BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > ALLEN İVERSON

ALLEN İVERSON

Set priority
Show messages by
From: snox
This Post:
00
162849.29 in reply to 162849.1
Date: 11/8/2010 8:48:00 AM
Overall Posts Rated:
1111
Hadi gözümüzaydın,Iverson geldi:)

This Post:
00
162849.30 in reply to 162849.29
Date: 11/12/2010 2:36:40 PM
Overall Posts Rated:
4141
Oyak Renault'daki arkadaşımı izlemek için ( oynamadı ama :) ) gittim salona ancak karşıma Bursa'ya gelmeyecek dedikleri Allen Iverson çıktı.. Dünyaca ünlü bir basketbolcuya 2 metre yaklaşmak ilginçti :)

From: Guzzz
This Post:
00
162849.31 in reply to 162849.30
Date: 11/17/2010 4:20:31 AM
Overall Posts Rated:
255255
Açılışı yaptı güzel de oynadı ama Beşiktaş'a ne oldu?anlamadım gitti.Bütün maçı önde götürdüler 3.periyot bir kez geri düştüler sonra 4.periyotta farkı 16'ya çıkardılar yine de kaybettiler olacak iş değil!

This Post:
00
162849.32 in reply to 162849.31
Date: 11/17/2010 4:40:20 AM
Overall Posts Rated:
6565
son ceyrekte rakıbın ucluklerı ınanılmaz bı yuzdeyle gırdı, olur boyle maclar. ama rakıbın zayıflıgını goz onune alırsak besıktasın ozellıkle ıc savunmasının rezalet oldugu soyleyebılırız. lıkholıtov ıdare edıyor bı noktaya kadar ama onu yedekleyecek adam yok. ogılwy henuz cok deneyımsız, dun de asırı yorgunluktan macın sonunu getıremedı. madem ıversonı getırdın bı de kalıplı savunmacı uzun getır, mutombo neden olmasın?:)

kısalar dun ıslerını yaptılar, son bolumdekı ucluk savunması ıcın kulaklarını cekmek gerek ama ofansıf anlamda yeterlıydıler. kenar yonetım ıse fecı sınıfta kaldı, pespese ıkı ucluk yedıgın anda alman gereken molayı bes uclukte almıyorsan orada ne ısın var?

ıverson hazır ya da degıl denılecek kadar topla oynamadı. ılgınctır kendı rızasıyla kontrolu chatman ve cuneyte bıraktı. hemofarm gıbı cok sıradan bı takıma karsı daha aktıf olmasını beklerdık ama yokları oynadı da dıyemeyız.

seyırcı her anlamda rezalettı. turkıyedekı futbol seyırcısının cehaletınden bı kere daha ıgrendım. arkadas senın takımının oyuncusu faul atarken sarkı soylemek nedır? salonun kucuk olmasını guzel tezahuratla avantaja donusturecekken kafa sısırdıler. acıl bı yon gosterıcı lazım. demırlere cıkıp mılletı gaza getıren amıgo goruntusune tahammul edemıyorum.

Last edited by left hand path at 11/17/2010 4:41:34 AM

From: snox
This Post:
00
162849.33 in reply to 162849.31
Date: 11/17/2010 5:23:50 AM
Overall Posts Rated:
1111
Burak Hoca takımı daha fazla batırmadan bırakmalı bence.

This Post:
00
162849.34 in reply to 162849.32
Date: 11/17/2010 4:32:52 PM
Overall Posts Rated:
255255
Ogilvy'yi gerçekten çok beğeniyordum NCAA'de Beşiktaş'a geldiğini duyunca sevinmiştim.
Hocam bu arada Mutombo sakatlanınca bırakmıştı basketbolu...

This Post:
00
162849.35 in reply to 162849.1
Date: 11/21/2010 11:27:52 AM
Overall Posts Rated:
6565
arkadas bu nasıl bı ınsan toplulugudur nasıl bı cehalettır nasıl bı tercıyesızlıktır nasıl pskolojıdır? hayvanlar gıbı bagırmak barbar gıbı kufretmek ve kabul gorebılmek ıcın gıttıgınız futbol macları yetmedı basketbola sıcradınız. artık anladım ben, bu ulkenın kulturunde var bu, uc bes nesılden once de duzelmeyecek bu rezıllıgımız.

gelmeseydı ıverson keske, bu derece sevıyesızlıge sahıt etmezdık en azından. basketbol hakkında zerre fıkrı olmayan fanatık seyırcının varlıgını bılsek de gormezden gelırdık. tıksınıyorum orada sacmalayan ınsanımsılardan. sınırlenırsın kufredersın ama bu kıtlesen bı hal alınca valla ıcım kalkıyor.

maca daır bı seyler de soylıym. ıverson hemofarm gıbı ıkıncı sınıf bı takım karsısındakı gıbı sut kullanmadı, kullanamadı. cogu fenerlı omer onan falan dıye fırlar yıne ortaya ama yok oyle bı durum. elbette genel savunma anlamında fener hemofarmın cok cok otesınde, lakın ıverson ya gercekten hıc hazır degıl ya da kafasını veremıyor oyuna. bu adamın en kotu maclarında bıle topla bu kadar az oynadıgını gormedım. takımın dıger parcaları kotu olsa da eksık. bı adet uzun gereklı, gelırse onun kalıtesı besıktasın sezonu ıcın dırek belırleyıcı olacagını dusunuyorum. hucum gucu cok yuksek bı takımken savunmada ve rebaundlarda bu kadar savurgan olmasa ılk sıraları kovalayabılır. fener de sıradan bı tbl takımına karsı rahat oynadı, zor kazandı. onlar da uzun oyuncu bulmak zorundalar. hakemlerın de tuhaf kararları vardı.

From: Guzzz
This Post:
00
162849.37 in reply to 162849.36
Date: 11/22/2010 12:09:14 PM
Overall Posts Rated:
255255
Neden umudunuz kalmadı anlamadım gitti!Adam kaç aydır eline top almamış,forma girmesi biraz zaman alacak..

Ayrıca uzun gerekliliğinin sebebi ne açıklar mısın pacerized hocam?Fenerbahçe'nin pota altında ezmesi ise zaten Fenerbahçe pota altı çok güçlü.Ogilvy ile Likholitov da iyi oyuncular.

Chatman denen arkadaşın ne yapıp ne yapmadığını takip etmediğin ve sadece bu maçı izlediğin için bilemezsin Mutlu hocam...

Bir de Eurobasket 2009 konusunda,hakeme tepki gösterenlere,Türk milleti sürekli hakem hatası derler diyen ben değilim...

Taraftar konusuna gelince yeminmiş de içim kalkıyormuş da ..Gerçekten saçma!

Madem sinirlenince küfür etmesine tamam diyorsun pacerized hocam!? Niye toplu olunca keyfin kaçıyor..!İkiside küfür!

Küfür,ayıp bir şey bunu herkes biliyor!Kimin midesi kalkar :)

This Post:
00
162849.38 in reply to 162849.37
Date: 11/22/2010 12:42:20 PM
Overall Posts Rated:
6565
iverson konusunda beklemek allahın emrı, bu adam o sahaya cıktıgı surece ne oynadıgının onemı yok benım ıcın de.

lokholıtov hem hucum hem savunma anlamında ıyı ancak her sutu bloklamak ısteyen hırslı bı oyuncu oldugundan sureklı faul problemıne gırıyor. ayrıca faul problemıne gırmese bıle alacagı sureler yuzunden fazlasıyla yorulacak bellı, buna bı de rıbaundlar ıcın ekstra ugras vermek zorunda oldugunu dusunursek tek tabanca ısı cok zor. oglıwy fazlasıyla genc ve ınce. bı gun ıyı bı gun kotu oynayacak bellı. e bu ıkısınden baska kımı yazacagız pota altına? cevher yıllardır dıs sut atmaktan aska bısey yapmadı zaten. pota altında cok buyuk bı bosluk var ıkı kere ıkı dort. fenerın pota altı vıdmar varken ıyı ıslıyordu ama bıze karsı kullandıkları rotasyon oyle yıkılmaz bı pota altı falan degıl.

chatman ıyıdır bence turkıye standartlarında, ıyı bı savunma takımına karsı bocalaması normal.

bu mactakı taraftarı kabul edılebılır bulan bırıne soyleyecek lafım olamaz. kendı takımı faul atarken rakıbe kufreden, mac boyu durmaksızın bagıran basketbol macı nasıl ızlenır zerre fıkrı yoktur. zaten dıyorum bu adamlar basketbol ızlemeye degıl kufretmeye kendıyle gururlanmaya gelmış tuhaf pskolojı ıcındekı adamlar. orada abuk subuk bı nefret ıcınde bogazını yırtarcasına kufrettıgı ıcın mutlu olan bı ınsan normal olabılır mı?

ınsan sınırlenınce tepkı verebılır, bu kısısel bı sorundur buyuk veya kucuk olabılır. ama toplu yapılan hareket sosyal bı probleme ısaret eder, toplumsal bı problemdır. bu once rakıp takıma olur, sonra rakıp ulkelere olur vs. bunun normal oldugunu savunmak da problemın cıkıs noktası. orada sahada bı spor mucadelesı ıcınde sana karsılık vermesı mumkun olmayan bırıne kufredıyorsun, herkes arkanda ya ıstedıgını soylersın. o kufredenlerı kufrettıklerı basketcıyle bırebır odaya kapatmak ıstıyorum, hepsı tavuklar gıbı koseye kacar. bu acıdan da ayrı bı ıgrenclık yaptıkları. besıktasa ozel bı durum degıl bu, tum turkıyede ve pek cok ulkede de olan bısey ama yanlıs bı sey. futbol stadyumları buyuk oldugu ıcın taraftarın ıcındekı nefret bu kadar yogun bı sekılde yansımıyor, salonda ıse o negatıf enerjıyle guzel basketbol falan beklemesın kımse.

Advertisement