Tau gal ir buvo. O man nebuvo. Niekas nesusisieke ir nepasake, kad mano jauniai tarkim sudas ar kad tarkim geri. Trenink ta ir ta. Kai menesi parekavau, wazoo per skype parase kad trenink ta ir ta arba trenink ka trenini ir vsio. Zodziu esmes nera vistiek kuria kryptimi ta rinktine zengia ir kokiu jai zaideju reikia. O pasakymas kad gerai dirbi priziureti nereikia yra visiska nesamone. Tai jei man atrodo kad gerai dirbu keldamas baudas iki legendiniu tai nors ir super jauni turiu, priziureti nereikia ? Suprantu kad pasitikima ir t,.t. menedzeriais, bet tai zaidejai niekuom nesikeicia, visad treninom ir treninam blogai, nes treneriai nesugeba po to pritaikyt tu istrenintu zaideju taktikoms. Tai ar verta visgi priziuret ar ne ? Tos rinktines kurios su maziau menedzeriu sugeba mums duot i skura tikrai kiekviena jauni priziuri ir butent sudaro plana kad ir ka ir kaip trenint. Cia nieko. Kokie bus tokie, jei tiks paimsim. O jei netiks ? Supranti kad Nt zaidejai ir prekiu pelna nesa ir pan. Todel is anksto reikai zinoti ar tinka ar netinka jie ir ar verta juos tokius daryt kokiu nori. Man pasakytu kad visi trys jauniai yra pamazgos ir niekam tike, parduociau ir nusipirkciau kitus kurie butu tike. Tiesiog visi cia daug sneka, o daro labai mazai, arba nieko nedaro. As isvis V lygoj sedziu, ka as galiu zinot kokie tie skilai svarbus aukstame lygyje. As taigi, netreninu Nt, tai nezinau priezasciu kodel mes pralosiam nevykeliam. O treneriai Nt jas turi zinot ir zino ir turi pasakyt ka keiciam kad tai pasikeistu.