Gratuluję dobrych typowań ;-)
Dzięki za rywalizację. Liga była ciekawa, bo większość drużyn ma jakąś ciekawy sposób grania albo wyróżniającą cechę.
Nałęczów - przykład dla innych beniaminków, że można od razu wygrać sezon zasadniczy i zgłaszać tak mocne aspiracje do awansu.
Rider i Boro trenują kadrowiczów, a to jednak wiąże się z różnymi ograniczeniami, z którymi muszą sobie radzić.
Kruki też kiedyś zapewniały reprezentantów, ale do U21.
Na drugim biegunie Mutanty, niespecjalnie trenują, ale za to biją drużyny o wyższych pensjach.
Zepter i Zip od niedawna są w lidze i miałem mniej okazji, żeby się z nimi dokładniej zapoznać, ale bardzo ciężko mi się grało z nimi na wyjeździe.
Po drugiej stronie Indesit wymiatał składem, który został na szybko i tanim kosztem sklecony przed barażami w zeszłym sezonie. Aż sam jestem ciekaw co takiego fajnego mają ci zawodnicy, że takie ładne staty wyciągają a tak mało kosztowali. Świetny sezon i ładna próba w PP. W pewnym momencie myślałem, że zrezygnuje z rywalizacji jak w poprzednim sezonie i bardziej przypatrywałem się innym zespołom z drugiej połówki, ale jednak pokazał, że można przygotować dwa szczyty formy w sezonie.
Legion to już kilkukrotny finalista a w tym sezonie zrobił zdumiewającą serie zwycięstw przy przeciętnych pensjach.
Najbardziej niepokoiłem się co może wymyślić Semen, bo wyraźnie gra zadaniowo i widać, że ma ciągoty, żeby zakombinować składem.
Sparta i Tadziki razem weszły jako beniaminki dwa sezony temu i ładnie razem sobie radzą. W obu przypadkach zwraca uwagę to, że do wszystkiego doszły treningiem bo obroty transferowe mają kilka-kilkanaście razy mniejsze niż inne drużyny na tym poziomie.
Playstation zrobił fajny program do skautingu.
U Tęczy podoba mi się, że gra tylko Polakami i nie robi żadnych odstępstw od tej reguły.
Kultura tym razem odpuściła, ale miała fenomenalne poprzednie sezony. Jeśli będzie chciał szybko wrócić to możliwy nawet przyszły sezon bez porażki.
Last edited by B.B.King at 12/22/2013 9:37:38 AM