BuzzerBeater Forums

Slovenija - II.2 > 25. Sezona

25. Sezona

Set priority
Show messages by
This Post:
00
248313.27 in reply to 248313.26
Date: 10/6/2013 8:57:05 AM
Overall Posts Rated:
7979
Ne sekiraj se ; saj so mene tudi opozarjali naj proti težkim ekipam predajam tekme in vsaj boljše razpoloženje ekipno iztržim proti( lahkim) lažjim ekipam pa probam zmagat,pa tega nisem hotel upoštevat.Torej nisem nič bolši od tebe.(trmast kot npr Biki sem bil) .Mogoče sem trenutno za 1% bolj prilgodljiv , ker sem se v eni sezoni nekaj naučil in upoštevam nasvet.Lansko leto sem bil za- afnan igralec sedaj pa končno igram kot je treba...vsaj upam....lp

This Post:
00
248313.28 in reply to 248313.18
Date: 10/7/2013 9:35:49 AM
Overall Posts Rated:
952952
(kljub ,ki mi je prodal Goran Pereca ) a sem ga nehal trenirat ker je za zunajno obrambo rabil več kot dva tedna.

Nisem še slišal slabšega razloga za prekinitev treninga. Anžic je pri 18. rabil tri tedne za preskok v razdalji meta, pa ga zato nisem odpustil (visok je 201 cm). Res da si v drugi ligi, ampak če primerjam tvoja sporočila s tvojimi dejanji, lahko vsak opazi, da "you can talk the talk, but you can't walk the walk". Še posebej tvoji nasveti za mojo ekipo so me zabavali, kako moram paziti, da ne padem v to ligo...res je sicer, da se s kakšno poškodbo načrti vedno lahko sesujejo, ampak realno gledano bi moral naslednje leto iz vsake druge lige z lahkoto napredovati.

Če tej tvoji "oceni" dodamo, da si hotel videti, koliko si močen proti Skici (in izgubil na vso moč), pa kako si nehal trenirati igralca, ker ni skočil v zunanji obrambi v dveh tednih...

Vem, da ta moj odgovor ni bil potreben, ampak ko berem ta tvoja sporočila, se jim niti smejat več ne morem. Treba se je spustiti na trdna tla in pojesti še malo polente, preden lahko tako vehementno modruješ vsem po spisku.

Last edited by Koperboy at 10/7/2013 9:36:28 AM

From: chabal

This Post:
00
248313.29 in reply to 248313.28
Date: 10/7/2013 10:44:17 AM
Overall Posts Rated:
3737
Mene pa kar zabavajo taki "prispevki" in bi mi bilo zelo zal ce bi nas tivoli ze letos zapustil in odsel v SKL. Lahko pa, da jaz izpadem v tretjo ligo in bo spet zalost.

From: Koperboy

This Post:
00
248313.30 in reply to 248313.29
Date: 10/7/2013 11:14:12 AM
Overall Posts Rated:
952952
Saj tudi mene so zabavali, ker poživijo forum. Mogoče jih malo preresno jemljem, ne vem Skratka, ne vidim, kako bi ti lahko izpadel v drugo ligo. dvorana tivoli pa...hja, ko imaš stare igralce, padeš v tisto past, ko tvojim igralcem vsako sezono pada cena. In to precej. In 23-letni treniranec ni preskočil v zunanji obrambi 2 tedna in ga je zato treba prodat? Je pa treba priznat, da dobro trguje z igralci

KAkorkoli, brez trenirancev v višjih ligah ne moreš uspeti, ker tvoja ekipa vsako sezono izgublja na vrednosti, ti pa nimaš denarja za jih nadomestiti. V tretji ligi to še deluje, ker so igralci poceni, v drugi pa ne (v prvi pa sploh). Manjko trenirancev pride za tabo prej ko slej, in čisto mogoče je ta sezona tista zanj. Razen če seveda nima denarnih rezerv...

This Post:
00
248313.31 in reply to 248313.30
Date: 10/7/2013 11:18:21 AM
Overall Posts Rated:
3737
Mogoce jih malo preresno jemljes....;-)

This Post:
00
248313.32 in reply to 248313.31
Date: 10/7/2013 4:34:07 PM
Overall Posts Rated:
3737
Eno lepših sporočil na strani naše lige: "Trenutno ni na prodaj noben igralec iz te lige."

This Post:
00
248313.33 in reply to 248313.30
Date: 10/8/2013 12:47:47 AM
Overall Posts Rated:
7979
Glej dosti ljudi mi je reklo na forumu ,da ,ko sem ga kupil (Goran Perec-a) pri 21 letih z obrambo 5 ,da je prestar za treniranje napad tudi 5 se mi zdi , vseeno sem še upal.A zaradi upanja res nisem mislil pasti v tretjo ligo.Če ga ne bi prodal bi ispadel skoraj sigurno takrat sem imel zmag za 8 mesto .Po prodaji sem si opomogel in se komaj obdržal.Tudi v četro ligo sem pripravljen ,če bi bil igralc dober.A ko sem videl ,da nasprotni kandidat od Afrike Doc Holiday za selektorja prodaja slovenca (to se je dogajalo takrat kandidiral je seveda dosti kasneje prodal čez miljon se mi zdi vsaj vreden je bil najbrž toliko nisem do konca spremljal prodaje)z zelo bolšimi skili podobno starega mi je postalo jasno ,da četudi čaram bom težko dohitel igralca ki ima pri istih letih skoraj 8 skilov več.Jaz sem pa dajal svojemu trenirancu samo po 40 minut treninga.(da sem Goranu dajal dobro do odlično osebno pripravljenost sem uničeval prvi peterki z 10 igralci tri tekme pokal osebno razpoloženje-ne moti me če mi ne verjameš ker se tega ne ,da prebrati a zagotavljam ti da isto star igralec počasneje napreduje z 48 + pozab me bodo mel pa pač za goljufa jaz bom pa skoz hitreje treniral.Pozab...)Poleg tega pa sem takrat poleg tega predno sem doživel poraz na vso moč s trojko in petelinjem še upal na napredovanje.Zaradi takratnega ekipnega razpoloženja 12 in če bi se odrekel prijatelskim bi mi lahko s 10 igralci uspelo doseči odlično razpoloženje 1 peterke.No vse je šlo izven načrtov.Nisem niti v sanjah verjel ,da bo petelinje odigral na vso moč saj je bil neverjetno visoko v pokalu.Glej jaz gledam z denarnega vidika.Ne treniram na pol.Kaj to pomeni Moj 18 letni treniranc ima bolše skile kot jih je imel Gora Perec pri 21 letih.Zato pa sem dal za gorana 50 000 za Dino Potočnika pa 219 000.Res je ,da sva z enim iz države Euesti od približno 80 000 samo še midva vstrajala do te številke.Ostali Superzvezdniki pa so se prodali čez 350 000 .Zakaj to vem ,ker sem vtipkal omejitev 350 000 ,ker sem imel samo toliko denarja.Torej na isti dan se je vsaj 10 ,18 letnikov dražje prodalo.Zakaj to govorim ,če bo moj treniranc čez štiri leta zelo dober razmisli ali obstaja možnost ,da imam prav ,da treniranc ,ki se štiri leta odlično počuti naa treningih lahko hitreje napreduje v treningih kot drug ,ki hodi pijan na treninge.Lahko se pa še naprej smeješ mojim sporočilom.lp

This Post:
00
248313.34 in reply to 248313.33
Date: 10/8/2013 2:38:21 AM
Overall Posts Rated:
952952
Uh, še vedno je težko brati tvoje poste...ampak nekako jih razumem.

Si pa mi spet potrdil, da enostavno "več veš" od vseh nas...

agotavljam ti da isto star igralec počasneje napreduje z 48 + pozab me bodo mel pa pač za goljufa jaz bom pa skoz hitreje treniral.Pozab

Od kje zagotavljaš? Kje imaš dokaze? Ali je to samo tvoj občutek, ker je nek igralec pri 40 minutah slučajno preskočil v dveh skillih ali kaj podobnega?

Pa še to, da treniranec hitreje trenira, če se "odlično počuti na treningu"...Daj nehi no, pa sej ne moreš verjet takšnim stvarem. Tu se gre za kilobajte in programsko kodo, ne pa za občutke. Ja, v resnici je res tako. Ampak v BBju pač ne.

Si vztrajen in trmast, to ti moram priznat. Ampak dokler boš razmišljal po svoje (40 minut treninga je hitrejše, igralec se bolje počuti na treningu in podobno), ne boš uspešen v BBju. Mogoče boš prišel v SKL, ampak tja lahko pride vsak, ki pet sezon špara denar in si v sezoni za napredovanje kupi ekipo za 1M. Težje je obdržati se tam...

EDIT: Aha, zdaj sem razumel (sem mogel trikrat prebrat). Ker treniranec igra manj minut, je manj utrujen in se boljše počuti??

Last edited by Koperboy at 10/8/2013 4:48:54 AM

This Post:
00
248313.35 in reply to 248313.34
Date: 10/8/2013 9:38:01 AM
Overall Posts Rated:
7979
Dokazov nimam.Glej če ti kupim enako dobra igralca kar je skoraj nemogoče ,me lahko z višino dobiš.Če kupim enako višino mi lahko rečeš en je bil v vseh skilih skoraj napredoval ,drugi pa jih je komaj dosegel.Vedno lahko nekoga ,ki nekaj trdi obračaš z besedami,40 minut je premalo se strinjam rabi nujno 48+.Govoril sem zakaj sem ga prodal.Z manjšo dvorano od vseh v ligi sem hodu v minus ,da sem se obdržal.Lahko bi se sicer z istimi igralci prišel v končnico če bi štimal taktiko.Ali res verjameš ,da imajo najbolše države non stop Golden sezone.Naši nasprotniki so prišli v nadaljevanje vsi brez poraza.A to pomeni ,da ko najbolje treniramo slabše treniramo od ostalih.Ne ciljam nate ti lahko svetuješ lastnii klubov pa trenirajo "če sploh" po tvojih navodilih.Glej najbolj natančne in poslušne države na svetu sta Japonska in nemčija.Ko je bil konec vojne so bili pripravljeni za svojo državo umreti.Glej treniral sem Abel mir lopeza ,ki mi je pri 20 in 21 letih igral za republiko domikano.Spet me lahko obračaš da im država samo toliko uporabnikov .A če vzameš da sem ga kupil ,ko je imel 19 let in zunajno obrambo 3 ter napad samo pet.Ter ,da ga je sam selektor od mene kupil dve leti po nakupu pa se zgodi vprašanje a res ne vem kaj mislim.Kupljen za 4000 prodan za 300 000.
40 minut je premalo,ker zaradi razmer ,da mi je grozil izpad iz lige nisem mogel drugače kot ,da ga prodam.Če bi imel Goran Perec višje skile bi ga treniral 48+ in šel v nižjo ligo a s skili
Niso točni na pamet
12 6
11 9
11 6
6 3
2 3
5 5
3
Se mi je zdel preslab za to ,da ga na vsak način treniram izguba časa.
EDIT:V mislih sem imel odlično pripravljenega igralca65 minut ter dobro pripravljenega igralca 48+ minut!

This Post:
00
248313.36 in reply to 248313.35
Date: 10/8/2013 9:46:55 AM
Overall Posts Rated:
7979
Če nočeš verjeti ,da igralec ,ki je pri 18 letih skoz odličen game shape hitreje napreduje kot drug igralec ,ki ima npr zadovoljiv game shape.Je bolje ,da se nehava pogovarjat.A ko bom nehal graditi dvorano ,če bom zelo dobro prodajal natrenirane igralce.Prosim ,da še enkrat prebereš kaj sem napisal.Dokazov nimam zaenkrat še ne.A verjamem v to kar sem napisal.Najpomembnejše za mene je
1 starost 18 let
2 enopozicijski trening
3 višina
4 osebno razpoloženje igralca
5 trener
pod pogojem da mora biti vsaj strokoven trener.lp

This Post:
00
248313.37 in reply to 248313.35
Date: 10/8/2013 9:52:17 AM
Overall Posts Rated:
952952
Tu se ne gre za obračanje besed, iskanje dlake v jajcu itd. Gre se za to, da ti trdiš eno, ves BB svet pa nekaj drugega.

Golden sezona nastopi samo takoj po napredovanju, če prav razumem ta izraz. Velikost države z njo nima zveze.

Tudi če daješ igralcu samo po 40 minut, ga lahko še vedno solidno natreniraš, nič ne rečem. Ampak trening ne pada enakomerno s številom minut, temveč eksponencialno. Tako igralec ne bo dobil 50% treninga, če mu nameniš 24 minut, temveč dosti manj. Nekje na forumu obstaja tabela, ki kaže, koliko % treninga dobi igralec za vsako minuto od 1 do 47, vendar je zdej ne najdem (doma imam link, zdej pa sem v službi). Že pri kakšnih 46 minutah dobi samo 90% treninga recimo.

Trening je trening. 48+ pomeni poln trening in tu ni odstopanja. Vseeno je, če treniraš Slovenca, Nemca ali Japonca (mislim, kakšno zvezo ima sploh to s treningom...). Po tej logiki Črnogorec sploh ne bi napredoval...

Advertisement