogoiteutei ap th mhxanh..anyway sas parakolouthw panta.

This Post:
00
208500.297 in reply to 208500.296
Date: 3/14/2012 6:40:24 PM
BORBA B.C.
II.1
Overall Posts Rated:
347347
Καλά ε η Νικολούλη δεν πιάνεται... αμέσως βρέθηκε ο πρώτος αγνοούμενος!!! χαχαχα!!!
Φιλαράκι, ελπίζω αυτό να είναι η αφορμή να είσαι πιο συχνά στο φόρουμ μας...!!!

This Post:
00
208500.298 in reply to 208500.297
Date: 3/14/2012 6:42:37 PM
Overall Posts Rated:
11
eides h nikoloulh,to ekane pali to thauma ths.. :P,entaxei tha doume,tha prospathisw na simmetexw..,kai gia na mhn pareksigithw,otan lew apogoiteumenos,ennow ap ta faoul,se kathe match,oi paixtes mou pio efkola kanoun faoul,ap to na baloun kalathi..:P,mhpws na mpw me tous dikous mou,se kana server kick box??? :P

This Post:
00
208500.299 in reply to 208500.298
Date: 3/14/2012 6:44:55 PM
BORBA B.C.
II.1
Overall Posts Rated:
347347
Απλά για να μην απογοητεύεσαι και να μην τα ρίχνεις στη μηχανή θα πρέπει να ξέρεις ότι κάποιοι παίχτες είναι πιο επιρεπής από τους άλλους στα φάουλ και γι' αυτό καλό είναι να τους αποφεύγουμε στις μεταγραφές!

From: Maraki

This Post:
00
208500.300 in reply to 208500.299
Date: 3/14/2012 6:48:51 PM
Overall Posts Rated:
2727
Πολύ Καλό Νίκο!!Μπαλάκι φυσικά!
Εγώ πάντως περνάω καλύτερα απ'όλους απ'ότι βλέπετε!!!!

This Post:
00
208500.301 in reply to 208500.299
Date: 3/14/2012 6:50:29 PM
Overall Posts Rated:
11
auto to exw katalabei file,apla yparxoun periptwseis pou se ena match kapoios mporei na kanei se 10 lepta 6 faoul??ki enw sta prohgoumena na mhn exei oute 3..,opws kai epishs,paixtes antipalwn me meso oro 3+ faoul sto 30lepto,na mhn kanoun oute 2..h na kanoun 2 kai to trito na ginete meta apo 25+ lepta..,me exei kourasei to thema me ta faoul :((,kai de katalabainw giati,kapoioi paixtes kanoun efkola faoul otan exoun kakisth ekswt h eswt amyna opws exw paratirisei,alla oi dikoi mou den einai kai sto 1-2-3...

From: BORBA

This Post:
00
208500.302 in reply to 208500.300
Date: 3/14/2012 6:50:53 PM
BORBA B.C.
II.1
Overall Posts Rated:
347347
Ε ναι μια γυναίκα περιτριγυρισμένη από τόσους άνδρες... ποιος τη χάρη σου... τί άλλο θες;;;

From: jimaras3

This Post:
00
208500.303 in reply to 208500.302
Date: 3/14/2012 8:31:51 PM
Overall Posts Rated:
33
ωραιο ρεπορταζ φιλε!! μας την ειπες με τροπο και εχεις δικιο,και εγω ψιλοαπογοητευμενος ειμαι με μενα κυριως,εκανα πολλα λαθη και συνεχιζω να τα κανω,αντι να παρω sf πηρα ακριβο ταλεντακι center,απο τον ενθουσιασμο μου πηρα ενα center χωρις να κοιταξω τον μισθο του και χθες πηρα ενα παππου sf υπερτιμημενο γιατι τον χτυπησα καταλαθος(εχω ενα θεμα με την πλειοδοσια)παρακολουθω το forum παντως συχνα και καποια στιγμη θα ηθελα να εχω την τιμη να γραψω και εγω ενα post-pre
πριν το τελος
οσο για το τελευταιο ματς επεσε πολυ ξυλο,πρωτη φορα βλεπω 2 παικτες μου να βγαινουν με φαουλ τοσο νωρις και αν δεν τραυματιζε η " μηχανη" τον sg μαλλον θα το επαιρνα το ματσακι απο εναν ομολογουμενως καλυτερο manager

From: BORBA

This Post:
00
208500.304 in reply to 208500.303
Date: 3/15/2012 4:08:13 AM
BORBA B.C.
II.1
Overall Posts Rated:
347347
Καλώς όρισες στην παρέα μας φίλε jimara και ελπίζω να μείνεις σε αυτή και πλέον να συμμετέχεις πιο ενεργά στα κοινά του ομίλου μας παρά τις όποιες απογοητεύσεις σου... άλλωστε και τα λάθη μέσα στο παιχνίδι είναι... αυτά είναι που το κάνουν πιο συναρπαστικό!!!

καποια στιγμη θα ηθελα να εχω την τιμη να γραψω και εγω ενα post-pre

Όποτε το θελήσεις μπορείς να το γράψεις... όσο πιο πολλοί τόσο πιο καλά!!!))

Advertisement