Kyve trenira, Gule namješta taktiku!!!
Nije čudo što BiH gubi od Luksemburga 25 razlike.
Uz to ste se našli i u ulozi advokata, a treba da vas bude obojice sramota jer imate najgore BB sezone obojica iza sebe.
Jedan budući drugoligaš, koji se proklamirao kao budući Spartan, a drugi vječiti gubitnik koji je sad uzeo reprezentaciju i uništava rejting do kraja.
Udružite se i sa ovim trećeligašem Enyohom (ili kako već, nebitan je) pa me demantujte u svojim fantastičnim ovogodišnjim rezultatima svojih ekipa i reprezentacija koje vodite!
Usput o treniranju pitajte selktora Hrvatske šta misli o ovom igraču (23176018). On je moje dijelo, pa makar i slobodna bacanja trenirao!
onaj osjećaj kad ti o rezultatima priča lik koji je sezonama kanta za tamburanje u prvoj ligi... konačno nakon x sezona potrošio malo šteka, i odma se kurči...
sad mi reci kakvu korist BiH ima od tog tvog Bjelorusa? jel i njemu BiH zamjenska domovina ko i tebi?
pricas o nekom treningu, a kupio ga kao gotovog igrača sa 24g, kada s obzirom na potencijal i godine, njegov trening se svodi na finese, doradjivanje nizih skilova sto cisto sumnjam da si radio... a i da jesi, totalno nebitna prica koja nema veze s BiH reprezentacijom...
kada kupis BiH igraca od 19-22g, istreniras ga za reprezentaciju kao što sam ja napravio, onda ti i ja mozemo pricat o treningu...
ili kad kao Gule, spasis 3 centra unutar 5-6 sezona, i doradis im sekundarce kao sto je on napravio sa Šimatom, Ćesirom i Šmanjom...
ili kao Servicijum uzmes gotovog reprezentativca, pazis mu na formu i treniras staminu, slobodna...
dok ne napraviš nešto korisno za reprezentaciju, poštedi nas svojih izljeva gluposti i jadne retorike, kad ti iz svakog posta vrišti poruka da te boli ona stvar za BiH...