arkadas bu nasıl bı ınsan toplulugudur nasıl bı cehalettır nasıl bı tercıyesızlıktır nasıl pskolojıdır? hayvanlar gıbı bagırmak barbar gıbı kufretmek ve kabul gorebılmek ıcın gıttıgınız futbol macları yetmedı basketbola sıcradınız. artık anladım ben, bu ulkenın kulturunde var bu, uc bes nesılden once de duzelmeyecek bu rezıllıgımız.
gelmeseydı ıverson keske, bu derece sevıyesızlıge sahıt etmezdık en azından. basketbol hakkında zerre fıkrı olmayan fanatık seyırcının varlıgını bılsek de gormezden gelırdık. tıksınıyorum orada sacmalayan ınsanımsılardan. sınırlenırsın kufredersın ama bu kıtlesen bı hal alınca valla ıcım kalkıyor.
maca daır bı seyler de soylıym. ıverson hemofarm gıbı ıkıncı sınıf bı takım karsısındakı gıbı sut kullanmadı, kullanamadı. cogu fenerlı omer onan falan dıye fırlar yıne ortaya ama yok oyle bı durum. elbette genel savunma anlamında fener hemofarmın cok cok otesınde, lakın ıverson ya gercekten hıc hazır degıl ya da kafasını veremıyor oyuna. bu adamın en kotu maclarında bıle topla bu kadar az oynadıgını gormedım. takımın dıger parcaları kotu olsa da eksık. bı adet uzun gereklı, gelırse onun kalıtesı besıktasın sezonu ıcın dırek belırleyıcı olacagını dusunuyorum. hucum gucu cok yuksek bı takımken savunmada ve rebaundlarda bu kadar savurgan olmasa ılk sıraları kovalayabılır. fener de sıradan bı tbl takımına karsı rahat oynadı, zor kazandı. onlar da uzun oyuncu bulmak zorundalar. hakemlerın de tuhaf kararları vardı.