BuzzerBeater Forums

BB Israel > שיטת אימון

שיטת אימון

Set priority
Show messages by
From: ig

To: Ehud
This Post:
00
183242.28 in reply to 183242.24
Date: 4/28/2011 11:47:51 AM
Jerusalem TET
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Jerusalem TET Utopia
אני כלל לא מתייחס למשחק גביע/ידידות. נניח שלגבוה מסויים רוצים להעלות את המסירה בצורה האפקטיבית ביותר. סימן שצריך לשים אותו כרכז למשך 48 דקות. אם נשים אותו בגביע/ידידות, יישארו לו איזה 25-35 דקות שבועיות על מנת שכושרו לא ייפגע, שזה בעצם פחות ממשחק אחד. נניח שבקבוצה יש 2 גהובים שספיקו להתאמן על התכונות הפנימיות, ג'אמפ ושליטה/חדירה, והם נחשבים לשחקני מפתח בקבוצה, כשבלעדיהם אין סיכוי לנצח, ולכן על מנת לשפר אותם במסירה, חייבים לוותר על משחק ליגה אחד. למגבלה הזאת, שכרוכה בוויתור, אין שום הגיון.

לגבי האימונים של כל הקבוצה או אפילו של 3 עמדות-ניסיתי זאת, וקצב העלייה הוא קטסטרופלי ביחס לאימון 1-2 עמדות. האימון מצדיק את עצמו רק אם יש לך קבוצה שלמה של בני 18 עם פוטנציאל 7 לפחות. לרוב הקבוצות אין את זה ולכן לדעתי יש הצדקה לכך שהאימון הזה די מבוזבז.

From: Ehud

To: ig
This Post:
00
183242.29 in reply to 183242.28
Date: 4/28/2011 11:55:55 AM
Overall Posts Rated:
274274
אתה מצייר מצב מאוד ספציפי...

אם הרצון שלך לעלות לרכז שלך את המסירה בצורה האפקטיבית ואתה ממש רוצה לעלות אותו כרכז 48 במשחק ידידות לצורך העיניין, אז נכון, הוא לא יהיה זמין ליותר ממש אחד וגם זה בתקווה שיתן לא יותר מ36 דקות.

אבל אם זאת הבחירה שלך, תתארגן בהתאם.
תדאג שיהיו לך עוד גבוהים שיוכלו לגבות אותו. אם אין לך, אז בעיה. תבנה את הסגל שלך בהתאם לצורה שאתה רוצה לאמן בא.

אתה יכול גם פשוט לוותר על משחק, אבל אתה לא רוצה לוותר, לא רוצה לבנות את הסגל בצורה שתתאים לאימון שאתה רוצה וגם רוצה לאמן בצורה אפקטיבית ביותר אז יש לך בהחלט בעיה.

דעתך לגבי אימון 3 עמדות או קבוצתי ברורה, אבל זה לא הופך אותה לנכונה. אני באופן אישי לא בניתי את הקבוצה שלי סביב האימון הזה, אבל יש מאמנים שמשתמשים בזה במקרה הצורך.

שוב - גם אין סיבה לדחוף את הסנטר שלך למשך כל העונה באימוני מסירה.
אם אתה לוקח פרוייקט ורוצה סנטר מגוון אז אפשר למצוא שבועות שיש לך משחקים קלים במיוחד ואפשר לשלב אותו מחוץ לעמדה או לא לשתף אותו ולשחק אותו בגביע.
יש את הפגרה אם אתה לא בפלייאוף.

אם מדובר בשחקן מגיל 18, יש לך דיי הרבה שבועות פגרה בשביל לנסות לגוון.

האימרה אין פה שום היגיון דיי ריקה מתוכן לטעמי. המשחק יוצר מגבלות מסוימות בשביל להכניס אתגר, קושי, מחשבה ואלמנטים של משחקיות. הרי בכלליות אין היגיון בזה ששחקן צריך 48 בשביל אימון אפקטיבי, אז למה לא מעירים על זה?? שחקנים אמורים להתאמן בכלל בימים שאין משחקים ולא אמור להיות קשר לכמה הם שיחקו באותו שבוע.

מן הסתם שבקטע הזה המשחק לא מחשב היגיון ודמיון למציאות, דקות המשחק והעמדה ששחקן משחק הם רק כלים של המשחק להפוך אותו למשחק עם אתגר ואסטרטגיה ומחשבה עמוקה יותר.

המשחק מעניק לך אפשרויות וכלים להתמודד עם הבעיות האלו. רשמתי חלק מהם ורשמתי גם עוד אלמנטים שהמשחק מעניק בפוסטים קודמים, כמו שינוי עמדה בהגנה.

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: Amirr

This Post:
00
183242.30 in reply to 183242.29
Date: 4/28/2011 2:01:38 PM
Overall Posts Rated:
2929
קודם כל אני שמח שהדיון הזה מעניין אנשים ואני חושב זה מראה על כך שאכן יש כאן בעיתיות מסוימת בשיטה

אהוד אני קצת לא מבין אותך. כל פעם שמישהוא מעלה את הטיעון שזה לא הגיוני לאמן את השחקנים מחוץ לעמדה שלהם
אתה בא עם פתרון יצרתי כיצד ניתן להתגבר על זה בצורה חלקית וגם מוסיף
שזה כל הרעיון במשחק ככה זה הופך את המשחק להיות מעניין יותר ואסטרטגי יותר ולכן מהנה

אני ממש לא מבין את הטיעון הזה.
אפילו לא פעם אחת ה"תומכים" בשינוי אמרו או רמזו שהם מחפשים הקלות, כל פעם שאתה משמיע את הטיעון הזה זה נשמע כאילו אנחנו התומכים סתם מתבכיינים ורק מחפשים חיים קלים וזה ממש לא נכון ומוצדק

אני פה (ואני מאמין שכך גם רוב החברה מהליגות הבחירות) בגלל שהמשחק מאתגר ומעניין. לא, אנחנו לא מחפשים זהות מושלמת למציאות, זה בסה"כ משחק, ולכן לא מפריע לנו עניין הדקות שצריך להשיג בכדי לאמן

אני אשמח עם באמת לרגע תנסה "לתקוף" את ההצעה שלי לאמן את השחקן בעמדתו המקורית
מה לא נשמע לך הגיוני בזה, למה יותר הגיוני להפסיד בכוונה משחקים בכדי לאמן
או למה זה יותר הגיוני לדבריך ליצור סגל גדול רק בכדי שיהיה גיבוי לשחקנים שמתאמנים.
מה בדיוק לא הגיוני בלאמן שחקן בעמדה שלו?
אני חושב שיש צורך לקצת חופש מחשבתי לא נראה לי שהשינוי שאנו מצעים הוא מהפכני כל כך או לא הגיוני
ואני גם חושב שהשינוי בשיטה לא ישנה את שוק השחקנים כמו שחלק כתבו או שיהפוך את האימון לקל ולכן לפחות מאתגר
ההפך הוא הנכון, אנו רוצים שכל המשחקים שאנחנו משחקים בהם יהיו תחרותים, עוד אף פעם לא התיחסת לטיעון הזה.

איך יכול להיות שזה לא משנה לך שחלק מהמשחקים הם לא תחרותים שאתה ממש מעדיף לעשות הכול רק שלא ישנו את השיטה אפילו אם זה אומר שצריך לוותר על חלק מהמשחקים.

אני לא סתם מתעקש איתך דעתך חשובה ביותר בגלל שאתה חלק מהמערכת

This Post:
00
183242.31 in reply to 183242.29
Date: 4/28/2011 2:07:13 PM
Overall Posts Rated:
114114
גם אני רואה את ההצעות האלו כאיזשהו רצון (טבעי) לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה- אבל לא רואה את הכיף בזה. כל הקטע הוא בזה שישנה מורכבות וצורך באסטרטגיה מסוימת ודילמות שמאלצות לעשות בחירות וויתורים- הרי כולם מתמודדים עם אותם קשיים. הרי אם אין לך צורך לאזן את הדקות עם האימונים,הכושר ,היכולות- הדווקא פחות מגוונות-הבעיות שיש לשחקנים, אז מה נשאר לך במשחק?
לדוגמא-מוותרים על משחקים בגלל הגביע הרבה יותר מאשר בגלל אימון כזה או אחר אבל אם לא היית צריך לאזן את הדקות וההתלהבות בגביע ובליגה היית רואה הרבה פחות עניין והפתעות גם בליגה וגם בגביע והיה פחות תחרותי ומעניין.

בהקשר הזה אגב, לפי דעתי משחקי הגביע צריכים להתקיים החל משלבים מתקדמים רבע/שמינית גמר בדומה לליגת האלופות/ליגה פרטית בלי השפעה של פציעות ודקות ואת הדקות צריך להשלים במשחק ידידות , כי מה שקורה כיום הופך את השלבים המכריעים של העונה לקצת אבסורדיים לקבוצות שמגיעות לשם עם ויתור קבוע כל שבוע על משחק בליגה וכשזה הכרחי וקבוע כי בשלבים האלה כבר לא מספיק לרוב לחלק את החמישיה זה כבר מוגזם ויוצר משחקים בלי ערך ספורטיבי בכמויות מוגזמות

Last edited by LA-dov bear at 4/28/2011 2:08:19 PM

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
From: Ehud

This Post:
00
183242.32 in reply to 183242.30
Date: 4/28/2011 2:22:34 PM
Overall Posts Rated:
274274
אני אתייחס לטיעונים שלך בסדר קצת הפוך

אני לא סתם מתעקש איתך דעתך חשובה ביותר בגלל שאתה חלק מהמערכת

כג'יאם לפעמים נוטים לתת לנו יותר כוח ממה שיש לנו - בהחלט אין לנו כוח ממה שיש לנו. קולנו לא נחשב יותר מקולך בנוגע להצעות כאלו ואחרות. הכלי היחידי שיש לי שלך אין בנושא הוא פורם של ג'יאמים שהוא סגור יותר ויש מצב שמנהלי המשחק קוראים אותו יותר - וגם זה לא בטוח נכון

ני חושב שיש צורך לקצת חופש מחשבתי לא נראה לי שהשינוי שאנו מצעים הוא מהפכני כל כך או לא הגיוני
ואני גם חושב שהשינוי בשיטה לא ישנה את שוק השחקנים כמו שחלק כתבו או שיהפוך את האימון לקל ולכן לפחות מאתגר
ההפך הוא הנכון, אנו רוצים שכל המשחקים שאנחנו משחקים בהם יהיו תחרותים, עוד אף פעם לא התיחסת לטיעון הזה

יש לך את כל החופש המחשבתי שבעולם. גם חופש הביטוי. לראיה הפורם הזה וגם הפורם הגלובלי וגם הפורם של ההצעות. הרבה רעיונות באו מהקהילה, נולדו ממנה ותפסו צורה כזאת או אחרת. ניראה לי שניר בעבר הציע משהו שתפס ואני יכול להגיד לך שבעונה שעברה אני הייתי חלק מאוד פעיל בדיון גלובלי לגבי שינוי השיטה באליפות העולם בבאזר - שינוי שיצא לפועל.
(אגב השינוי נוצר לא בגלל שהיה לי בעיה עם השיטה אלא בעיה עם משהו אחר)

אז בהחלט אי אפשר להגיד שאין חופש כזה או אחר.

כשאמרתי שאני לא מאמין שהרעיון יצא לפועל זאת היית דעתי האישית, כמישהו עם ניסיון במשחק. אין לי השפעה כזאת או אחרת על אף אחד מההנהלה בנושאים האלו.

אני אשמח עם באמת לרגע תנסה "לתקוף" את ההצעה שלי לאמן את השחקן בעמדתו המקורית
מה לא נשמע לך הגיוני בזה, למה יותר הגיוני להפסיד בכוונה משחקים בכדי לאמן
או למה זה יותר הגיוני לדבריך ליצור סגל גדול רק בכדי שיהיה גיבוי לשחקנים שמתאמנים.
מה בדיוק לא הגיוני בלאמן שחקן בעמדה שלו?

אין לי דרך אחרת "לתקוף" את ההצעה שלך חוץ מהדרך שהסברתי כבר וגם ניסן אגב הסביר בתגובה שלו ועוד כמה אנשים.
הדבר שמציק לי במיוחד בהצעה הזאת ובטיעונים של "מה בדיוק לא הגיוני בלאמן שחקן בעמדה שלו" זה שאני לא מבין למה החיפוש הצודק הזה כלפי היגיון מגיע פתאום.

הנה עוד שאלה / הצעה - אני מעוניין שיהיה אפשרות להגיד למאמן ששחקן מסוים צריך לשחק גג 37 דקות כדי לא לפגוע לו בפורם.

על פניו הצעה מצוינת וזה לא הגיוני אפילו שאי אפשר לתת הוראה כזאת.

אבל מה לעשות, זה חלק מהמשחק, הוראה כזאת תהפוך את המשחק לפשוט בהרבה ויוריד חלק מהסיכונים שכל אחד מאיתנו לוקח כשהוא במהלך המשחקים...

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: chp3

This Post:
00
183242.33 in reply to 183242.32
Date: 4/28/2011 2:32:03 PM
Overall Posts Rated:
6767
ניר הציע את התקופות של השינוי מחירי כרטיסים
דבר שהתקבל

From: LA-Nir

To: chp3
This Post:
00
183242.34 in reply to 183242.33
Date: 4/28/2011 2:57:51 PM
Overall Posts Rated:
343343
ניר גם הוא זה שהעלה את הרעיון של שיטת הדראפט החדשה עם ההשקעה והבחירה העצמית לא הרעיון המוגמר אבל כן השלד של השיטה שיש עכשיו אבל כן בסופו של דבר ההצעה היותר חשובה שניר הציעה היה שיזיזו את זמן שינוי מחירי האולם לסינכרון עם מועדי הליגה במקום ה ראשון לכל חודש היה ההצעה היותר חשובה שלי שהתקבלה

בנוגע לדיון אני מסכים עם אהוד ועם ניסן הרעיון בבסיסו בא באמת ממקום טוב ורצון לשפר אבל הפונקציונליות שלו היא אפסית אני לא רואה את הביברים משנים את השיטה הקיימת בישביל להקל על מאמנים לאמן את הסנטר שלהם בתכונות גארדים

בזמנו עשו את החילופים בהגנות כדי שזה יאפשר יותר משחק עם האימונים וזה אכן עוזר תשאלו את עידן שמצליח לאמן גבוהים בעמדת הפוינט גם במשחקי ליגה בלי להפסיד יותר מדי

אני אתן לכם עוד דוגמא אני עפתי היום מהגביע איך? לא יודע אולי מישהוא ישמח להגיד לי

המחשבה שלי היא להביא גבוה צעיר עם משניות טובות שישחק מחליף בליגה לגבוהים ונחשו מה הוא הולך לעשות בידידות? נכון ישחק בתור גארד לא פוגע לי בקבוצה לא פוגע לי במתאמנים ולא כלום

אז מה הבעיה ? הבעיה היא שאנחנו בתור בני אדם טיפה חזירים כנאמר בעבר רוצים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה רוצים גם שיהיו לנו 3 מתאמנים לעמדה אחת גם שיוכלו לקבל את כל סוגי האימונים מאיזה עמדה שאננחנו רוצים וגם שיהיו הכוכבים שלנו באותה עמדה

אני שואל אותכם מה הבעיה להביא שני מתאמנים למשחקי הליגה שיהיו באמת הכוכבים של הקבוצה ועוד מתאמן שיתאמן בעמדה לא שלו שישחק מחליף בליגה וישחק בידידות. אין בעיה פשוט לא יוצרים 3 מתאמנים מגוונים אלא רק אחד

עכשיו שאני רושם את המגילה הזאת אני באמת מסרב להבין את בעיות בשיטה הקיימת ברגע שעובדים בצורה מושכלת

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: omer
This Post:
00
183242.35 in reply to 183242.34
Date: 4/28/2011 3:12:26 PM
Overall Posts Rated:
2828
אני מסכים עם מה שנאמר כאן, ובתור אחד שמתעסק עכשיו באימון סמולרים, אני יכול להגיד שכל הכיף במשחק זה למצוא את הדרך לאמן את אותם שחקנים בתכונות שאתה רוצה.. ואני מאוד מקווה שזה ישאר ככה. הכיף במשחק הזה זה נושא האימון והיכולת לבנות שחקנים יוצאי דופן.

כמו שניר אמר, יש את משחקי ידידות(או גביע) שבהם אתה יכול להשתמש באימון עמדה אחת אבל צריך למצוא את הסגל הנכון בשביל זה כלומר סגל עמוק בלי פגיעה בדקות.

From: chp3

This Post:
00
183242.36 in reply to 183242.34
Date: 4/28/2011 3:56:18 PM
Overall Posts Rated:
6767
ניר יש לי פרוייקט חדש בשבילך..
לשנות את זה שיהיה אפשר לזמן בני 18 בוטים לצעירה כדי שיצאו למכירה חופשית
זה עצוב איזה שחקנים יצאו לבוטים האלה
(19599445)
(19594030)
(19602348)
(19599204)
(19596175)
(19603864)

אלה רק השחקנים שנתקלתי בהם עד עכשיו תוך כדי המעבר שלי עם יהודה על הדראפטים
פשוט חבל
הראשון זה הדראפטר עם המשכורת הכי גבוהה שראיתי

לגבי השיטות אימון
מסכים שזה לא הכי מציאותי אבל ככה זה יותר קל לדעתי למי שכן מאמין בגיוון
ואני אסביר למה
למרות שקשה לאמן מאמן שזה באמת חשוב לו ויודע את ההשפעה של הגיוון על התוצאות של הקבוצה על זה יתעקש על אימונים כאלה
וככה רק לו יהיו שחקנים כאלה מיוחדים שיהיה קשה מאוד לעצור
הקושי באימון מגוון שכזה גורם להמון סיפוק וזה אחד הדברים הכי כיפים במשחק לדעתי

בכל מקרה זה נושא מעניין ואני שמח שזה עלה
ואמיר גם אם פה זה לא התקבל בהסכמה גדולה אם אתה מאמין בזה אני מציע לך לכתוב את זה בגלובל או שיש פורום הצעות, יכול להיות שאנשים ממדינות אחרות יאהבו את זה ושווה לנסות

From: baruch2

To: chp3
This Post:
00
183242.37 in reply to 183242.36
Date: 4/28/2011 4:01:46 PM
neve hof b.c
III.9
Overall Posts Rated:
111111
כפי שאמרתי כבר לאהוד! יש דיון בגלובל בשם Traning methoeds!
אני כבר יכול לומר לכם שעד עכשיו הגיב שם מישהו מספרד והוא מיישיר קו עם המתנגדים לשינוי.
כנראה שלאנשי העולם הדיון הזה הוא משהו ישן חדש.

תיקון קטן! הדיון נמצא בדיון ההצעות הגלובלי, ולא בדיון הגלובלי הרגיל.

Last edited by baruch2 at 4/28/2011 4:06:28 PM

From: Amirr

This Post:
00
183242.38 in reply to 183242.37
Date: 4/28/2011 5:43:11 PM
Overall Posts Rated:
2929
הנה הלינק לפוסט שברוך כתב בגלובל

(183206.1)

Advertisement