BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > [REP] - Tekme

[REP] - Tekme

Set priority
Show messages by
From: ElanNM
This Post:
11
31970.279 in reply to 31970.278
Date: 5/9/2011 1:56:31 PM
NK AFRICA
II.2
Overall Posts Rated:
176176
2 tekma:
Drugo tekmo smo odigrali proti top ekipi v tolažilnem turnirju in sicer srbiji! Težko bi jih premagali, zato tudi nisem tvegal in sem odigral z nižjo zavzetostjo... No glede na to, da imajo v ekipi 10 igralcev in samo 3 centre sem upal, da se bodo mogoče odločili da ne igrajo pod koš(njihovi centri so dost močnejši), ter da bodo tudi oni odigrali z levo roko! Žal sem že takoj po prvih minutah tekme opazil, da so se na žalost odločili ravno za takšno taktkiko, torej igro pod koš! Na koncu pa še to da so igrali bolj zavzeto! Tako, da ni bilo veliko možnosti za uspeh proti močnim srbom... Torej z rezultatom 114-98 (-16) smo lahko kar zadovoljni, čeprav je v zadnji četrtini kazalo tudi boljše ker smo pri -8 imeli napad amapk zdj kr je je!
Izjavi najboljših strelcev tekme:
K. Grubor Živjo! Igrati proti takemu tekmecu na njihovem igrišču je vedno težko, tudi danes nam ni bilo lahko, vendar nam je uspelo! Igrali smo pod koš, kar se nam je obrestovalo in smo uspešno zadevali. Na koncu nam je padla zbranost, tako da se nam je nasprotnik zelo približal, vendar smo nato tekmo brez težav pripeljali do konca. Zahvalil bi se vsem našim navijač, ki so prišli na tekmo iz domovine in tudi vsem ki živijo v sloveniji in so nas podpirali na tekmi!
K. Kropivnik Izgubili smo, kaj naj povem gremo naprej. Tekma sicer še ni odločilna ampak doma izgubiti ni nikoli lepo... Gremo naprej!
Naslednja tekma:
Trenutno vsi čakamo na žreb! Vsi vemo da se nam pridružijo ekipe, ki so igrale dodatne kvalifikacije za svetovno prvenstvo. In kar nekaj ekip je, ki so presenetljivo izpadle in bodo prišle v tolažilni turnir!(Nemčija, Francija) Torej upajmo na atraktivne in pa predvsem premagljive tekmece!

This Post:
44
31970.280 in reply to 31970.279
Date: 5/17/2011 7:20:39 AM
NK AFRICA
II.2
Overall Posts Rated:
176176
3 tekma!
Igral smo proti državi Republika Dominicana (slovensko dominikanska republika), in smo bili v vlogi izrazitega favorita! Seveda je to pomenilo, da jih premagamo z nižjo zavzetostjo in pa čim višjo razliko! No fantje so se odlično izkazali in na vročem terenu v Kopru v Forlao areni dosegli zgodovinsko zmago z največjo razliko na uradnih tekmah! Končni izid tekme je bil 138-67, torej kar +71 v našo korist! Glede na to da bo zelo pomembna tudi koš razlika je to tudi velik plus za čim višjo uvrstitev po rednem delu! Poudaril bi naših 71 skokov, ter 37 podaj! Tekma je bila v prvem polčasu še kar izenačena +22 za našo reprezentanco, vendar smo jih v zadnjih dveh četrtinah popolnoma nadigrali in na krilih naših fenomenalnih navijačev, ki so pripravili odlično vzdušje prišli do prednosti kar +39 točk!
Izjavi najboljših strelcev:
J. Miklas 15 točk Pozdravljeni, vsi smo pričakovali težko tekmo vendar tak polom ni nihče pričakoval!! Enostavno so na vseh položajih boljši tekmec. Imajo lepe, uigrane akcije, kar je posledica dobrega ekipnega vzdušja. Če povzamem zasluženo so nas premagali in mislim, da bo imela vsaka ekipa ogromno dela z njimi! Srečno v prihodnjih tekmah
A. Bogolin 23 točk Na današnji tekmi ni nihče preveč izstopal. Vsi smo dali vse od sebe in smo zato zasluženo zmagali! Imeli smo odličen skok, ter ogromno podaj kar je prevesilo tehtnico na našo stran! No če sem iskren vsi smo pričakovali zmago, amapk najvišje v zgodovini na uradnih tekmah, niti v sanjah... No zahvalil bi se publiki takega vzdušja nima nobena reprezentanca in na domačem igrišču lahko premagamo vsako ekipo!
S to zmago smo se povzpeli na 18 mesto tolažilnega turnirja, na svetovni lestvici pa smo trenutno na 39 mestu! Sicer to ni bil tekmec, da bi ocenili kako ekipa napreduje vendar smo vseeno lahko zadovoljni z napredkom ekipe! Naslednja tekma je proti Alžiriji, seveda dvakrat zapored takšne dobre predstave ne moremo pričakovat, vendar tja gremo zmagat! Mislim, da smo na dobri poti za uvrstitev v končnico tolažilnega turnirja, tam pa bo vse odprto!

Last edited by ElanNM at 5/17/2011 7:25:54 AM

This Post:
22
31970.281 in reply to 31970.280
Date: 5/23/2011 3:32:26 PM
NK AFRICA
II.2
Overall Posts Rated:
176176
Četrta tekma: Alžirija - Slovenija
No odpotovali smo na gostovanje v Afriko! Pričakalo nas je izjemno vreme in pa žal maloštevilni domači navijači... Selektorja Alžirske reprezentance je ocenilo samo 8 Alžircev, tako da je na tem nivoju tudi njihova reprezentanca! Igrajo pod koš, in pa sploh nimajo zunanjih igralcev (no imajo jih, če jim lahko rečemo reprezentančni branilci)! Spet smo pričakovali našo zmago, ki smo jo tudi dosegli! Končni rezultat: 106-82 (+24) za Slovenijo! Seveda pričakovana zmaga, za katero smo se morali bolj potrudit kot kaže končni rezultat. Proti koncu 3/4 so se nam zelo približali, vendar so naši izkušeni igralci prekaljeno pripeljali Slovenijo do zanesljive zmage!
T. Veselič Živjo! Pričakovana zmaga, nisem imel najboljšega dneva imel sem preveč zgrešenih metov, samo to je posledica naše igre, ki je bazirala na hitrem zaključku akcij! Seveda danes so razliko naredili rezervisti, ki so dotolkli naše nasprotnike! Sam bom poizkušal narediti napredek v metu in upam d boste to opazili na naslednjih tekmah.
Y. Staiti Danes smo razočarali svoje maloštevilne navijače... Na parketu smo dali vse od sebe, odlično so nas pokrivali, žal več kot poraza -24 točk nismo zaslužili... Tudi teoretično smo izpadli iz vseh kombinacij za uvrstitev na zaključni turnir, no ostale tekme bodo služile kot priprava na Afriško prvenstvo! lp
Izjava selektorja:
ElanNM (Slo NT Manager): Zanimiva tekma, ki smo jo izkušeno pripeljali do zmage! Igralci so igrali točno tako kot smo se dogovorili, žal sem naredil veliko napako pred tekmo, ko sem igralcu ki doseže največ točk obljubil da bo cel večer pil na moj račun... Tako je prišlo do preveč neizdelanih metov, vendar to ni vplivalo na zmagovalca srečanja. No to je šola za v prihodnje! Komaj čakam naslednji teden in tekmo pred domačim občinstvom.
Vse bližje smo našemu cilju, torej uvrstitev na zaključni turnir! Naslednji tekmec je reprezentanca Južna afrika lanski afriški polfinalist! Na današnji tekmi so doma odigrali odlično proti Belgiji in zato moramo biti zelo previdni! Upam d nebo poškodb in da se bo pripravljnost izboljšala. Do naslednjič lep pozdrav in veliko uspehov v svojih klubih!

From: KK Rudar

This Post:
11
31970.282 in reply to 31970.281
Date: 5/23/2011 4:34:26 PM
kk rudar 1978
II.3
Overall Posts Rated:
3636
ČESTITKE.
Mislim ,da si sedaj res s temi rezultati pokazal,da si setavil dobro ekipo ter da se lahko kosamo z drugimi reprezentancami z dobrimi taktikami.Le tako naprej,odlično ti gre v kar nisem dvomil že od začetka mandata.

This Post:
00
31970.284 in reply to 31970.283
Date: 5/24/2011 4:38:21 AM
Overall Posts Rated:
1313
Hočeš rečt, da si mu TI dal nasvet ? Hahaha.

This Post:
00
31970.285 in reply to 31970.284
Date: 5/24/2011 4:57:40 AM
NK AFRICA
II.2
Overall Posts Rated:
176176
Ubistvu mi je svetoval da dodam se kako duhovito izjavo, tko d sm dodal se izjavo selektorja...

This Post:
00
31970.287 in reply to 31970.286
Date: 5/26/2011 12:43:02 AM
Overall Posts Rated:
1313
Se opravičujem :)

Last edited by gasper-kuhl at 5/26/2011 12:43:17 AM

This Post:
22
31970.288 in reply to 31970.287
Date: 5/30/2011 4:36:33 PM
NK AFRICA
II.2
Overall Posts Rated:
176176
Živjo, tekma številka 5:
Nerad se ponavljam ampak, če ponavljamo zmage mi je čisto vseen! Igrali smo proti Južni Afriki, sicer so tretja država v afriki, mi pa smo trenutno samo triindvajseta reprezentanca v evropi pa smo vseeno vsaj za razred boljši! Imeli pa smo še prednost domačega igrišča, tako da smo začeli samozavestno in prišli do prednosti +7 v prvi četrtini, nato pa smo prestavili v višjo prestavo in odigrali dve super četrtini in prišli do skupne prednosti +31. No v zadnji četrtini smo presenteljivo padli in smo jo tudi izgubili za 4 točke... Vendar naša zmaga ni bila nikoli ogrožena. Afričani so igrali pričakovano torej pod koš, mi pa smo odkrili njihovo šibko točko in smo zato igrali teci in vrzi! Seveda pa moramo poudariti, da smo igrali manj zavzeto torej smo spet dvignili našo razpoloženje. Končni rezultat je bil 109 - 82 torej +27 v našo korist.
J. Wall: Po zmagi nad belgijo smo upali na presenečenje tudi proti Sloveniji! No kot ste lahko tudi sami opazili nam ni uspelo, žal smo odigrali dodatne kvalifikacije za svetovno prvenstvo, ki so nam preprečile da bi igrali kakšno vidnejšo vlogo v tem tolažilnem turnirju.
A. Bogolin: Priznam nisem imel najboljše ocene in tudi v kategoriji +/- se nisem najbolj izkazal, vendar s svojo igro sem zadovoljen, predvsem pa z igro svojih soigralcev! Res lepo je igrati za Slovenijo!
Izjava trenerja:
ElanNM (Slo NT Manager): Danes smo imeli veliko srečo! Naši igralci so prišli na zbor z mislijo, da so vsaj tako dobri kot nogometaši barcelone! No na srečo jih je zadnja četrtina streznila, tako da so že obljubili, da bodo v naslednjo tekmo odšli bolj previdno! Sicer pa lige prvakov je konec, tolažilni turnir pa se šele približuje vrhuncu! Z vsakim tednom smo bližje izločilnim bojem!
No naslednja tekma nas čaka na tajskem igramo ob 13.00 po našem času! Sicer se reprezentantje izjemno veselijo domačih tekem, vendar mislim da se vsaj tako kot domačih tekmem veselijo obiska tajske! Samo upamo lahko, da tajke ne zmešajo glavo našim mladim reprezentantom! Do naslednjič, lp

This Post:
11
31970.289 in reply to 31970.288
Date: 6/6/2011 3:03:13 PM
NK AFRICA
II.2
Overall Posts Rated:
176176
Živjo! Danes smo imeli zgodnjo tekmo in sicer smo tekmo odigrali na tajskem proti zelo neugodnemu tekmecu! Na položaju OI nam je manjkal Kastrin, ki ga žal ne moremo nadomestit proti čehom, vendar mislim, da smo na tej tekmi našli dobre rešitve tudi zanj! No tekmo smo začeli z delnim izidom 17-0 tako, tako da so nasprotniki dobili strah v kosti! Nato smo dobili prvo četrtino, prav tako kot tudi ostale tri in smo postali pričakovan zmagovalec! Končni izid je bil 112-73, tako da je kar visoka razlika, ki nam ohranja realne možnosti za uvrstitev na zaključni turnir! Igrali smo pod koš, pričakovano saj imajo dost slabšo obrambo pod košem kot zunajo...
Izjavi strelcev:
A. Velićević Sicer sva bila z marinčičem pri istem številu točk, torej 22pik, vendar mi je prepustil današnjo izjavo. Zelo lepa gesta, torej odigrali smo rutinirano. Prišli do pričakovane zmage, sedaj se lohk tukaj sprostimo, potem pa nas čakajo dve ključni tekmi!
W. Ratana-ubol Upam da vam moje dolgo ime in priimek ne delata težava, tako kot so jih meni počeli vaši branilci... Moj met je bil katastrofalen, glede nasprotnika imam same pohvalne besede! To je bil naš tretji poraz, do konca pa imamo še dve tekmi! Sicer bi bilo to zelo ugodno razmerje če nas nebi čakale še dve težki tekmi... Sloveniji želim srečno, in pa upam da se jim uspe prebiti čim dlje na turnirju!
Izjava selektorja:
ElanNM (Slo NT Manager) Strah pred obiskom tajske je bil povsem odveč, fantje so pravi profesionlci in do tekme ni bilo nobenih problemov! Vendar po taki veličastni zmagi se jim lahko malo utrga tako, da imajo prost večer. Upam samo da pridejo vsi na letalo, ki nas v jutranjih urah odpelje domov v slovenijo!
Tako sedaj smo si nekako že zagotovili uvrstitev na zaključni turnir! Seveda v teoriji smo še daleč od tega, vendar glede na to da so se v prejšnjih sezonah ekipe uvrščale s tremi porazi smo že skoraj tu! Čakajo nas še dve tekmi. Prva proti čehom s katerimi smo v odličnih odnosih, ekipo poznamo izjemno, vednar brez kastrina skoraj ni možnosti da jih premagamo! Žal to je realnost slovenske članske reprezentance. Vendar puške ne mečemo v koruzo in imamo še tedn dni časa, da se pripravimo in jih poizkušamo presenetit na njihovem igrišču... Seveda če mi lahko kdo kakorkoli pomaga s kakim koristnim nasvetom mi ga lahko pošlje na ZS! Hvala in upamo na najboljš.

Last edited by ElanNM at 6/6/2011 3:18:54 PM

Advertisement