BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > [REP] - Tekme

[REP] - Tekme

Set priority
Show messages by
From: ElanNM

To: leco
This Post:
11
31970.269 in reply to 31970.268
Date: 10/12/2010 6:14:36 AM
NK AFRICA
II.2
Overall Posts Rated:
176176
tko je to, to sezono bo zadnjič vodil repko, zato je dal vse igralce vn iz repke!! in bo za bodočega selektorja naredu selekcijo samo najboljših igralcev!! in seveda v tokažilnem pokalu pridobil čim več mest d bo na žrebu pred naslednjo sezono slovenija čim višje uvrščena!!

From: leco

This Post:
00
31970.270 in reply to 31970.269
Date: 10/12/2010 7:54:16 AM
Slovenia Suns
SKL
Overall Posts Rated:
4444
Second Team:
Slovenia Suns II
ja sej to vem...
samo ni mi jasno zakaj smo predali prvo prijateljsko tekmo?

From: gover

This Post:
44
31970.271 in reply to 31970.270
Date: 10/12/2010 8:45:46 AM
Overall Posts Rated:
3636
ja sej to vem...
samo ni mi jasno zakaj smo predali prvo prijateljsko tekmo?

Pozdravljen(i)

To sem tudi sam mislil, da bo to prva tekma v tej sezoni, ampak sem se malce uštel. Z prebiranjem priročnika in z poslušanjem nasvetov na NT forumu, sam mislil, da se bo reset razpoloženja zgodil pred to tekmo in sem zato sam že v obdobju med sezonama pregledal vse potencialne igralce. Včeraj pa sem izvedel, da se bo reset zgodil šele naslednji teden in ker je trenutno naša razpoloženst na 1, ni bilo smisla vpoklicati igralce, ker bi tako ali tako izgubili. Zaradi tega sem se pošteno razburil na forumu, a nič ne pomaga.

Kar pa se na splošno dogaja je pa nagrobo povedal že ElanNM:

Mislim, da je čas za nov veter v repki, zato bo ta sezona moja zadnja na stolčku. Ker bi rad repki le najbolje sem se odločil za predstavitev selektorskega dela vsem, ki bi radi pobližje spoznali to funkcijo. To bi zelo koristilo bodočemu selektorju, saj je kar težko, saj prva tekma, ki jo bo vodil bo prva tekma na prvenstvu in nimaš nobenih preverjan repke ali drugega.
Tisti, ki bo hotel sodelovati mu bo ponujeno spodelovanje pri izbiri igralcev za repko, izbiri igralcev za posamezno tekmo, pripravi taktike... Nakaj se vas je na to že "prijavilo" k sodelovanju. Ta "tečaj" ni namenjen samo vodenju repke, ampak bi nudil pomoč in svetovanje pri vodenju kluba, saj kar veliko prošenj dobivam k pomoči.

Tisti, ki hoče vpogled v notranjost repke ali pomoč pri vodenju kluba, naj mi pošlje pošto.

Da ne bo nobene pomote: sam ne želim vplivati na naslednje volitve, nikjer ne bo z moje strani objavljeno kdo sodeluje in je povsem svobodno in ne obvezujoče za nobenega. Nudim samo moje izkušnje.

Lp

This Post:
11
31970.272 in reply to 31970.271
Date: 10/16/2010 6:19:35 AM
Slovenia Suns
SKL
Overall Posts Rated:
4444
Second Team:
Slovenia Suns II
sej vem, da je reset razpoloženja v pon., ampak mogoče bi lahko počasi vpoklical vse igralce , da vidimo kakšna bo repka to sezono?

This Post:
00
31970.273 in reply to 31970.271
Date: 10/17/2010 11:41:11 AM
Slovenia Suns
SKL
Overall Posts Rated:
4444
Second Team:
Slovenia Suns II
Spet js...A ni reset razpoloženja jutri ? Ali pa jaz spet nekaj ne razumem?

From: braco

This Post:
00
31970.274 in reply to 31970.273
Date: 10/17/2010 12:48:45 PM
Overall Posts Rated:
3434
ja je jutri, vendar pa jih gover ne vpoklicuje zato da tudi nasprotniki ne vedo še kakšna bo reprezentanca letos..
lp

From: gover

This Post:
00
31970.275 in reply to 31970.273
Date: 10/17/2010 1:29:59 PM
Overall Posts Rated:
3636
Pozdravleni spet

Reset se je že zgodil. Igralci za tekmo so že izbrani in bodo tudi v bližnji prihodnosti vpoklicani. Upam, da lahko počakate še nekaj uric.

Lp

This Post:
11
31970.276 in reply to 31970.275
Date: 10/19/2010 5:22:13 AM
NK AFRICA
II.2
Overall Posts Rated:
176176
no tko prva tekma je končana! uspešno končana, zmaga + dvig razpoloženja!
kaj več bi lahko želel?? no čestitke za prvi uspeh!

This Post:
00
31970.277 in reply to 31970.276
Date: 3/14/2011 2:30:47 PM
NK AFRICA
II.2
Overall Posts Rated:
176176
prvo prijateljsko tekmo smo dobil! padl so čehi in to je bila 99 zmaga slovenske bb reprezentance! torej ker smo prvo zmago dosegl proti bolgarom upam d bomo tudi 100!

This Post:
33
31970.278 in reply to 31970.277
Date: 5/3/2011 6:24:56 AM
NK AFRICA
II.2
Overall Posts Rated:
176176
Začel se je tolažilni turnir v sezoni 16! Za uvrstitev med najboljših 32 ekip potrebujemo 5 zmag iz 8 tekem! ogromno je odvisno od žreba nasprotnikov, ki pa nam vsaj na začetku ni bil najbolj ugoden...
odigrali smo prvo tekmo prosti Costa Ricu, ki imajo z izjemo fenomenalnega OI zelo povprečno ekipo... Vendar igrali smo v gosteh in bi nas lahko presenetili! Nekoliko slabšo imajo zunanjo obrambo, tako da smo igrali pod koš. To se nam je obrestovalo in na svojem računu imamo prvo zmago in sicer 107 - 97 torej +10. Daleč najboljši strelec je bil Nik Marinčič, sicer njegov met nič posebnega 14-27 vendar je njegovih 36 točk zadostovalo za zanesljivo zmago proti neugodni reprezentanci Costa Rice!
Izjavi najboljših strelcev tekme:
Marinčič: "Začetek sezone je vedno težak in prva tekma je zagotovo ena izmed ključnih! No mi smo jo zagotovo opravili z odliko. Zahvalil bi se predvsem soigralcem, ki so mi z lepimi podajami omogočili veliko lahkih košov. Se pa zavedamo da je bila to tekma ki smo jo morali zmagat! Mislim da smo kot ekipa izjemni in lahko samo še napredujemo."
Altamirano: "Čestitke nasprotnikom za zmago. Žal evropske ekipe so trenutno boljše, pred tekmo smo potiho upali na presenečenje, ampak tudi poraz proti tako močni ekipi ni nič žalostnega. S tem porazom smo se že odaljili od zaključnega turnirja 32 ekip, vendar upanje da se tja uvrstimo še vedno obstaja."
Naslednja tekma:
No naslednja tekma bo nekoliko večji izziv, igramo doma proti Srbiji. Oni so prvo tekmo, doma proti rusiji, odigrali z normalno zavzetostjo... Vendar ostajajo velik favorit te tekme, vse bo odvisno od izbire taktike in pa pripravljenosti igralcev! Žal tudi poraz nebo tragičen, vendar na tekmi je vse mogoče tako da bomo videli!

This Post:
11
31970.279 in reply to 31970.278
Date: 5/9/2011 1:56:31 PM
NK AFRICA
II.2
Overall Posts Rated:
176176
2 tekma:
Drugo tekmo smo odigrali proti top ekipi v tolažilnem turnirju in sicer srbiji! Težko bi jih premagali, zato tudi nisem tvegal in sem odigral z nižjo zavzetostjo... No glede na to, da imajo v ekipi 10 igralcev in samo 3 centre sem upal, da se bodo mogoče odločili da ne igrajo pod koš(njihovi centri so dost močnejši), ter da bodo tudi oni odigrali z levo roko! Žal sem že takoj po prvih minutah tekme opazil, da so se na žalost odločili ravno za takšno taktkiko, torej igro pod koš! Na koncu pa še to da so igrali bolj zavzeto! Tako, da ni bilo veliko možnosti za uspeh proti močnim srbom... Torej z rezultatom 114-98 (-16) smo lahko kar zadovoljni, čeprav je v zadnji četrtini kazalo tudi boljše ker smo pri -8 imeli napad amapk zdj kr je je!
Izjavi najboljših strelcev tekme:
K. Grubor Živjo! Igrati proti takemu tekmecu na njihovem igrišču je vedno težko, tudi danes nam ni bilo lahko, vendar nam je uspelo! Igrali smo pod koš, kar se nam je obrestovalo in smo uspešno zadevali. Na koncu nam je padla zbranost, tako da se nam je nasprotnik zelo približal, vendar smo nato tekmo brez težav pripeljali do konca. Zahvalil bi se vsem našim navijač, ki so prišli na tekmo iz domovine in tudi vsem ki živijo v sloveniji in so nas podpirali na tekmi!
K. Kropivnik Izgubili smo, kaj naj povem gremo naprej. Tekma sicer še ni odločilna ampak doma izgubiti ni nikoli lepo... Gremo naprej!
Naslednja tekma:
Trenutno vsi čakamo na žreb! Vsi vemo da se nam pridružijo ekipe, ki so igrale dodatne kvalifikacije za svetovno prvenstvo. In kar nekaj ekip je, ki so presenetljivo izpadle in bodo prišle v tolažilni turnir!(Nemčija, Francija) Torej upajmo na atraktivne in pa predvsem premagljive tekmece!

Advertisement