BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > [REP] - Tekme

[REP] - Tekme

Set priority
Show messages by
This Post:
00
31970.284 in reply to 31970.283
Date: 5/24/2011 4:38:21 AM
Overall Posts Rated:
1313
Hočeš rečt, da si mu TI dal nasvet ? Hahaha.

This Post:
00
31970.285 in reply to 31970.284
Date: 5/24/2011 4:57:40 AM
NK AFRICA
II.2
Overall Posts Rated:
176176
Ubistvu mi je svetoval da dodam se kako duhovito izjavo, tko d sm dodal se izjavo selektorja...

This Post:
00
31970.287 in reply to 31970.286
Date: 5/26/2011 12:43:02 AM
Overall Posts Rated:
1313
Se opravičujem :)

Last edited by gasper-kuhl at 5/26/2011 12:43:17 AM

From: ElanNM
This Post:
22
31970.288 in reply to 31970.287
Date: 5/30/2011 4:36:33 PM
NK AFRICA
II.2
Overall Posts Rated:
176176
Živjo, tekma številka 5:
Nerad se ponavljam ampak, če ponavljamo zmage mi je čisto vseen! Igrali smo proti Južni Afriki, sicer so tretja država v afriki, mi pa smo trenutno samo triindvajseta reprezentanca v evropi pa smo vseeno vsaj za razred boljši! Imeli pa smo še prednost domačega igrišča, tako da smo začeli samozavestno in prišli do prednosti +7 v prvi četrtini, nato pa smo prestavili v višjo prestavo in odigrali dve super četrtini in prišli do skupne prednosti +31. No v zadnji četrtini smo presenteljivo padli in smo jo tudi izgubili za 4 točke... Vendar naša zmaga ni bila nikoli ogrožena. Afričani so igrali pričakovano torej pod koš, mi pa smo odkrili njihovo šibko točko in smo zato igrali teci in vrzi! Seveda pa moramo poudariti, da smo igrali manj zavzeto torej smo spet dvignili našo razpoloženje. Končni rezultat je bil 109 - 82 torej +27 v našo korist.
Izjavi najboljših strelcev:
J. Wall: Po zmagi nad belgijo smo upali na presenečenje tudi proti Sloveniji! No kot ste lahko tudi sami opazili nam ni uspelo, žal smo odigrali dodatne kvalifikacije za svetovno prvenstvo, ki so nam preprečile da bi igrali kakšno vidnejšo vlogo v tem tolažilnem turnirju.
A. Bogolin: Priznam nisem imel najboljše ocene in tudi v kategoriji +/- se nisem najbolj izkazal, vendar s svojo igro sem zadovoljen, predvsem pa z igro svojih soigralcev! Res lepo je igrati za Slovenijo!
Izjava trenerja:
ElanNM (Slo NT Manager): Danes smo imeli veliko srečo! Naši igralci so prišli na zbor z mislijo, da so vsaj tako dobri kot nogometaši barcelone! No na srečo jih je zadnja četrtina streznila, tako da so že obljubili, da bodo v naslednjo tekmo odšli bolj previdno! Sicer pa lige prvakov je konec, tolažilni turnir pa se šele približuje vrhuncu! Z vsakim tednom smo bližje izločilnim bojem!
No naslednja tekma nas čaka na tajskem igramo ob 13.00 po našem času! Sicer se reprezentantje izjemno veselijo domačih tekem, vendar mislim da se vsaj tako kot domačih tekmem veselijo obiska tajske! Samo upamo lahko, da tajke ne zmešajo glavo našim mladim reprezentantom! Do naslednjič, lp

This Post:
11
31970.289 in reply to 31970.288
Date: 6/6/2011 3:03:13 PM
NK AFRICA
II.2
Overall Posts Rated:
176176
Živjo! Danes smo imeli zgodnjo tekmo in sicer smo tekmo odigrali na tajskem proti zelo neugodnemu tekmecu! Na položaju OI nam je manjkal Kastrin, ki ga žal ne moremo nadomestit proti čehom, vendar mislim, da smo na tej tekmi našli dobre rešitve tudi zanj! No tekmo smo začeli z delnim izidom 17-0 tako, tako da so nasprotniki dobili strah v kosti! Nato smo dobili prvo četrtino, prav tako kot tudi ostale tri in smo postali pričakovan zmagovalec! Končni izid je bil 112-73, tako da je kar visoka razlika, ki nam ohranja realne možnosti za uvrstitev na zaključni turnir! Igrali smo pod koš, pričakovano saj imajo dost slabšo obrambo pod košem kot zunajo...
Izjavi strelcev:
A. Velićević Sicer sva bila z marinčičem pri istem številu točk, torej 22pik, vendar mi je prepustil današnjo izjavo. Zelo lepa gesta, torej odigrali smo rutinirano. Prišli do pričakovane zmage, sedaj se lohk tukaj sprostimo, potem pa nas čakajo dve ključni tekmi!
W. Ratana-ubol Upam da vam moje dolgo ime in priimek ne delata težava, tako kot so jih meni počeli vaši branilci... Moj met je bil katastrofalen, glede nasprotnika imam same pohvalne besede! To je bil naš tretji poraz, do konca pa imamo še dve tekmi! Sicer bi bilo to zelo ugodno razmerje če nas nebi čakale še dve težki tekmi... Sloveniji želim srečno, in pa upam da se jim uspe prebiti čim dlje na turnirju!
Izjava selektorja:
ElanNM (Slo NT Manager) Strah pred obiskom tajske je bil povsem odveč, fantje so pravi profesionlci in do tekme ni bilo nobenih problemov! Vendar po taki veličastni zmagi se jim lahko malo utrga tako, da imajo prost večer. Upam samo da pridejo vsi na letalo, ki nas v jutranjih urah odpelje domov v slovenijo!
Tako sedaj smo si nekako že zagotovili uvrstitev na zaključni turnir! Seveda v teoriji smo še daleč od tega, vendar glede na to da so se v prejšnjih sezonah ekipe uvrščale s tremi porazi smo že skoraj tu! Čakajo nas še dve tekmi. Prva proti čehom s katerimi smo v odličnih odnosih, ekipo poznamo izjemno, vednar brez kastrina skoraj ni možnosti da jih premagamo! Žal to je realnost slovenske članske reprezentance. Vendar puške ne mečemo v koruzo in imamo še tedn dni časa, da se pripravimo in jih poizkušamo presenetit na njihovem igrišču... Seveda če mi lahko kdo kakorkoli pomaga s kakim koristnim nasvetom mi ga lahko pošlje na ZS! Hvala in upamo na najboljš.

Last edited by ElanNM at 6/6/2011 3:18:54 PM

From: Cveto

This Post:
11
31970.291 in reply to 31970.290
Date: 6/7/2011 4:21:03 AM
Overall Posts Rated:
3636
Več humorov? Če že popravljaš slovnične napake drugih, potem se vsaj potrudi, da svoje objave napišeš slovnično pravilno.

Lp Cveto

This Post:
00
31970.293 in reply to 31970.292
Date: 6/13/2011 3:42:09 PM
NK AFRICA
II.2
Overall Posts Rated:
176176
Tekma številka 7
Tekmec so bili naši stari znanci čehi! Igrali smo v gosteh, prav tako pa je manjkal naš prvi play Kastrin (vrne se proti mehičanom, problem bo njegova pripravljenost), zato smo že pred tekmo imeli velik minus. Sistem dela, ki ga je vpeljal češki selektor je izjemen in ima poudarek na multiskill igralcih! zato tudi nimajo tako visokih plač, imajo pa vseeno izjemne rezultate. Torej tekma je bila nekako neizenačena, oboji smo igrali pod koš in pa M2M obrambo. Končni rezultat 96-78 za čehe je kar ugoden glede na to da je kazalo že slabše po treh četrtinah.
Izjave:
A. Velićević Na češko smo odšli odigrat težko tekmo, zavedali smo se da nismo favoriti, vendar smo upali na presenečenje. No ni se nam izšlo, in čehi so zasluženo zmagali. No misli so že usmerjene naprej proti tekmi z Mehiko.
J. Hána Pričakoval sem bolj izenačeno tekmo, vendar smo povsem nadigrali slovence! Enostavno iz tekme v tekmo smo močnejši in vidm se v finalu turnirja! Seveda tam bo vse odprto
rwystyrk Živjo. Kakšna tekma igralci so pokazali da smo ena izmed najboljših ekip, tako da fantom kapo dol! S to zmago smo si zagotovili zelo dobro uvrstitev pred zaključnimi boji! Slovenci so izjemno nepredvidljivi, vendar so to sezono imeli nesrečo z žrebom. No sicer pa se mogoče spet pomerimo v izločilnih bojih!
No tako pred zadnjo tekmo smo še vedno v ugodnem položaju. Imamo koš razliko +137 in zadnjo tekmo igramo doma! Od našega cilja torej uvrstitve na zaključni turnir smo sedaj oddaljeni samo še eno tekmo! Če so moji izračuni točni bomo tudi ob minimalnem porazu dosegli ta cilj. Seveda pa nismo ekipa, ki bi igrala na minimalen poraz, še več igrali bomo na zmago in tako bolj ugodno izhodišče na turnirju. Zavedamo se, da nam žreb ni bil najbolj ugoden vseeno pa bi lahko tudi na turnirju presenetili kakšno reprezentanco, zato bi bila zmaga proti Mehičanom izjemnega pomena!

Advertisement