U nedostatku vremena ovih dana, nisam imao kad da odvojim malo vise vremena i napisem neki izvjestaj o utakmici koju smo igrali u ponedeljak prijateljskog karaktera protiv reprezentacije Makedonije.
Prije same utakmice promjenjen je igracki kadar, vjerovatno i greska koja nas je kostala utakmice jer sam taj igracki kadar promjenio u nedelju i na zalost u nedostatku bekova od 14 igraca u rosteru 4 su samo bila vanjska tako da i nije bilo tesko Makedoncima da pogode GDP. Razlog za samo 4 beka je katastrofalna forma ostalim bekovima, neki su povrijedjeni tako da je bekovska linija prepolovljena, za iduci mec sam morao pozvati 23godisnjeg Kordica koji nema kvalitetu da bude ozbiljan igrac trenutno ali ima formu i za naredni mec ce biti od koristi.
U svakom slucaju igrali smo ravnopravno do cetvrte cetvrtne gdje dolazi do izrazaja njihov pogodjen GDP a vjerovatno i veci entuzijazam, sumnjam da su imali 1 kao i mi, mi smo imali prednost domaceg terena ali na ent 1 i njihovu pogodjen GDP nije puno znacio na kraju poraz od 11 poena razlike.
Detaljniju statistiku meca mozete pogledati ovdje
(28967)Naredni mec igramo protiv Saudijske Arabije, kao sto rekoh zbog obavez jedva sam i prijateljsku zakazao, uspio sam u petak ujutro tako malo losiji protivnik ali sta je tu je.
I zamolio bih nekog iz BIH zajednice ako zna francuski jezik da mi se javi bio bih mu veoma zahvalan, tesko je komunicirati sa francuzima na engleskom jeziku, skoro pa ne moguce jel