ja sej to vem...
samo ni mi jasno zakaj smo predali prvo prijateljsko tekmo?
Pozdravljen(i)
To sem tudi sam mislil, da bo to prva tekma v tej sezoni, ampak sem se malce uštel. Z prebiranjem priročnika in z poslušanjem nasvetov na NT forumu, sam mislil, da se bo reset razpoloženja zgodil pred to tekmo in sem zato sam že v obdobju med sezonama pregledal vse potencialne igralce. Včeraj pa sem izvedel, da se bo reset zgodil šele naslednji teden in ker je trenutno naša razpoloženst na 1, ni bilo smisla vpoklicati igralce, ker bi tako ali tako izgubili. Zaradi tega sem se pošteno razburil na forumu, a nič ne pomaga.
Kar pa se na splošno dogaja je pa nagrobo povedal že ElanNM:
Mislim, da je čas za nov veter v repki, zato bo ta sezona moja zadnja na stolčku. Ker bi rad repki le najbolje sem se odločil za predstavitev selektorskega dela vsem, ki bi radi pobližje spoznali to funkcijo. To bi zelo koristilo bodočemu selektorju, saj je kar težko, saj prva tekma, ki jo bo vodil bo prva tekma na prvenstvu in nimaš nobenih preverjan repke ali drugega.
Tisti, ki bo hotel sodelovati mu bo ponujeno spodelovanje pri izbiri igralcev za repko, izbiri igralcev za posamezno tekmo, pripravi taktike... Nakaj se vas je na to že "prijavilo" k sodelovanju. Ta "tečaj" ni namenjen samo vodenju repke, ampak bi nudil pomoč in svetovanje pri vodenju kluba, saj kar veliko prošenj dobivam k pomoči.
Tisti, ki hoče vpogled v notranjost repke ali pomoč pri vodenju kluba, naj mi pošlje pošto.
Da ne bo nobene pomote: sam ne želim vplivati na naslednje volitve, nikjer ne bo z moje strani objavljeno kdo sodeluje in je povsem svobodno in ne obvezujoče za nobenega. Nudim samo moje izkušnje.
Lp